Şimdi Ara

Blackview BV7000pro İnceleme ve Destek Başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
7.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam;

    Yeni elime geçen Blackview için şöyle adamakıllı bir başlığımız olsun. Cihazı inceleyip detayına kadar tecrübelerimi yazacağım. Bence gayet başarılı bir ürün. Özellikle aktif yaşayan, benim gibi kayak, dalış, bisiklet, arazi outdoor eksik olmayan kişiler için bir çok yönü ile ideal bir telefon.
    Şu an kurcalıyorum ana özelliklerini yazayım sonra iyi-kötü yönleri ile beraber konuşuruz.
    Blackview BV7000pro İnceleme ve Destek Başlığı

    Bu orijinal üretici linki ;http://www.blackview.hk/blackview-176/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 28 Kasım 2017; 20:37:34 >



  • Dostlar telefonu inceledikçe detayları paylaşıyorum;

    Cihaz içinde ekran koruyucu, fazladan bir adet yedek sim/sd kart yuva kapağı, mikrofonlu kulaklık(radyo antenli), OTG Kablosu ve USB-C kablosu ile geliyor. Burada bir husus var, cihazın USB girişi çok derinde ve kendi kablosunun metal soket kısmı ekstra uzun. Başka USB-C kabloları kullanamıyoruz, bu kabloya gözümüz gibi bakmak yada bir adet daha yedek kablo almak durumundayız.

    Telefon işçilik ve malzeme kalitesi başarılı. IP68 yani 5 metre suda 30 dk dayanabiliyor. Artık kuma düştü sahilde suya düştü, lavaboya aktı vs korkmamıza gerek kalmadı. İşlemcisinin hakkını veriyor. Elime geçer geçmez wifi-bluetooth ve gps kullanan uygulamalarımı doldurdum ve hiç kasma belirtisi olmadı.
    Parmak izi okuyucu çok hızlı ve pratik, artık yok şifre yok desen vs uğraşmamıza gerek yok.
    Aklımda iken ufak bir olumsuzluk gördüm, elimden çok fazla sayıda elektronik cihaz geçtiği için belki sıradan kullanıcı için önemsiz olabilir ama objektif olmak için yazmalıyım, yan tuşları yuvaları ile sanki sıfıra sıfır değil gibi hafifçe oynuyorlar dokununca.
    Telefon 128 GB sd kart destekliyor, kendim denedim sorun yok(sitesinde max 32GB yazıyordu nedense)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 29 Kasım 2017; 19:0:7 >
  • Blackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek Başlığı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 3 Aralık 2017; 13:58:58 >
  • Selam dostlar, telefonun bugün bir özelliğini keşfettim, sanırım bazı yeni model telefon/tabletlerde de var. Cihaz kendi bataryasından kullandığı enerji ile başka telefon/tabletleri şarj edebiliyor. Tabii bunun için OTG Kablosu lazım. Ama bana acayip kullanışlı geldi, arkadaşlarına power desteği verebilirsin bu özellik ile.

    Bence önemli ve cihazı gözümde benzerlerinden bir adım daha ileriye götüren bir durum, Türkiye de resmi distribütörü ve yetkili servisi var. Bozulursa çöp olur yada garantili olarak alamaz mıyım endişeleri de bitti.

    Bugün cihazın GPS özelliğini test ettim. Google play den indirdiğin android gps test uygulaması rahatlıkla 1m hassasiyete göre konumu buldu.
    Bugün genel kullanıma sunulan bir telefon için 1 m konum hassasiyeti bence etkileyici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 9 Aralık 2017; 18:41:23 >
  • Cihazın yurtdışı resmi destek ve paylaşım sitesini buldum. Bayağı yararlı bilgiler var.
    İngilizce sorunu olanlara yardımcı olabilirim, ama sanırım ya fazla BV7000pro kullanıcısı yok yada sorunu olan yok
  • Hocam cihazı nereden, nasıl satın aldınız benim de birkaç hafta önce aklımdan geçen bir cihazdı ama satın alma imkanı bulamadım :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PiRGoN_RoG kullanıcısına yanıt
    Dostum cihazı buradan aldım. Aynı zamanda yetkili servis ve destek de var.
    http://www.areateknoloji.com.tr/dayanikli-telefon/blackview-bv7000-pro-5-android-endustriyel-telefon
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thai-Fun

