Şimdi Ara

[BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.939
Cevap
105
Favori
387.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Edit: Prime üyeleri bugün (26 Kasım) saat 12.00’da 27 Kasım indirimlerine erken erişim sağlayabilecek.

    Gülümseten Cuma Haftası fırsatları 20 Kasım'da bu sayfada olacaktır. 
    https://www.amazon.com.tr/blackfriday

    [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım


    Black Friday 2020 ve İndirimli Alışveriş Çılgınlığı 
    Gülümseten Cuma Fırsatları bu sayfada! Harika fırsatları ve Black Friday indirimlerini kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Efsane Cuma, Şahane Cuma, Süper Cuma, Muhteşem Cuma, Kara Cuma gibi farklı isimlerle anılan Black Friday, bu sayfada Gülümseten Cuma adı altında indirimli ürünler ile sizlerle olacak.

    Black Friday 2020 ne zaman gerçekleşecek? 
    Bu sene Black Friday hangi güne geliyor sorusunun cevabı farklılık gösterse de Amazon Gülümseten Cuma indirimleri bu sene 20 Kasım 2020 ve 27 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.


    Black Friday 2020 ve İndirimli Alışveriş Çılgınlığı - Amazon.com.tr

    Black Friday 2020 ve İndirimli Alışveriş Çılgınlığı Gülümseten Cuma Fırsatları bu sayfada! Harika fırsatları ve Black Friday indirimlerini kaçırmamak için elinizi çabuk tutun. Efsane Cuma, Şahane Cuma, Süper Cuma, Muhteşem Cuma, Kara Cuma gibi farklı isimlerle anılan Black Friday, bu sayfada Gülümseten Cuma adı altında indirimli ürünler ile sizlerle olacak.

    Black Friday 2020 ne zaman gerçekleşecek? Bu sene Black Friday hangi güne geliyor sorusunun cevabı farklılık gösterse de Amazon Gülümseten Cuma indirimleri bu sene 20 Kasım 2020 ve 27 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek. %70’e varan indirimler ile cep telefonu, akıllı saat, televizyon, spor ayakkabı, moda ürünleri, çanta, hoparlör, kulaklık, süpürge, termos, monitor, laptop, küçük ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, supermarket ürünleri, bebek bezleri gibi binlerce ürünü bu sayfada bulabilirsiniz. Black Friday indirimli markalar listesinde ise Xiaomi, Stanley, Samsung, Philips, Braun, LG, Lenovo, HP, Sandisk, Oral-B, Perwoll, Finish, Omo, Familia, Papia, Prima, Lysol, Prima, Lava, Tefal, Lego, Duracell, Bosch, Grohe, JBL, Oppo, Puma, Skechers, Under Armour gibi yüzlerce çok sevilen marka yer alıyor. Gülümseten Cuma süresince sadece Amazon Prime üyelerine özel indirimlerden yararlanmak isterseniz ücretsiz Amazon Prime üyeliğinizi şimdi başlatabilirsiniz. Fırsatlarımıza Amazon mobil uygulaması ile de ulaşabilirsiniz.

    Black Friday nedir? İlk olarak Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da ortaya çıkan Black Friday, geleneksel olarak Şükran Günü’nü takip eden Cuma günü kutlanıyor. Mağazaların günün ilk saatlerinde açıldığı ve müşterilere büyük indirimler sunduğu bu gün, mağazaların önünde oluşan büyük izdiham sebebiyle sık sık haberlere konu olsa da Black Friday çılgınlığı her yıl katlanarak devam ediyor.

