Şimdi Ara

Biri bana FM nasıl oynanır anlatabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2013 de bir türlü başarılı olamıyorum 10 maç görmeden kovuyorlar..Taktik nasıl yapıyorsunuz maça başlamadan ben sistemi seçip otamatik dolduruyorum otamatik seçim yapıyorum.Taktiği antemanlar hakkında hiç bilgim yok neredeyse bir çok şey yapmıyorum bakıyorum yorumlara şunu yapıyorum bunu yapıyorum deyip duruyorsunuz onlar neler nasıl yapılır.FM nin bir çok özelliğini kullanmıyorum maç sonu konuşmasına paso yardımcıyı gönderiyorum yardımcıların önerilerini dikkate alıyor musunuz?



  • neden 2012 ye döndü herkes sanıyorsun
  • Bende başta öyleydim. PSG almama rağmen 10-15 maç neredeyse kazanamıyordum. Ama sonra Juventus kariyerimde, taktiğimden tut oyun planlarıma kadar herşeyi oyuncu özelliklerine göre düzenledim. Şu an oyundan çok keyif alıyorum. Örnek ver dersen, Kwadwo asamoah'ı bilirsin, at gibi adam bu adama tam saha pres ve sert dediğinde daha doğrusu bu tarz adamlarlara karşı rakip yıkıyo. Ya da Pivot santraforun var Llorente gibi, bildirimlerden topu kanatlara aç ve orta yap sıkça dediğinde hedef olarak da pivot seçersen oyunu tekrar yıkabiliyosun. Bunlar senin oyun pratiğine kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: btugrel

    Bende başta öyleydim. PSG almama rağmen 10-15 maç neredeyse kazanamıyordum. Ama sonra Juventus kariyerimde, taktiğimden tut oyun planlarıma kadar herşeyi oyuncu özelliklerine göre düzenledim. Şu an oyundan çok keyif alıyorum. Örnek ver dersen, Kwadwo asamoah'ı bilirsin, at gibi adam bu adama tam saha pres ve sert dediğinde daha doğrusu bu tarz adamlarlara karşı rakip yıkıyo. Ya da Pivot santraforun var Llorente gibi, bildirimlerden topu kanatlara aç ve orta yap sıkça dediğinde hedef olarak da pivot seçersen oyunu tekrar yıkabiliyosun. Bunlar senin oyun pratiğine kalmış.

    bişey sorucam oyuna yeniyim bu sene başladım :) bu dediğini nasıl yapıyoruz mesela asomoah demişsin tam saha pres felan bu komutları oyunculara nasıl veriyoruz yardımcı olurmusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuyu1234

    neden 2012 ye döndü herkes sanıyorsun

    Aynene Hocam Ben Alışamadım 2013 e...
  • Taktiklerde oyuncu kısmında var. Talimatları göster dersen herşeyini görebilirsin.
  • 2013 'ü herkes oynamayaz :). Yani gözlemlediğim kadarıyla çok detaylı olmuş oyun. Özellikle taktikler konusunda bayağı sıkıntılı. Tam benim tarzım. Alırım Beşiktaş'ı 4. sezondayım 7 kupa kaldırdım toplam :)
  • Oyun çıldırtacak derecede detaycı. Nedense FIFA'daki script olayını hissediyorum oyunda ayrıca
  • Taktiğini takımına göre yap ve eğer hazır taktik kullanıyorsan rolleri oyuncularına göre ayarla.Taktiğin otomatik rollerine göre girersen oyuna başarılı olamazsın.Ayrıca antremanlar çok önemli.Bireysel antremanları oyuncuları hangi rolde oynatmak istiyorsanız ona göre ayarlayın(Oyuncu Raporundan başarılı olduğu rolleri görebilirsiniz).Takım antremanlarını ise hazırlık dönemlerinde ilk olarak kondisyon daha sonra takım uyumu ve taktikler çalıştırın.Takım uyumu ve taktiklerden sonra genel yaparak başarılı olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.