Şimdi Ara

Black Shark 4S'in yeni detayları ortaya çıktı: Oyuncular için basınca duyarlı ekran ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Black Shark 4S'in yeni detayları ortaya çıktı: Oyuncular için basınca duyarlı ekran ile geliyor



    Xiaomi, oyunculara özel piyasaya sürdüğü Black Shark serisine yatırım yapmayı sürdürüyor. 13 Ekim'de piyasaya çıkacak Black Shark 4S ve 4S Pro modellerini tanıtan şirket, telefonların yeni detaylarını paylaştı.



    Ekran deneyimini arttıracak



    Oyuncular için geliştirilen yeni telefon serisi, ekranda basınca duyarlı bölgelerin ayarlanabilmesine izin verecek çift bölgeli bir basınç hassasiyetine sahip olacak. Xiaomi, basınca duyarlı bölgelerin FPS oyuncuları için gelişmiş oyun deneyimi sunacağını söylüyor.



    Ayrıca Bkz.Black Shark 4 ülkemizde satışta



    Black Shark 4S’in diğer özelliklerine baktığımızda, 6.67 inç büyüklüğünde Samsung E4 AMOLED ekran 144 Hz yenileme hızı sunacak.  Ayrıca 720Hz dokunmatik hassasiyete ve 120W hızlı şarj desteği ile gelecek. Qualcomm Snapdragon 888+ işlemcisinin güç vereceği yeni telefon serisi, dual-disk array 2.0 özelliği ile beraber okuma ve yazma oranlarında büyük performans artışı sunacak.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/10/11/black-shark-4s-will-sport-a-pressure-sensitive-screen-latest-teaser-reveals/



  • Bu telefonun en fazla 3 sene sonra güncelleme desteği kesilecek bir de arayüzü çok kötü.Oyun oynamak istiyorsanız bir bilgisiyar alın daha çok eğlenirsiniz isterseniz emülatörde kurarsınız.E-Sport için alıyorsanız iphone satın alın daha performanslı daha iyi(işlemci bakımından).Bu telefon size ekstra bir şey katmaz.Ben illa alıcam diyorsanız beni ilgilendirmez.Sizi başka köşeye alalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf12345ok -- 12 Ekim 2021; 0:54:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuncu telefonu nedir ki ya, sanki pc de gibi zevk veriyor da

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.