Şimdi Ara

silinsin.....................

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir konu hakkında kafam çok karışık yardımınıza ihtiyacım var. Benim boyum ayakkabısız şekilde ölçtüm 175cm ve bacak içi boyu 75cm çıktı. Bana hangi büyüklük de kadro gider, bugün bisiklet siparişi verecem ama kadro olayını anlamadığım için size sorayım dedim. Bacaklarım boyuma göre galiba biraz kısa kalmış :)

    Bir de son sorum : trekking bisikleti dedikleri bisikleti sadece asfalttamı kullanmak gerek, ben balıkesir akçay da yaşıyorum burada asfalt da var bozuk yollarda var küçük çakıllı yollarda var arnavut kaldırımı dedikleri yollardan da var, acaba trekking bisikleti alsam olur mu ? Bisikletlerden hiç dün youtube gezerken mosso nun bir bisikletini gördüm mosso lagerda 2124 diye geçiyor bunu beğendim gibi ama işte tekeri ince ve bu yüzden bizim buraya uygun mu merak ettim, yada dağ bisikleti mi alsam ? Öyle uzun uzun uzak mesafe yollar yapmam, burası zaten küçük bir yer , çarşıya pazara sahile kordona plaja şuraya buraya giderim, yani gideceğim en uzun mesafe 4-5 km en fazla. Eğer bisiklet sürmek keyf verirse belki daha uzun yollar yapmaya başlarım kim bilir.

    silinsin.....................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 17 Mayıs 2021; 17:44:49 >







  • bakıp cevap vermeyen 45 kişi galiba benim gibi bisiklet hakkında hiç bir bilgisi olmayan kişiler yada hayata boş yere gelmiş boş yere oksijen tüketen hiç kimseye hayrı dokunmayan tipler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlin007 -- 15 Mayıs 2021; 16:33:5 >
  • puhahahaha ,tamam admin konuyu silebilirsin.

    bunlardan gelecek hayır allahtan gelsin :)))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.