Şimdi Ara

Bitcoin (BTC) Güçlenmeye Devam Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta, Bitcoin 11.000 dolarlık kritik seviyeyi geri kazandı; daha güçlü satın alma hacimleri ve Federal Rezerv tarafından sürdürülen kolay para politikaları ile canlandı.

    Geçen hafta araştırma ve veri firması CryptoQuant, Bitcoin işlem hacminde büyük bir artış kaydetti, ancak artan hacmin borsalara akmadığını kaydetti. O zamanki tahminler, muhtemelen tezgah üstü (OTC) alıcı anlaşması olduğuydu.

    MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, şirketin sermaye rezervleri için 175 milyon dolarlık ek Bitcoin satın aldığını ve kümülatif toplamını 425 milyon dolara çıkardığını açıkladı. MicroStrategy tarafından yapılan büyük alımlar göz önüne alındığında, CryptoQuant tarafından kaydedilen işlem hacmindeki artış, olası bir açıklama olarak mantıklı geliyor.

    MicroStrategy’nin hisseleri güzel bir şekilde ödüllendirildi, duyurudan bu yana yaklaşık %20 arttı.

    Ek olarak, önde gelen kripto para borsası Kraken; dün Wyoming Eyaleti tarafından dünyanın ilk Özel Amaçlı Saklama Kurumu (SPDI), yani geçici olarak “Kraken Financial” olarak adlandırılan ABD bankası haline gelen ilk kripto para şirketi olmak için onaylandıklarını duyurdu.

    Yeni kuruluş, ABD’deki Kraken müşterilerine ABD doları yatırma ve dijital varlıkları düzenlenmiş bir devlet onaylı bankada saklama gibi çeşitli hizmetler sunacak.

    İlk “Kripto Para Bankası”, kayıtlı yatırım danışmanları (RIA’lar) gibi kurumsal parayı Bitcoin ve diğer dijital varlıklara götüren yolda bir başka mihenk taşıdır.

    Kraken, özellikle gelecekteki hizmetlerinden birinin dijital varlık “stake etme” olacağını belirtiyor. Stake etme, token sahiplerine ağı güvence altına almak için ekosistemdeki tokenlerini yatırmak, yani stake etmek için tazminat olarak bir getiri sağlar. Örneğin, Staking Tesisleri başına, bahis varlığı Cosmos ($ ATOM), yıllık %10’luk bir cari verime sahiptir.

    İlginç bir şekilde, Onramp Invest CEO’su Tyrone Ross, hafta başında dijital varlıklardaki cazip getirilerin, düşük faiz oranı ortamı nedeniyle büyük DEA’ların dikkatini çekmeye başladığını belirtti.

    Kraken’in cesur hareketi, daha saygın markaların nihayetinde stake etme gibi kripto para dostu bankacılık hizmetleri sunmasının yolunu açabilir. Eğer öyleyse, bu finansal hokkabazlar muhtemelen Bitcoin için bir satın alma talebi ve onlarla varlıkları stake etme dalgası getirecektir.

    Bitcoin, görünüşte her fırsatta yükselen gelişmelerin yaşandığı güçlü bir hafta geçirdi, ancak temelde geleneksel varlık yöneticileri için marka tanınırlığı olmak üzere birkaç engel var. Bununla birlikte, yukarıdakilerin bir kısmı bile gerçekleşirse, Bitcoin inanılmaz bir fiyat artışı elde edecek.

    Kaynak: Bitcoin Haberleri







  • Ne zaman artacak deseler çakılmaya başlıyor. Yakında düşüş grafiği başlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.