Şimdi Ara

BKM express'den çift kişilik sinema bileti hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
22
Favori
83.594
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilet alırken hata mesajı ile karşılaşanlar alttaki linkteki konuda yazılan adımları uygulasın hemen düzeliyor.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=137364846


    Kampanya Linki
    https://bkmexpress.com.tr/kampanya/filmzamani/

    Kampanyadan faydalanmak için Film Zamanı’na üye olun
    https://cuzdan.bkmexpress.com.tr/#/filmzamanigiris

    Film Zamanı üyeliğinizi takip eden 1 aylık süre içerisinde BKM Express’le 5 işlem yapın, tüm sinemalarda geçerli çift kişilik sinema biletini kapsayan 1 aylık Sinemia paketi üyeliği kazanın (aynı gün aynı işyerinde yapılan işlemlerin sadece biri kampanya kapsamında değerlendirilecektir).Kazanılan Sinemia üyeliği ile 2D, 3D her türlü film izlenebilir. 3D gözlükler üyeliğe dahil değildir.

    Kampanyaya BKM Express ile yapılan alışveriş işlemleri dahildir. Bağış, para gönder ve para iste işlemleri kampanyaya dahil değildir. İptal edilen işlemler geçerli sayılmayacaktır.

    Film Zamanı’na üye olan BKM Express kullanıcıları Film Zamanı üyeliğinden çıkmadıkları sürece, üyelikleri her ay otomatik olarak yenilenecektir.

    Film Zamanı’na üye olduktan sonra, kampanya üyeliğiniz ile ilgili detaylara BKM Express hesabınıza giriş yaparak Film Zamanı menüsünden ulaşabilirsiniz.

    1 aylık kampanya dönemi sonunda 5 alışveriş yaparak ödül kazanmanız durumunda, BKM Express’e kayıt olduğunuz e-posta adresine hediye kodu gönderilecektir. Hediye kodunuza BKM Express hesabınıza giriş yaparak Film Zamanı menüsünden de ulaşabilirsiniz. Hediye kodunuzla www.sinemia.com/kullan adresinden yeni Sinemia üyeliği oluşturabilir ya da kodu mevcut Sinemia üyeliğinize tanımlayabilirsiniz.

    Ödülünüzün sizinle paylaşılabilmesi için Film Zamanı üyeliğinizin devam etmesi gerekmektedir.

    Ödülünüz, 1 aylık kampanya döneminizin sonunda paylaşılacaktır. Örneğin 15 Kasım’da Film Zamanı’na üye olduysanız ve 15 Aralık’a kadar 5 alışveriş yaparak kampanya şartlarını yerine getirdiyseniz, 5 alışverişi 15 Aralık’tan önce tamamlamış olsanız bile, 15 Aralık’ta bilgilendirme e-postası gönderilecek ve ödülünüz e-posta mesajında belirtilen şekilde paylaşılacaktır.

    Sinema salonunda Sinemia kartınızı kullanarak veya Sinemia mobil uygulaması üzerinden check-in yaptıktan sonra uygulamanın yönlendirdiği şekilde telefonunuzu görevliye göstererek sinema biletinizi alabilirsiniz. Sinemia, mobil uygulamayı kullanacak olsanız dahi Sinemia kartınızı da yanınızda bulundurmanızı tavsiye eder.

    Sinemia üyeliği, üyelik başlangıç tarihinden 1 ay sonra otomatik olarak yenilenir ve otomatik yenileme işlemini takip eden her ay devam eder. Film Zamanı kampanyası kapsamında her ay 5 alışveriş yapılarak ödül kazanıldıktan sonra gelen kod Sinemia üyeliğine tanımlanmadığı veya Sinemia üyeliği iptal edilmediği durumda Sinemia’ya tanımlı kredi kartınızdan mevcut paket fiyatı tahsil edilir.