    Black Friday adı nereden geliyor? “Black Friday” yani “Kara Cuma” tanımı, 1950’li yıllarda Philadelphia şehri polisi tarafından, her yıl Şükran Günü’nün ardından ordu ve donanma arasında oynanan Amerikan Futbolu maçını izlemek için şehre akın eden turistler ve alışveriş meraklılarının yarattığı kaosu anlatmak için kullanılıyordu. 1960’lı yıllara gelindiğinde, kalabalığın yarattığı sıkıntılarla beraber “Black Friday” yani “Kara Cuma” tanımı Phidelphia’da o kadar yaygın bir hale gelmişti ki, “Kara Cuma” adının olumsuz bir efsane yaratmasından korkan şehrin ileri gelenleri günün adını “Big Friday”, “Büyük Cuma” olarak değiştirmek istediler fakat başarılı olamadılar. 1980’li yılların sonuna doğru, perakendeciler neredeyse unutulmaya yüz tutmuş bu kavramı yeniden canlandırdılar ve Black Friday geleneği Amerika’nın geri kalanına da yayıldı. Mağazaların günün ilk saatlerinden gecenin geç saatlerine kadar açık kaldığı ve müşterilere büyük indirimler sunduğu Black Friday, ilk başta bir günlük büyük bir indirimden ibaret olsa da zamanla 4 günlük bir indirim çılgınlığına dönüştü ve e-ticaret sitelerinin hayatımıza girmesiyle beraber tüm dünyaya yayıldı. Black Friday’in başarısı o kadar büyük oldu ki, ardından e-ticaret sitelerinin büyük indirimler sunduğu Cyber Monday* (Siber Pazartesi) ve hatta Çin’den dünyaya yayılan Singles’ Day** (Bekârlar Günü) geldi. Amazon da, Black Friday çılgınlığına Gülümseten Cuma Fırsatları ile katılıyor. Amazon’un Gülümseten Cuma Fırsatları'nı her yıl dört gözle bekleyeceksiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Kusura bakmayın biz de evimize aldık ama inşallah sizin karınıza engel olmuyoruzdur. Geniş bir kitlenin yararlanması için yapılan indirimi tek başınıza kullanarak kişisel kar elde etmeniz için bizim yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa lütfen söyleyin olur mu.
    Forumcak emrinize amadeyiz. İnşallah kısa sürede amazon gibi bir firmanın da kafasına sıkıp ülkenden kaçırmayı başaracağız.inanıyorum hepimize🙏
    Ya işte bu millet bu sebeple iyi hizmeti haketmiyor. Baksana herif ballandıra ballandıra anlatıyor bide. 3 kuruşluk çakallık yaptı diye kendiyle gurur duyuyor. Yarın Bi marketten yaptığı hırsızlıkla da övünür eminim. İşte böyle yamyamlar yüzünden gerçekten sorun yaşayan insanlar mağdur oluyor.
  • Ekran kartıııı istiyorummmm

  • Yerimizi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane şahane ultra harika muhteşem :D

    Yeni karakter açıldı : Gülümseten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allaya pullaya yaptıkları reklama harcayacakları paralar ile gerçek indirim yapsalar belki daha çok gülümseriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah düzgünce indirim olur yalandan tık almak için 1 2 ₺ düşürmezler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada ve trendyol dan daha hızlı kargo ve iade politikasi sayesinde Kartlar hazır beklemedeyiz :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 16 Kasım 2020; 22:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet geleneksel amazon kötüleme ve trendyol kupon övücüleri şenliklerine hoşgeldiniz [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım 

  • yenfiz kullanıcısına yanıt

    Normalde aynen öyle derdim ama 9 gündür gelmedş 3 gündür aynı yerde bugün sondu teslimi üzüldüm millete övüyordum bırde :(

  • biz de yerimizi alalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandik firmalar bile amazon trden daha cok reklam veriyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheKill02 kullanıcısına yanıt
    Aga kizinda da o kadar kusur olur ne diyelim benim 1aydir tedarik edilemeyen ürünüm var ama bakalim yollayacağı diyorlar artik beklemedeyim ama diger kargolar aksama siparis ediyorum yarinina kargo ulaşıyor elime cok şükür..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime Day'de dolar 7.9 civarıydı ve güzel indirimler olmuştu; şu an dolar kuru 7,7 yine güzel indirimler olur diye umuyorum [BİTTİ] Amazon TR - Gülümseten Cuma Haftası (Black Friday) | 20-27 Kasım 

  • natamaran N kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde dandik firmalar,amazon un reklama ihtiyacı yok hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 16 Kasım 2020; 22:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenfiz kullanıcısına yanıt

    Normalde bana olmaz dayım şansız onun ürün ondan sonra siparişlerim hepsi geliyor tek tek bir bu takıldı bir benim HB ürünüm adamlaar arabaya koydu ama kontak yok :) geciken ürüne acımıyorum :)

  • Güldürmeyeceklerini en başta belirtmeleri dürüstçe olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gıdıklayan Cuma ne zaman olacak bakalım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon dan reklam değil güzel indirimler bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine tırt çıkar 2 dir kampanyaları boş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.