Şimdi Ara

Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
491
Cevap
6
Favori
17.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Dayimla birlikte bir bisiklet sevdasına düştük. Yaşlarımız 24 - 30 Boyumuz 1.86 kilomuzda yaklaşık 108 şehir içerisinde hem spor için hemde bisiklet hevesimizi yeniden canlandırmak için bir bisiklet arıyoruz. İnternette baktığım bir kac model var önden amartisorlu istiyoruz fiyatımız max 600 800 arası siz kullanıcılar olarak önerdiğiniz modeller nelerdir yardımcı olabilir misiniz? Almışken uzun süre kullanabilecegimiz bir model bakıyoruz ama kafamız karıştı baktıkça iyice. Bianchi ye bakıyoruz çöp diyorlar salcanoya sakın yaklaşma diyorlar ne alacağımızı şaşırdık vallahi. Kron xc100 modeli nasıldır dikkatimi o çekti şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacım var, bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba ?
    https://forum.donanimhaber.com/istanbul-da-adam-gibi-bisiklet-jant-akaordu--134342706
  • Üstada köpekler için bi savunma mekanızması var mı :) bilmediğimden soruyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce RST first air masanın rebound ayar civatası sağa yada sola fazla çevrilmiş bir tık sesi gelmişti. Şimdi masanın tüm oringleri ve yağı değişti fakat ayar civatası ve bağlı olduğu ince kısım yaylanmalardan sonra 5-10 cm kadar aşağı yani dışarı ilerliyor ne yapmam lazım acil yardımcı olursanız çok sevinirim
     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet007tr -- 2 Ekim 2018; 13:45:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar arkadaşlar burası çok ıssız duruyor ancak ümitliyim birileri çıkabilir fikir danışabileceğim (:

    Bisikletler hakkında hiçbir şey bilmiyorum ancak faktörlerden bir tanesinin boy olduğunu anlamış bulunuyorum. Boyum 1.94, 70 kilo civarıyım. Aşağıdaki iki bisiklet arasında kaldım ve Orbis olanın görüntüsü çok daha fazla hoşuma gitti ancak diğeri de boyuma göre. Sebepleri ile birlikte sizce hangisini tercih etmeliyim?

    Şunu da ekleyeyim, saçma sapan şeyler yapabilirim (merdivenlerden kaldırımlardan falan sertçe inebilirim ya da dağda olmasa bile ormanlık alanda sürebilirim) bu sebeple sağlamlık da benim için önemli bir faktör. Tüm bunlar ışığında tekrar soracak olursam sizce hangisi daha iyidir?

    Orbis Voltage 27.5
    https://www.hepsiburada.com/orbis-voltage-27-5-jant-bisiklet-21-vites-siyah-yesil-dag-bisikleti-p-HBV000006368T

    Claud Butler Black Hawk 29
    https://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-29-shimano-21-vites-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB24W




  • Merhabalar, dersaneye gitmek için kullanabileceğim uygun fiyatlı ve sağlam bir bisiklet arıyorum. Uzun biri değilim, ne tavsiye edersiniz? İnternette dolaştım da salcano excel önerenleri gördüm. Siz ne dersiniz?
  • Leo Messi Kun kullanıcısına yanıt
    ben 1100-1200 seviyesinde bir seyler önerebilirim bilmiyorum ki senin butcen ne kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Hocam 1000in altında olsa iyi olur ama az bir fark da olur yeter ki kullanımı kolay olsun ve boyuma göre olsun bisiklet konusunda pek tecrübeli sayılmam.
  • Hocam Ümit Velocity 28 şehir bisikleti fiyat performans olarak nasıldır?

    Hollanda tipi gidon olması hoşuma gidiyor. Belimde problem var. Bu tarz gidon daha rahat ettirir diye düşünüyorum. Şehir içinde kısa mesafe gezi için kullanmak istiyorum.

    Şehir: İstanbul

    Boy:184

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar.ilk kez bisiklet alacağım istanbul avrupa yakasında oturuyorum.arada yakın mesafe işlerimi görmek,minibüs,taksi,otobüs eziyetinden kurtulmak ve spor amaçlı arada da gezi amaçlı uzun mesafe yapacağım bir model arıyorum.arkadaşım focus arriba altus aldı geçen yıl ince lastik hafif şık bir bisiklet ama şu an euro dan dolayı fiyatı uçmuş durumda 5.000 tl civarında geziniyor.bütçem için fazla bir rakam olduğundan decathlon dan btwin triban 520 yol bisikleti modeline baktım 9.90 kilo gayet hafifti.maşa karbondu.fiyatı da 3000 tl.sizce bu model alınır mı başlangıç için?eksileri nelerdir?focustan çok daha kötü müdür?konfor ve sürüş zevki olarak sıkıntı yaratır mı?
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Şehir içinde kullanmak için

