Şimdi Ara

[BİTTİ] Amazon Türkiye Şahane İndirim Günleri | 9-11 Kasım (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.009
Cevap
82
Favori
217.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
174 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Normalde 'Fırsat Bildirimi' kısmındaki tüm ürünlerimde geri sayım gece saat 12'ye göre ayarlanmıştı. Şimdi bakıyorum, birkaç tanesi, bir saat sonraya; dört beş tanesi, altı saat sonraya falan göre ayarlanmış. Belli ki saatlere yaymışlar indirimleri. Belki de daha önce de böyleydi, bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon manita gibi oldu iyice.Piyasa ilk girdiklerinde flörtleşmemiz çok güzel çok hoştu.Yüz verince ilgi gösterince birden soğudular galiba.


    Geçen seneden örnek vereyim black friday de boynerde 399tl olan under armour eşofmanı 150tlye almıştım kendilerinden.Bugün yine aynı eşofmanı indirim öncesi gördüm 399tl idi şu an 374tl.

  • Diğer sitelerin yarattığı vibedan faydalanmak için atmışlar başlığı belli. Bi BF indirimi falan beklemek zaten yanlış olur da hakikaten zayıf şu katalog. Günlük indirimlerden ne farkı var allah aşkına?

  • bence de başlamadı sakin olalım 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eksi273_kelvin

    Piyasaya göre şu an 50 TL daha ucuz 310'du benim sepette 249'a inmiş 128GB olan.



    Alıntıları Göster
    Simdi anladim hocam. Ben aldim 224 e geldi AMAZON25 koduyla umarim isimizi gorur. Yakin zamanda araştırdığım ama aklimdan cikan bir urundu. Teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350 kayıtlı 550 misafir var konuda. Yamyam gibi bekliyorlar linkleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz dockers ayakkabılar suni deri değilmi, bu fiyata ben Kahramanmaraş dan n11 ile hakiki deri getirttim harika rahat boya boya giy

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon da yalan oldu, kaldık mı N11 e.

  • mrF_T kullanıcısına yanıt

    hocam x bir üründe indirim olduğunu haber almak için bir yöntem var mı amazonda ? mail ya da bildirim ile mümkün mü bu ?

  • road35 R kullanıcısına yanıt

    şu bölüme üyelik ve telefon şartı getirilmeli artık

  • Ben bulamadım birşey. Gözle görülür bir indirim yok gibi sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wadjet

    Yazılana göre Pro serisi. Amazon'da böyle hatalı çok ürün var. Umurlarında da değil pek. Her gördüğümü bildiriyorum bazısını düzeltiyorlar bazısına dokunmuyorlar bile.

    Amazon, akıcı ingilizce konuşamıyorsun diye mülakatta eliyor, şu saydıklarımızı yapamayan adam çince konuşsa bize ne faydası var? Ne dünya markaları bu ülkeye gelince bu ülkeye harfiyen uydu bari Amazon böyle olmasa dedim ama ilk izlenim maalesef olumsuz, Amazon'un çalışan profillerine girip bakın bizim üniversitelerden mezun az onlarda Boun falan, çoğu fransız, amerikan, ingiliz okullarından mezun, çok uluslu şirketlerde kariyerleri var falan buradan neyi anlarsın? çok iyi iş yapacaksın falan ama icraatte pek bir şey yok nasıl oluyor ben anlayamıyorum gerçekten, umarım orada da tanıdık ilişkileri devreye girmiyordur da kaliteli hizmet alırız.


    Hep söylüyorum sanırım bu dünya batana kadar da böyle olacak, bu ülkede işi bilen veya potansiyeli olan fırsatını bulsa deneyimle beraber güzel şeyler yapacak olanlar işin başına geçemiyor! öyle böyle şöyle oluyor ya zengin çocukları babadan torpille geliyor ya siyasi olarak ya bilmemne...tarihe bakın hep aynı olmuş klasik bir 3.dünya ülkesi davranışı.


    Gel gelelim dünyaya yön veren ülkelerde bu tam tersidir! Dünyanın en iyi şirketlerine bak çinli, hintli, tayvanlı, japon, çek, polonyalı, haberimizin olmadığı bir sürü TÜRK bile var... sadece başarı ekosistemi oluşturuluyor kafan çalışıyorsa gel kardeşim ister ineğe tap ister hipster ol benim için farketmez diyor o yüzden başarı var, hakeden geliyor torpil değil.


    Kendi ülkeside ırgat muamelesi gören kaliteli insan yurtdışında el üstünde tutulunca gerçek potansiyeli açığa çıkıyor sonra sen onun üretimine katkıda bulunduğu mala ona harcayacağın paranın zibilyon katını verip arkadaşını zengin ediyorsun, kısa vadede aklınca köşeyi dönüyorsun uzun vadede ülkeyi batırıyorsun, en elzem konuların liyakat ve beyin göçü olduğunu anlayacak yöneticiler her alanda lazım bize, kusura bakmayın konu dışı oldu içimiz dolu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 9 Kasım 2020; 0:51:34 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fotografya

    şu bölüme üyelik ve telefon şartı getirilmeli artık

    Kesinlikle katılıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotlevel

    Simdi anladim hocam. Ben aldim 224 e geldi AMAZON25 koduyla umarim isimizi gorur. Yakin zamanda araştırdığım ama aklimdan cikan bir urundu. Teşekkürler

    Alıntıları Göster

    Güle güle kullanın

  • Ben adam akıllı bir indirim göremedim. Boşuna bekledik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miele Complete C3 Cat&Dog Powerline 890W-SGEF3 Elektrikli Süpürge, Kırmızı


    https://www.amazon.com.tr/dp/B07KMJ4PX1/ : 2.995,99 TL


    Miele sitesinde 3.340 TL


    Ben de evde cat&dog serisi kullanıyorum. Tavsiye ederim. Özellikle STB-305 Turbo başlık çok iyi ve şu an sadece turbo başlığın fiyatı 1000 TL civarı.

  • Geçen hafta 159 liraydı. Hatta geçen ay da 159 liraydı.

  • Hocam 8900 TL'ye msi laptobu aldım parayı kesmedi daha niye böyle oldu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.