    Paket fiyat bilgisi sinemia.com’dan kontrol edilebilir.Sinemia üyeliğinizi istediğiniz zaman üyelik panelinden iptal edebilirsiniz.BKM, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHARISMATIC -- 29 Mayıs 2019; 14:20:6 >







  • Ben 2 seneye yakın kullandım ilk çıktığı zamanlar. Ufak bir özet geçeyim. Umarım da siz sorun yaşamazsınız diyeyim. Ufak bir hatırlatma olarak söyleyeyim, sınırsız olanı kullanırken fiş yüklemesi diye kendi kafalarından bir şey çıkarırlar ve fişi yüklemenize rağmen üyeliğinizi daha süreniz varken iptal ederler. Sınırsız diyerek üye olduğunuz sisteme bir süre sonra kafalarına dank eder Imax, 4DX gibi teknolojileri ayda 1 kez olarak sınırladık derler. Veyahut sınırsız dedikleri sinemaya ayda siz 7-8 kez gidince ertesi ay bulunduğunuz kampanyayı sonlandırdık deyip siz sorunca nedenini, 'Sinemia kişiye özeldir yani size verdiğimiz kampanya doldu' derler. Fakat aynı anda kampanyaya katıldığınız arkadaşınızın kampanyası aynen devam eder. Yani kafalarına göre davranırlar. Umarım siz 'e bana bir şey olmadı canım olanlar düşünsün' derken bir gün sizin de haksız yere hakkınızı gasp etmezler ve siz de 'katakulli yapıp' Sinemia pişmanlıktır yazanlardan olmazsınız.
    Sinemia otomatik yenilendiği için sanırım öyle yazmışlar... istediğin zaman iptal edebilirsiniz.1 ay içinde 5 işlem yapmak zor gelmedi bana.Biraz önce üye oldum Migros'a gidip 0,40 kuruş olarak 5 ayrı alışveriş yaptım jet kasadan.



    Sonra BKM express sitesinden baktım 5 işlemi de saymış, farklı günlerde yapma derdi Yok limit vs yok.Ayda 1 filme eşinle çocuğunla vs gidilebilir.
    film zamanı nedir nasıl üye olurum onu bile çözemedim. bu bir sitemidir paket midir nedir arkadaş. böyle saçma beyn yetersizine hazırlatılmış bir kamp işte, ellerine sağlık.
    oldum olası bkm den hoşlanmıyorum, 1 aylık kampanya düzenleyip yeterli katılım göremeyince son 2 gün kalan yeni kampanya başlığı ile mail atan paçavra tipler bunlar zira.
    Pazar günü sinemada check-in yaparak kullanmak istedim. Son bölüme kadar geldi ama pnr verme aşamasında hata verip kodları vermedi. Sistemide ilk defa kullanıyordum. Canlı desteğe de ulaşmak mümkün değil. İzleyemeden geri döndük. Canlı destek bir kaç saat sonra pnr kodunu verip gün içinde kullanabilirsiniz diye mesaj attı. Tekrar gitmem mümkün değil iptal edip haklarımı yükleyin dedim yuklemediler. Hem hata sistemin hemde haklı onlar. Tüm sıkıntıyı çeken biziz. Kesinlikle para verip alinmayacak sistem.
    Hocam sadece merakımdan yazıyorum..ilk sayfada popüler mesajınız var sinemia pişmanlıktir yazıp şimdide yeni üye olacak kişilere ref link verip 10'ar TL kazanmak için uğraşıyorsunuz
    aşağıdaki mesajım size değil genel olarak yazıyorum

    Bu konuda ilk sayfalardan itibaren çoğu kişiye mesaj yazdım ama özünde herkes aynı..bune biçim kampanya her yerimiz kart oldu sinemia şöyle böyle vs vs yazıp durdular.Şimdi hepside bu kampanyadan faydalanıyor.

