Şimdi Ara

Bitcoin’in Enerji Tüketimi Artık Çek Cumhuriyeti’ninkine Eşit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TV sunucusu Max Keiser, Bitcoin’in hızla yükselen hashrate’inin en büyük iki çatalı olan Bitcoin Cash (BCH) ve Bitcoin SV (BSV) için iyi bir durum olmadığına inanıyor.

    “Bitcoin’in hashrate’inin yükselmesi ATH, BCH & BSV için kötü bir alamet. Yükselen BTC hashrate’i aynı zamanda, fiat para biriminin var olma yeteneğini ortadan kaldıracak olan protokolün inanılmaz bir hırsı olduğunu gösteriyor.”

    Bitcoin Hashrate’i Yeni Bir Zirveye Ulaştı
    Bitcoin’in yedi günlük ortalama hashrate’i kısa süre önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 135 EH / s’ye ulaştı. Sadece bir ayda yüzde sekizden fazla arttı.

    Hash rate: yeni kripto paralar üretmek için saniyede ne kadar hesaplama gücünün gerekli olduğunu gösteren önemli bir ağ ölçüsüdür.

    Hash rate ne kadar yüksekse, ağ potansiyel saldırılara karşı o kadar dayanıklı hale gelir. Bu nedenle, Bitcoin’in çatalları orijinal coin’in hashrate’ini geçmek için yarışıyor, ancak bu beyhude bir çaba.

    Bitcoin Cash’in hash rate’i aslında geçen ay yüzde 11 düşüşle 2,3 EH/s’ye düştü ve toplam hesaplama gücünün yüzde 1,29’unu oluşturdu. BCH, 2 EH/s’nin biraz üzerinde olduğundan daha da önemsizdir.

    Bu arada, BCH / BTC çifti son zamanlarda bir kez daha tüm zamanların en düşük seviyesine ulaştı ve bir zamanlar lider kripto para birimini devirmekle tehdit eden en büyük Bitcoin çatalının korkunç durumunu gözler önüne serdi.

    Bitcoin’in Enerji Tüketimi Artık Çek Cumhuriyeti’ninkine Eşit
    Bitcoin’in enerji tüketimi büyük bir hızla artıyor ve şu anda Çek Cumhuriyeti ile aynı seviyede.

    U.Today tarafından bildirildiği üzere, en iyi kripto para birimi aynı zamanda tüm Lüksemburg’un ürettiği kadar e-atıktan da sorumlu.

    Ancak Keiser, bu durumda amaçların araçları haklı çıkardığına inanıyor:

    “Bitcoin, küresel enerji şebekesini çalarak küresel ekonomiyi yeniden şekillendiriyor.”

    Kaynak: Bitcoin Haberleri







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.