Şimdi Ara

Bitmek bilmeyen apple'ı yaftalayan/hakaret eden şahıslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Darkimore,CoMMaNDeRCX,birde şimdi yeni AYAKKABI_KUTUSU(FRAPS Fake üyeliği,fake olduğunu : )) bu ve her 2-3 satırda bir satır atlamasından cümlelerin ortasında , , böyle virgül koymasından yazı tipinden direk anlaşılıyor,15. üyeliği falan önceki üyeliğide arkadaşx zaten,frapsxxx diye uzayan nikleride vardı araştırabilirsiniz.) birde z1 compact kullanan birtane daha var,her kelimeye satır atlatıyor,hani whastapp'da olur ya tek mesajda yazmaz kelime kelime yollar aynı öyle kullanıcı adını unuttum gününüz nasıl geçiyor gençler ? sabah kalkıyorsunuz heralde;

    Haydi bakalım bugün kim apple kötülemiş bir haberlere bakayım,kötülenmemiş ama ben kötüleyim bari sonra kahvaltı dahi etmeden foruma apple bölümüne gelip konu açılıyor,kullanıcılar eleştiriliyor yetmiyor yaftalanıyor,birde üstüne hakaret ediliyor amaç ne yani ? burası apple bölümü burda apple kullanıcıları/kullanmak isteyenler olacak siz buraya gelip ya apple bakın nekadar kötü appstore bakın rezalet ios bakın nekadar rezil vs. demeniz zaten birşey değiştirmiyor,konularınız popüler olunca seviniyor musunuz ? mesaj gelince ne oluyor ? bukadar kötü durumda mısınız ? apple kullanıcılarına gideyim de şimdi sinirlendireyim kavga başlatayım birde içimdeki apple nefretini kusayım derdinde misiniz ? şunu bir anlasanız böyle saçma sapan milleti aşağılayan yaftalayan konular açmanıza hiç gerek kalmayacak,herkes bir olmak zorunda değil,sen android/wp tercih edebilirsin senin tercihindir,ben ios tercih ederim bu da benim tercihimdir,sen android yada wp tercih ettin diye yaftalayan var mı ? nadir,ben hiç öyle android bölümünde böyle konular mesajları görmedim,öyle wp/android bölümünde ios öven android ile ilgili haberleri koyan milleti aşağılayan 1 tane üye bile olacağını sanmıyorum,amacınız bilgi paylaşmak değil,yardımcı olmak hiç d değil,öyle osla bu saydığım arkadaşları kendi kullandıkları platformlarda millete yardımcı olurken görürüz,ozaman kardeşim bunun konu dışı bölümü var,gereksiz mesajlar var değil mi ? orda herkes dalgasında ama niye orda değilsiniz bende size açıklayayım,burda ki gibi prim yapamıyorsunuz,çünkü orda takılanların yüzde 99 dalgasında sizi kim ciddiye alacak ? sizi kim besleyecek.

    Bu bölümde yanılmıyorsam aktif yönetici Blur var,sağolsun ilgileniyor ama yetmiyor,İmkansız'da arada yardımcı oluyor bunun haricinde nadir başka yöneticileri gördüm,yönetici olan arkadaşları mesajda çağırdım benim gibi böyle düşünen birsürü apple kullanıcısı vardır zaten o yüzden konuyu da açıyorum,şu arkadaşları bir araştırın bakın attıkları mesajlar olsun açtıkları konular olsun forumun içine ediyor,konu açıyorum çünkü şikayet etmekten sıkıldım,ediyorum siliniyor zaten haksız olsam silinmez değil mi ? geçmişte çok vardı ama büyük bir kısmı zaten süresiz banlandı,ne hikmetse bakıyoruz aynı tipte aynı tavırları devralmış başka arkadaşlar,kendi aralarında devam.

    Bitmeyecek tabi bunlar banlansa ne değişecek ki aynı şahıs başka üyelik alıp geri geliyor,bunca yıldır şu siteye üyeyim,post kasma gibi derdim olsa bunları hiç yazmam '' katılıyorum,güzelmiş,hayırlısı olsun gayet iyi olmuş,nvidia şu şu modelini al,amd alma intelden şaşma format at'' vb. vb. mesajlar atar geçerdim,ki o tarz mesajlarım belki birkaçtanedir,yönetim bakıyorum devamlı şikayet edeceğim ilgilenecek tamam ama yetmiyor işte bu uyanıklar geceleri coşuyor,gece bur da yönetici pek yok,11-12-1-2 şikayet etmişim anca öğlen cevap gelmiş,çok örneği var 1200 şikayete yaklaşmışım,hepside aynı türde şikayetlerin kabaca bu bölüme yönetici başka şart böyle olmuyor,bu arkadaşların kullanıcı adları belli uyarı kesin alıyorlardır,ama insan 1 alır 2 alır 3 alır vazgeçer de bunlar nedir yani ? firmalar para veriliyor da ondan mı böyleler diye şüphelenmeye başladım,bir çözüm üretilsin artık burda hergün yardım isteyen birsürü üye var yardımcı olan bizim gibi belirli kullanıcılarda var,ne oluyor derseniz böyle giderse burası konu dışından farksız oldukça bizim gibi üyeler bırakıp gidecek çünkü artık çekilecek türden değil,bilgi paylaşımı olsun bir plaftormun artıları eksikleri tartışılsın seviye bozulmadan ama bukadar da olmamalıdır.







  • Konuyu polemik yaratmamak adına kilitliyorum, gerekirse gösterimden de kaldırılabilir.

    Ancak bu yazdıklarınızın doğru olduğu ya da görmezden gelindiği anlamı taşımaz.

    İncelendikten sonra gereken karar verilir. Tüm bölüme keyifli forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.