Şimdi Ara

Birde benden kız konusu (ciddi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikler herkese merhaba şu açıklamayı yapma zorunluluğu hissediyorum öncelikle yaşım 23 öyle liseliler gibi yok kız bana bakmıyor aşk acısı çekiyorum gibi birşey değil konuya gireyim

    çok değil 4 hafta önce gördüm derste onun ardına ders anlatmamı istedi bende fırsat bu fırsat kabul ettim ardına facebook'dan ekleyip masumca tanımak istediğimi söyledim ilk başlarda kabul etti.Herşey normal giderken birden ters döndü işte sana ümit verip yanlış anlamanı istemem felan bende o sıra niyetimi belli edip olan biteni anlattım.ilk başlarda olmaz felan dedi ümit vermek istemiyorum yeni bir ilişkiye başlamak istemiyorum felan dedi biraz ısrar ettiğimde gerçek nedeninin taktığım küpe olduğunu öğrendim bu arada kendimden bahsedeyim alkol sigara kesinlikle kullanmıyorum günde 5 vakit namazımı kılıyorum helali haramı kısacası dinimi iyi bilen ve yaşayan biriyim ama görünüşüm olarakta serseri aklı uçkurunda bir imaj çiziyormuşum belkide farkında olmadan kulağımda küpe saçlarımıda yapıyorum biraz.Ve işin özeti kızla biraz konuştuktan sonra benden taviz vermemi istediğini fark ettim.Ve vermek istemiyorum beni kabul edecek kişi böyle kabul etsin düşüncelerimi kişiliğimi sevsin istiyorum.Kızda tam istediğim karakterde bir kız küpemi istemeyişinide bana ve aileme ters gelir dedi kızda türbanlı namazında biri.

    Tam özet : Sizce taviz verip bazı şeyler için çabalamalımıyım yoksa vermeyip işi olurunamı bırakmalıyım.



  • Kardeşim sen de hoşlandıysan ve sevdiysen neden olmasın.Her şey bi küpe mi yani.Çıkarıver gitsin.
  • ben kaçırmazdım fırsatı. çıkar küpeyi ne olcak. bende taktım sonra çıkarttım. insan bi zaman sonra sıkılıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "çok değil 4 hafta önce gördüm derste onun ardına ders anlatmamı istedi bende fırsat bu fırsat kabul ettim" nasıl bir yalnızlık hocam bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız fakat fazla olmadı takalı hemde 2-3 senelik aile iknası sonrası henüz sıkılmadım ama birde onun istediğini yaptığım için hemen ipleri eline vermiş olurmuyum diye düşünmüyor değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AyakkabiBagi

    "çok değil 4 hafta önce gördüm derste onun ardına ders anlatmamı istedi bende fırsat bu fırsat kabul ettim" nasıl bir yalnızlık hocam bu?

    Nasıl bir yalnızlık değil ilk gördüğüm itibaren aklımdaydı zaten listeden ismini bile bulmaya çalıştım fakat yanlış kişinin ismini almışım.Ha yalnızlık var yok değil ama bu kadarda abartmaya gerek yok sanırım.
  • Bu işler ilk böyle başlar. İlk başta küpeyi istemeyecek sonra hareketlerinden davranışlarından ufak ufak vazgeçirecek. İpleri tamamen eline vermeyeceksen eğer ve cidden değecek diyorsan bir küpe problem değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokcesel

    Bu işler ilk böyle başlar. İlk başta küpeyi istemeyecek sonra hareketlerinden davranışlarından ufak ufak vazgeçirecek. İpleri tamamen eline vermeyeceksen eğer ve cidden değecek diyorsan bir küpe problem değil.

    +1
  • küpeyi çıkar dindar kızı kap temiz iş.sonuçta yss değilsin istediğim gibi küpe takayım istedğimle çıkayım herkeste o imkanlar yok.umarım anlatabildim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 19 Kasım 2015; 3:25:26 >
  • @Gokcesel
    Valla şöyle bir fikir geldi aklıma yarın konuşup tekrar soracam eğer tek derdi cidden küpeyse dicem şuan tanışma aşamasındayız ileride ciddi bir ilişkimiz olursa çıkarmaya razıyım ama şuanlık mümkün değil demeyi planlıyorum.

    @efsi

    Dostum demek istediğinden gram birşey anlamadım şu kısaltmaları bırakıp biraz daha sağlıklı cümleler kurarsan tavsiyelerini dinlemeye hazırım teşekkürler
  • Yani hocam illa ki zamanla herkes kendinden biraz feragat ediyor çünkü zamanla tanıyorsunuz birbirinizi ve sevilmeyen hareketler çıkıyor ortaya. Umarım dilediğin gibi olur her şey.
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    şimdi anlamadıysan tekrar yaziyim.
  • @Gokcesel

    Umarım dilediğim gibi olur kardeşim iyi dileklerin ve verdiğin tavsiyelerin için teşekkürler.

    @efsi

    bende onu diyorum işte hiçbirşey anlamadım daha net yazarsan sevinirim.
  • @Oluruna Bırak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @bordo-bereli07 burada oluruna bırakılacak bir durum yok
    Hocam belki kız ileri için ciddi düşünüyordur.Yani ailesinin küpeye bakış açısı farklıdır bu yüzden olabilir.Sen çıkar eğer başka bahane bulursa bırak gitsin.
  • Ciddi bi ilişki istiyorsa kacırma, bulamazsın ciddi her zaman. Çıkar eğer amacı ciddi ise

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master-Z kullanıcısına yanıt
    küpeyi çıkar dindar kızı al kendine.temiz iş.sonuçta yavuz sultan selim değilsin yavuz sultan selimde küpe takardı haremi falan var ya onun gibi istediğim gibi küpe takayım istediğimle çıkayım herkeste o imkanlar yok.umarım şimdi anlatabildim.
  • Aşık olduğun kadın toka takmaz ise sen onunla sevgili olmazmısın. Kız sana aşık olsa dert etmezdi küpe felan. Ha ama sen yinedr çıkqr küpeni bir şans ver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet dağları deliyor aşkı için sen bir küpe çıkaramıyor musun. Ben olsam o küpeyi taktığım kulagimi bile keserdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.