    Katlanır bisiklet almak istiyorum ve decathlondan iki model beğendim : tilt 120 ve tilt 500, biri 1000 tl diğeri 1400 tl, ikisi arasındaki fark nedir bilen var mı? Bir de 400 TL fazla vermeye gerek var mı? Şimdiden çok teşekkürler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı geceler ve hayırlı sabahlar dilerim adım okan özkendirci.Bugün katıldım bu platform'ma hiç böyle benim bir deneyimim olmmıştı taki bir kafamda bir fikir veya plan çıkana kadar ama gezmeye eğlenmeyi deliliği çılgınlığı seven birisiyim relax'ım yani doğal olarak ben gaziantepliyim burdan herkesede selamlarımı sunuyorum ve insan insana herzaman lazım bir günlük değil insan insana herzaman ve hergün ve heran lazım lafı fazla uzatmıyayım eyerki kafanızıda şişirdiysem özür dilerim sadece fikirlerinizi duymak istiyorum okadar ama bu kafamdaki proje ve planımı hayata sunacağım. Ben gaziantepin yeditepe mahallesinden yola koyularak yola çıkmak istiyorum başarmak ve hedefime varış noktam ise istanbul şimdi sizlere söylüyorum arkadaş ve abilerim kesinlikle böyle bir çılğınlık kafamda yoktur bir iki kişiye tanıştıktan sonra olumlu yanıt alırsam rotam bu şekilde olacaktır. Abiler ve kardeşlerim arkadaşlarım tecrübeniz muhakkak böyle bir rota olmuştur aralarınızda kaç günde varırım acele etmeden rutin ve tempolu bir huzurlu yolculuğumda bana yardımcı olursanız sevinirim fikirleriniziz ve cevaplarınızı dört gzle bekliyorum dikkat etmem unsurlar nelerdir sizlerin deneyimi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim ve minnet duyarım tekrar kafanızı şişirdiysem herkesten özür dilerim tekrar herkese selamlar olsun gaziantepten hayırlı sabahlar kalın sağlıcakla.




  • Merhaba. Ben şehir bisikleti almayı düşünüyorum. Hiç bisiklet bilgim yok. Bana fiyat performans ne önerirsiniz? 1000 1500 lira civarı bütçem var. Ne kadar uygun olursa fiyat olarak o kadar iyi olur. Bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salcano NG650 29" iyi mi kötü mü?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YunusArslan00

    Salcano NG650 29" iyi mi kötü mü?

    İyi.

  • Merhaba. Yurt okul arası gitmek için bir şehir bisikleti arıyorum. Aynı zamanda vakit buldukça eğlence ve spor amaçlı da kullanacağım. Daha önceden 4 5 sene bisiklet sürmüşlüğüm var fakat teknik hiç bilgim yok denebilir. Hafif engebeli ve çukurlu yollarda beni zorlamayacak, fiyat olarak da 1-1.5 K aralığında olan -altında olursa daha iyi olur tabii ki- bisiklet öneriniz var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max 1500 civarı dağ bisikleti bakıyorum.


    Şu bisiklet: https://www.hepsiburada.com/tec-strong-p-HBCV000004IDNY alınır mı sizce? En ucuzu bu şu anda ben de sadece spor amaçlı bineceğim köyde. Yollar çok engebeli değil arıza çıkmasın yeterli benim için. 1.88 boya uygun olur mu sizce? Bunun dışında önerilere açığım.

  • 2000 tl'ye sağlam bisiklet arıyorum.
    Decathlondakiler iyi midir genel olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar kadro kulağın da çatlak var gibi. Arka attırıcı da sorun yaşıyor idim tamirciye götürdüm ayar yaptı iki defa ama ayar tutmadı kadro kulağında sorun var gibi dedi. Uygun kadro kulağını bulamadım en benzer olan bunu buldum doğru mu sizce?

    https://www.hepsiburada.com/kadro-kulagi-aluminyum-model-4-p-HBV000019CKNM?magaza=MOTOB%c4%b0SAVM&url_src=and-product-detail

     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bunlardan hangisi? kadro boylarını da tam öğrenemedim gerçi


     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)
     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)gittigidiyor
    Ümit 2611 Rıdeon 26 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/umit-2611-rideon-26-jant-dag-bisikleti_pdp_710713144
     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)
     Bisiklet Konusunda yardıma ihtiyacı olanlar yazabilir :)gittigidiyor
    RİVAL 26 JANT ÇİFT AMARTİSÖRLÜ BİSİKLET DAĞ BİSİKLETİ HEDİYELİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/spor-outdoor/rival-26-jant-cift-amartisorlu-bisiklet-dag-bisikleti-hediyeli_pdp_706695009

    bir de bu var daha uygun


    https://www.hepsiburada.com/diesel-bike-diesel-shadow-26-jant-cift-amartisorlu-21-vites-dag-bisikleti-p-HBV000019YFTO





  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.