Şimdi Ara

Biri veya smilehakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,
    ben şuan ttnet 16mbitlik paketteyim hem ve hattımı ttnete tepki olması sebebiyle biriye veya smile a taşımayı düşünüyorum.
    biride limitsiz olan kampayalar var biri
    smile smile
    büyük ihtimalle birinin 10 aylık indirimli olan 16 mbit paketine geçerim. ttnette kullandığım paketi şuan tam olarak alıyorum. smileda veya biride hız problemi yaşarmıyım?

    istanbul/beşiktaşta oturup kullanan arkadaşlar varsa hızdan ve hizmetten memnunlarmı veya sorunları varmı diye öğrenmek istiyorum







  • Bir ay kadar önce bir kampanya ile Biri ADSL'e geçtim. TTnet'te de olan fast path modunda kopmalar oluyor arasıra. TTnet'te olsa şimdiye çoktan defalarca interleaved moda almış, ben de defalarca telefon açıp tekrar fast path moda aldırmıştım. Ama bu otomatik interleaved moda geçmedi henüz. Aslında arayıp hızımı 1mbps azalttırsam sorun kalmaz da, ne gerek var. Arada bir kesinti oluyor, o da bağlan deyip tekrar bağlanıyorum.

    Başka da önemli bir fark yok. Eğer şu anki bağlantı performansınız iyiyse onlara geçtiğinizde de fark olmayacaktır. Ayrıca İstanbul bölgesinde VAE ya da YAPA türü erişimlere daha fazla önem veriyor ISP'ler.
  • Biri'de telefon olmadan bağlanırsak yalın internet ücreti ödüyor muyuz, biliyor musunuz?
  • Biri'de de diger ISS'lerde oldugu gibi yalın internette normal tarife ücretine biraz ücret ekleniyor. Ama ayrı Turk Telekom faturası olmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sis651

    Biri'de de diger ISS'lerde oldugu gibi yalın internette normal tarife ücretine biraz ücret ekleniyor. Ama ayrı Turk Telekom faturası olmuyor.

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.