    Demem o ki madem kötüleyeceksin laf olsun torba dolsun misali yazacaksın..o zaman niye kullanıyorsun.Bu millete iyilik yaramaz Özet olarak..her şeye muhalifler ama.en önde de onlar
  • Arkadaş bu ne biçim kampanya. Yazmışta yazmışlar kafa karıştırmak için. Otomatik üyelik yenileyip para kesmekte ne oluyor. Kaç kişi düşürürüz hesabı yapıyorlar resmen
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    Sinemia otomatik yenilendiği için sanırım öyle yazmışlar... istediğin zaman iptal edebilirsiniz.1 ay içinde 5 işlem yapmak zor gelmedi bana.Biraz önce üye oldum Migros'a gidip 0,40 kuruş olarak 5 ayrı alışveriş yaptım jet kasadan.



    Sonra BKM express sitesinden baktım 5 işlemi de saymış, farklı günlerde yapma derdi Yok limit vs yok.Ayda 1 filme eşinle çocuğunla vs gidilebilir.
  • Sinemia pişmanlıktır. Belli ki üyeleri azalmış, katakulli yaparak yine insanları mağdur edecekler.
  • CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    Önce sinemia da üyelik mi açıyorsunuz. Sıralama nasıl
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Çok şikayet okudum bende sinemia ile ilgili.. enpara kampanyası çıktığından beri kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım ben... inşallah da yaşamam
  • Son zamanların en karman çorban anlaşılması zor kampanyalarından olsa gerek
  • Deneyelim.
  • Atakulede gecerli
  • Teşekkürler hocam, başvurduk bakalım.. Yalnız şartları biraz karışık. Her ay 5 işlem için sinema kampanyası devam edecek gibi birşey anladım ben...
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Bende öyle anladım.. sanırım her ay 5 alışverişi BKM ile yaparsak otomatik bedavaya yenilenecek üyelik..5 alışveriş yapmazsak da ücreti kartımizdan çekecek.



    Üyelikten çıkmak isteyende istediği zaman çıkabilecek sanırım.



    @boombip hocam atakule ye gittim sadece premium salonlarında geçer sanırım.Tempur Goldclass geçse süper olurdu öyle Bir sinema açmışlar IMAX ve 4DX de olmalıydı bence
  • CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    Tum sinemalarda gecerli yaziyor. Tum sinemalardan benim anladigim turkiyedeki tum sinemalar. Eger goldclass haric gibi bir sacmalik yaptilarsa oraya yazmalari lazim. Sirf atakule icin katilmayi dusunuyorum bu kampanyaya.
  • Kampanyadan kaç sefer yararlanabiliyoruz ?
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Hocam sinemia tempur Goldclass vs de geçmez... IMAX 2D 3D 4DX
  • film zamanı nedir nasıl üye olurum onu bile çözemedim. bu bir sitemidir paket midir nedir arkadaş. böyle saçma beyn yetersizine hazırlatılmış bir kamp işte, ellerine sağlık.
    oldum olası bkm den hoşlanmıyorum, 1 aylık kampanya düzenleyip yeterli katılım göremeyince son 2 gün kalan yeni kampanya başlığı ile mail atan paçavra tipler bunlar zira.
  • Kampanya kac ay surecek belli degil 1 ay sonra bitirirler habersiz
  • Kart mı gönderecekler bunlar ne tuhaf kampanya her yerimiz kart doldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istceko -- 13 Kasım 2018; 21:57:57 >
  • Yorum yazanların yarısı düzgün okumuyor galiba... şartları sağladığınız zaman size sinemia kart ve yanında bir kod gönderecekler.Onuda Sinemia üyelik sayfanızda kod girme yerine girip üyeliği başlatacaksiniz
  • Üye olacan da 5 tane alışveriş yapacan da. Kart gelecek de. O kartla gişede yok efendim konum servisi aç bilmemne aç onunla uğraşacan da. Ölme eşeğim ölme.

    Onun yerine gidip çikolata, cips, sakın falan alın bedava cinemaximum bileti kazanın (çekkazan, qumpara vb.)

  • CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya detaylarında hediye edilecek olan üyelik tipi cift kisilik aylık klasik paket diyor.



    Sinemia sitesinden incelerseni o pakette sadece ayda 1 kere cift kisilik 2D filme bilet alabilirsiniz.



    imax,imax3D, 4DX, vip... hicbirinde gecerli degil.

    Kampanya çok kötü.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.