    Dostum cihazı buradan aldım. Aynı zamanda yetkili servis ve destek de var.
    http://www.areateknoloji.com.tr/dayanikli-telefon/blackview-bv7000-pro-5-android-endustriyel-telefon

    Fiyat ?
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım ürün fiyatı fiyatı sizi yanıltır. O yüzden kendiniz iletişime geçmeniz daha doğru olur.
    Piyasada, bir ekranı kırılsa yarı parasını yeniden ödeyeceğiniz yada ürünü çöpe atacağınız 3000-4000 tl ye o kadar çok telefon var ki bence fiyatı gayet uygun gelecektir size. Tabii bu çeşit bir ürün ilginizi çekiyorsa
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum, cihazlar Türkiyeye gelince fiyat uçuyor. Zamanında Panasonic te çalıştığım için net olarak biliyorum ithal eden firmalara kar kalmayacak kadar vergi biniyor üzerine. Belki duymuşsunuzdur geçen sene yada biraz daha evvel birde ilave bir vergi gelmişti internete wifi olarak bile bağlanabilen cihazlara.

    Akıl almaz bir vergilendirme var. Adı lazım değil elin Amerikalısının 25.000 dolara aldığı japon arabasını, sanki bir ortalama Amerikalıdan zengin bir milletmişiz gibi 136.000 tl ye alıyoruz. Sanki suç işliyorsun bunu kullanmakla o zaman bana 2 katı kadar vergi vereceksin gibi.

    Bütün telefon vb. elektronik eşyada geçerli bu durum. Kendim işin içinde olmama rağmen Panasonic ithalatçısına şaşardım bu kadar vergi ödeyip yatırım yapıp yurt dışının 2-3 katı fiyatla satabileceğine nasıl güvenip ne cesaretle getiriyorsunuz bu cihazları diye.

    Biz kullanıcılar açısından ise durum resmiyet, güvenlik ve cihazın ileride elimizde patlamaması ile muhatap bulabilmemizin maliyetini değerlendirmek kalıyor geriye o kadar.

    Off amma döktürdüm, kusura bakmayın.

    Bu arada siteye baktım USD fiyatı 175 dolar 535 tl yapmaz ki 700 TL civarında yapar. Türk lirasına özel indirim uyguladıklarına da inanasım gelmedi

    Sonra inceleyince gördüm o yazdığınız fiyat 3 tane ve üstü alımlar için, hatta 10 tane ve fazlası için 527 Lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thai-Fun -- 15 Aralık 2017; 15:58:19 >
  • Thai-Fun kullanıcısına yanıt
    Haklısın tl ödemesi üzerinden gidince 535tl görünüyor.son ödemede işin rengi belli oluyor:) 675 tl
  • Bu arada benim cihaz Android 7.0 Türkiye ye özel hazır upgrade li gelmiş. 6.0 olan cihazlar da sanırım yükseltilebiliyor. Bendeki 7.0 gayet stabil çalışıyor, böyle iken 6.0 da kalmak yazık olurBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek BaşlığıBlackview BV7000pro İnceleme ve Destek Başlığı
  • Çok başarılı bir inceleme videosu

    https://www.youtube.com/watch?v=kTruAcUgzLo
  • Arkadaşlar Blackview ler yola çıktı geliyorrr.
  • Selam dostlar, bu telefondan bir arkadaşıma aldık KARGOMEX ile. İnanılmaz ucuza geliyor ve bu telefon bu rakama şaşırıyorsunuz.
    site linkihttps://kargomex.com/?utm_source=ceptetamir%2Cegirisim&utm_medium=backlink&utm_campaign=Kampanya&utm_term=yurtdisialisveris%2Camazon&utm_content=bilmiyorum
  • Blackview BV9000 Pro'nun performansıyla çok şaşırdım. şirket çok fazla reklam veriyor ve inanılmaz özellikleri öne çıkarıyor ama aslında sahte.
    Sahte çift arka kamera, pil kapasitesi, işlemci hızı, veri kullanımında ısınma ve ekran çözünürlüğü. kamera sonucu kesinlikle çöp ve zayıf ağ sinyalleri.
    iki ay kullandıktan sonra sattım yarı fiyatına. Bir ay önce yeni piyasaya sürülen Poptel P9000 Max'i satın alıyorum ve şimdiye kadar bunu sorunsuz kullanıyorum.
    Lütfen sahte belirtilen telefonlarda paranızı boşa harcamayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.