Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 23 Şubat 2021; 9:41:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hepsi 1 günü rahat çıkartır ondan şüphen olmasın.Ben G7'de bile 1 günü rahat görüyorum gersini sen düşün.En iyisi olsun dersen m31 bak.
  • telefon alırken önce yetkili servisleri arayıp sorun garantisi bitince herhangi bir arıza yada pil değişimi esnasında cihazı açarken ekranını kırarlarsa sorumluluk kime ait diye. samsung yetkili servisi müşteriye kitliyor sorumluluğu. üstelik pili de yan sanayi takabiliyorlar haberiniz olsun. benim başıma geldi 5 yıllık telefona yetkili serviste yan sanayi pil taktılar. açarken kırarsak sorumluluk bize ait değil ona göre diye de uyardılar.
  • Yakında M31S çıkıcak.Onu alabilirsin.Bataryası çok gitsin diyorsan en az 4000 mAh üzeri Amoled ekranlı telefon al.İşlemciside az güç tüketen olucak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi mi note 10 lite bakabilirsiniz. 5300 mah civarında bir pili olması lazım. Kullananlar pil konusunda cihazdan çok memnun. 3600'e fena bir paket sunmuyor. Oyun da oynamadığınızı düşünürsek bu modeli değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.
  • pil diyorsan appledan uzak dur. m31 ideladir.
  • Ben de aynı şekilde günlük kullanım için 6 bin lira civarına telefon bakıyorum fakat Android tarafında bir telefonun 4 yıl götüreceğine inanmıyorum.Zaten bu paralara güncel amiral falan alınmıyor 1 yılı gitmiş diye düşünülebilir alınan cihazın. 2015 de çıktığı gün LG G4 almıştım telefon bataryası sorunlu bir amiral gemisiydi fakat 1 yıl olmadan zaten performansını kaybetti (hatta kronik bir probleminden ötürü 1 yıl sonunda değişim yapılmıştı), yedek batarya-powerbank ikilisiyle 1 gün çıkarmaya çalışarak 1 yıl daha kullanıp telefon perte çıkınca bıraktım. Daha sonra 2018'de aciliyetten ve bataryadan illallah ettiğim için o zaman alabileceğim bataryası en iyi F/P cihaz olan 4000 Mah pil kapasiteli Redmi 5 Plus aldım fakat bu sefer de performansı eksik kaldı telefon net olarak kasmaya başladı 1 sene sonra. Şimdi yine nispeten yüksek paralara S10 gibi bir cihaz alasım var ama 4 yıl falan götürebileceğine inanmıyorum, zaten teknolojiler yenileniyor belki de 2 yıl sonra yepyeni bir teknoloji çıkacak, 5G vs. elzem hale gelecek ve değiştirilmesi gerekecek cihazların. Bu nedenle çok para vermek yerine 2-3 bin liraya M31 gibi en yeni Android sürümlü bir cihaz alıp 2 yıla değiştirmekle bütçenin tamamını kullanmak arasında gidip geliyorum. M31 almam halinde şu an kullandığım cihaz gibi 2 yıla bariz kasacağını düşünüyorum zaten. Ya da parasını verip ilk kez Iphone almayı bile düşünüyorum, pil işini halletmişler sanırım.

    Bu arada Iphone cihaza verilen para karşılığında beklenen stabilite için Android tarafında hemen hemen aynı paraların verilmesi lazım o kısım biraz çelişkili olmuş. 5 bin liralık Iphone yerine 3 bin liralık Android alırsanız beklediğiniz stabiliteyi almanız imkansız olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 29 Mayıs 2020; 22:50:35 >




  • Amaç tamamen bataryaysa ve telefon orta derece olsun diyorsanız, en hesaplı alternatif realme 6i gibi görünüyor.
    https://www.gsmarena.com/battery-test.php3
  • nedkelly58 kullanıcısına yanıt
    Listede m30s’yi bulabildim ama m31’i bulamadım. Realme 6i, m31’den de mi iyiymiş?

