Şimdi Ara

Bizim ülkemizde neden hala internet üzerinden telefon alma yasağı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bizim ülkemizde neden hala internet üzerinden telefon alma yasağı var? Gerçekten anlamıyorum. Kaçakçılar çatır çatır getirip karaborsa yapıyor, telefon başına vergi vermeden 1000-1500 lira parayı cukkalıyor.

    Yahu ben niye girişte vergisini verip telefonu alamayayım hala bunu anlamıyorum. Yapsınlar sistemi, DHL ile gelsin vereyim bandrol ücretini vesaire alayım telefonumu gül gibi. Ben anlamıyorum neden elin kaçakçısına para kazandırmak zorunda kalıyorum telefon alırken.

    AliExpress'te 440 dolara Meizu 16 var, 2.800 lira yapıyor. Türkiye'den almaya kalksam aynı telefonu kaçakçı 3.900-4.000 aralığında satıyor. 1000 lira elin yasa dışı iş yapan puşt kaçakçısına gidiyor. Devlete gitsin en azından verdiğim para, güzelce kullanalım yani. IMEI kaydı yapmasın devlet, onu da ayrı alsın razıyım. Zaten IMEI Repair yöntemiyle kullanıyor insanların çoğunluğu bu telefonları.

    Bu konuyu açmamın sebebi de gerçekten öğrenmek istiyorum devletin neden böyle bir uygulamaya gittiğini, fikri olan vardır belki. Hatta kampanya oluşturup bunu yetkili makamlara da bildirebiliriz belki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 12 Eylül 2018; 17:13:20 >







  • Teknoloji market zincirlerini korumak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatları gördükten sonra hiçbir şekilde artık Türkiye'den telefon almayacağım. Zamanında aldık, hata yaptık. Artık hata yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.