Şimdi Ara

Blizzard-Discord Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, blizzard ve discorda bağlantıda sorun yaşıyorum, zar zor bağlanıyor veya bir süre sonra bağlantı kopuyor. Dns vs yapabileceğim bir şey var mı?



    Ek: 16.09.2020 İtibariyle aynı sorun tekrar ortaya çıktı müşteri hizmetlerinin kalıp cevabını yazayım, aramakla vakit kaybetmeyin.

    " Yaşanan sorun ping limitleriyle alakalı yapılan iyileştirme çalışmasından kaynaklanmakta. Size özgü değil. Herkes de var. Düzelirse Ekime kadar, düzelmese ... "

    Özetle taahhüt edilen internet vermek git başka işle uğraş oyun oynama deniyor.

    Ek: Bu sefer erken çözüldü bakalım sonraki ne zaman olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keisaku -- 16 Eylül 2020; 19:6:25 >







  • Bu aralar Overwatch tarzı oyun içindeki voice chate bağlı sürekli düşmeler yaşıyorum ancak vpn açtığımda bu sorun çözülüyor kesinlikle yurt dışı çıkışlarda bir problem mevcut.
  • imate kullanıcısına yanıt
    Bezdirdi gerçekten wow oynuyorum raidin ortasında gidiyor girmem 5 dkmı alıyor
  • aynı srun şu an bende de var.Discord çalışmıyor,black desert oynuyorum bağlanamıyorum.

    Bu arada kablonet kullanıyorum, yurtdışı çıkışlarda bir problem var ise arkdaşlarım da hiç bir sorun yok bizde neden var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aminoasit -- 12 Eylül 2020; 0:18:59 >
  • +1 aynı sorun bende de var arkadaşlar.
  • Tamamen aynı problemi yaşamaktayım, üstüne twitch de zor açılmakta. Yurtdışı çıkış kaynaklıdır herhalde bahsedildiği üzere.
  • Bende de var bu sorun.İşin ilginç yanı vpn açtığımda sorunsuz bağlanıyor. Benim ip adresim superonline çıkışlı. Sizinki de öyle mi?
  • superonline kullanmaktayım bende sizinle binevi ayrı problemleri yaşıyorum...
  • aynı problem bende de var . Turkcell hattımla girincede aynı sorunu yaşıyorum.

    Düzeltme Şuan itibariytle turkcell hattımla oyuna girebiliyorum kablonet ile giremiyorum.

    Tekrar düzeltme şuan gene giremiyorum . turkcell hat ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 12 Eylül 2020; 13:9:43 >
  • Telefonla ulaşıp bilgi alabilen oldu mu ? Geçen sene de uydunet aynı problemleri yaşamıştı. Amazon web servislerini kullanan hiç bir siteye erişim sağlanamıyordu. Bu da paralel bir problem sanırım.
  • Discord'a bağlantı sorununu bende yaşıyorum sanırım genel bir sorun var. Eu sunucularına yarım saatte bağlanıyor. Bağlandığım zamanda atıyor.
  • Rockstar sunucusuna bağlantı sorunu yaşayan var mı? GTA oynamak için telefon üzerinden bilgisayara internet paylaştırmak zorunda kalıyorum. Steam sürekli bağlantı kaybediyor ayrıca.
  • PSNe bağlanırken de sıkıntılar yaşanıyor, sonrasında oynarken de zaten kronik olarak sıkıntılı..
  • Müşteri temsilcisi genel bir sorun olduğunu ekiplerin sorunla ilgilenndiğini söyledi. Umarız kısa zaman içinde çözülür.
  • emmre129 kullanıcısına yanıt
    az önce ben de aynı cevabı aldım, bir yavaşlatılmanın söz konusu olduğu söyledi bunu söylerken artık neyi kastetti bilmiyorum ama bariz bir yavaşlık söz konusu. çünkü bağlantı kuramıyor değilim sadece çok uzun sürüyor ve sürekli kopmalar oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ataman5

    PSNe bağlanırken de sıkıntılar yaşanıyor, sonrasında oynarken de zaten kronik olarak sıkıntılı..
    Hocam PlayStation store a bağlanırken ben de sıkıntı çekiyorum. İnternet kafayı yedi adeta. Çevrimiçi olamıyorum bazen arkadaşları yüklemiyor bunlar neyi değiştirdi yine acaba sıkıntı çekiyoruz. Müşteri hizmetlerini aradım başta sinyalde zayıflıklar var evet dediler. Teknik ekip geldi binadaki kutuyu inceledi sorun çözüldü dedi ama halen sorunlar var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: resh_aykut

    Hocam PlayStation store a bağlanırken ben de sıkıntı çekiyorum. İnternet kafayı yedi adeta. Çevrimiçi olamıyorum bazen arkadaşları yüklemiyor bunlar neyi değiştirdi yine acaba sıkıntı çekiyoruz. Müşteri hizmetlerini aradım başta sinyalde zayıflıklar var evet dediler. Teknik ekip geldi binadaki kutuyu inceledi sorun çözüldü dedi ama halen sorunlar var.

    Alıntıları Göster
    Valla yıllar içinde hangi ne değişiklikleri yaptılarsa hep daha kötüye gitti. Teknik ekibin gelip sizin tarafınızda düzelteceği bir şey olsa zaten neden hep birlikte bu sorunları yaşayalım değil mi? Kablonet kendi kendine teknik ekip alışverişte görsün, çalışan çalışıyormuş gibi gözüksün diye gidiyorlar geliyorlar evlere de ne bir şey yaptıkları ne de herhangi ciddi anlamda network bilgileri yok zaten. Komedi.




  • ataman5 kullanıcısına yanıt
    Bugün gelen ekip öyle şeyler söylüyor ki gülmemek için zor tuttuyorsunuz kendinizi. Şimdi de iletişim merkezini aradığımda yavaşlık sorunu çözülecek diyor ama çalışan var mı çok merak ediyorum. Yani ne yapıyorlar da bu saate kadar düzelmedi. Az önce ip değişikliği istedim son basamağını değiştirdiler şaka gibi. Değişen hiçbir şey yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.