    4gb ram’i kabul etsek bile 720p kesinlikle kabul edilebilir değil. Ama liste paylaşımı için teşekkürler. Benim için çok iyi oldu. Oradan bakar incelerim telefonları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifeless. -- 30 Mayıs 2020; 12:55:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten amaç sadece şarj süresi ise realme 6i iyidir yoksa diğer özellikler anlamında pek iyi değil. realme 6i'nin pil süresi m31 den daha uzun gidecektir, ekran çözünürlüğü düşük ve işlemci farkları var. Aynı mah değerine sahip telefonlar açısından işlemci ve çözünürlüğe göre bayağı farklılıklar olabiliyor, o yüzden gerçek pil kullanım testlerine bakmak gerekiyor. Bundan daha kapsamlı bir pil incelemesi sitesi göremedim, ara ara güncelleme yapıyorlar. M31 zamanla o listeye eklenebilir.
  • Hocam sadece başlığa bakıp verilecek tek cevap:
    Energizer Power Max P18K.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle M31. M30s kullanıcısıyım ve çok memnunum bataryasından. M31 daha da iyi olmuş. Gsm arena sanıyorum ki M31 i daha test etmemiş. Listede yok ama M30s ile hemen hemen aynı batarya performansı veriyor. M30s den bir tık daha iyidir. Realme 6i testlerde iyi gözüküyor ama günümüz şartlarında 720p ekran kabul edilemez. Pişman olursunuz eğer alırsanız. Tabi realme şarj verimi açısından böyle düşünmüştür ama en azından fhd+ ekrana sahip bir model düşünmelisiniz. Ayrıca realme 6i de ıps ekran bulunması ve mediatek işlemci uzun süreli kullanımı pek amaçlamıyor gibi. Ekranı amoled ve yüksek bataryaya sahip cihazlar daha iyi olur. Bu anlamda da M31 çok iyi bir seçim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Ne kadardır kullanıyorsunuz? Pil performansınız zamanla düşmedi mi? İçindeki işlemcinin zamanla pili daha çok yoracağını ve cihazın pilini emebileceğini falan okudum, izledim youtube ve/veya yorumlardan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı 6-7 aydır kullanıyorum. Pil performansında herhangi bir negatiflik hissetmedim. Her cihazın illaki belirli kullanım sonrası batarya performansı, işlemci performansı düşer. İllaki bu cihazın da belirli bir süre sonra batarya performansı ilk alındığı gibi olmayacaktır. Ama bu cihaz zaten batarya performans ve ömrü için üretilmiş. M30s ve M31 bataryaya yönelik cihazlar. Şuan 6000 mAh a sahip bir cihaz yok günümüzde bunlar dışında. İşlemcisi Exynos 9611 de çokta pili yoracak bir işlemci değil. Snapdragon işlemci koyulsaymış pil verimi anlamında daha iyi bir sonuç alınabilirmiş. Qualcomm un işlemcileri bu anlamda daha iyi. Ama dediğim gibi Exynos 9611 pili çokta kötü bir işlemci değil. Ben gayet memnunum. Şimdiye kadar her cihazımda batarya sorunu çektim. M30s aldıktan sonra çok rahatım. M31 daha da iyiymiş. Bazen 3. Gün şarja taktığım oluyor. Uzun gidiyor. Oyun anlamında pek bir şey demem doğru olmaz, oynamıyorum çünkü. Ama pubg denedim. Yüksek ayarda kasmadan oynatıyor. Yani kısaca her türlü yeterli diyebilirim. M30s de 4 gb var. M31 de 6/128 olması daha iyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir iPhone delisiysen ben de bir Apple cihaz önereyim. XR alabilirsin bütçene en yakın pili en iyi olan Apple cihaz o.

    Ama diğer arkadaşların da dediği gibi tek kıstasın pil ise Android cihaz tercih etmen en mantıklısı olacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pore kullanıcısına yanıt
    Ben bir İphone delisiyim, ama şarjının da delisiyim. Adam gibi batarya koysalar tek geçerdim. Ama ben bu zulme daha fazla katlanamayacağım. Gerekirse Windows Phone işletim sistemli telefon alırım, ama o bataryalar büyütülmeden bir daha iphone almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.