Şimdi Ara

Birazda Dürüst Biliç'i izleyelim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

    quote:

    Orijinalden alıntı: devitos


    quote:

    Orijinalden alıntı: camur_abi

    https://www.youtube.com/watch?v=n5YyN6xOOF0&feature=youtu.be

    Burdakı vıdeonun 38 inci sanıyesınde alperle dıyaloğundada mı alper kufrettıde gıdıyor adama çarpıyor.

    burdaki pek çarpma gibi durmuyor, sanki sarılmaya çalışmış ta alper oralı olmayınca arkasından "la olm sarılacağdım la" der gibi el hareketi yapmış ta olabilir

    Ya iyide sarılmalık bir durum yok ki :) alperle onun arasında bir dıyalogda gecmemiş. Alperde şaşırmış zaten napıyor bu der gibi bakıyor:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VGroove kullanıcısına yanıt
    Objektif biri çıktı hele şükür. Helal olsun.
  • Bjk'nin her derbi sonrası bu tarz muhabbetleri iyice sıktı. Başka bir konuya daha yazdım , emre'den nefret ederim hiç sevmem ama , biliç ile kiyaslarsak emre'yi daha yakin buluyorum. 2008'de ki o sus işaretini asla unutmam. Bilic diyince aklıma direk o hareketi geliyor. Niye diğer hocalar değil de hep Bilic arkadaş? Emre'yi hicbir zaman savunmadim , savunmam da cünkü emre bildigimiz emre ,fakat bilic'te masum değil. Hele cimbom maçında melo yanına gidiyor , melo'nun elini atıyor artist artist.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eser.

    quote:

    Orijinalden alıntı: RoNNiE-


    quote:

    Orijinalden alıntı: camur_abi

    https://www.youtube.com/watch?v=n5YyN6xOOF0&feature=youtu.be

    İstediğiniz kadar burda yazıp tartışıp çırpının emre haksız ve suçlu, hakem haksız ve suçlu. İstediğiniz kadar konu açın. Gerçeği degistiremezsiniz

    beşiktaşın her yenilişinde olduğu gibi..

    yenik beşiktaş cidden hiç çekilmiyor...


    Bir de 2 hafta önce Uefa Kupası hayali kuruyordular
  • quote:

    Orijinalden alıntı: La Haine

    Objektif biri çıktı hele şükür. Helal olsun.

    Yanlış anlaşılmasın, Emre Belözoğlu' nu savunmuyorum burada. Yeryüzünde savunacağım son insandır belki de. Avukat olsam ve barolar birliği bana ''Emre'nin avukatlığını yapacaksın'' dese, bırakır mesleği gider Ayvalık' a yerleşirim

    Ancak Emre' den her ne kadar nefret etsem de, Biliç' in yaptıklarını görmemezlikten gelmek ayıptır. Maçta hiç birimiz olayı anlayamadık. Fakat farklı kamera açılarından izleyince, Biliç' in maç boyunca hiç rahat durmadığı net bir şekilde görülüyor.

    Zaten bu sezon Biliç' in yaptıklarına bakılırsa, Fener maçında yaptıkları çok da farklı değil. Ligin başından beri 90 dakikalık maçın en az 70 dakikasında yan hakemle cebelleşiyor. Teknik direktörlerin geçmemesi gereken çizgiyi her maç ihlal ediyor. Yan hakemler de ne hikmetse uyaramıyor.

    Her şeyi geçtim,
    Emenike çıkarken, kendisine çarpmasını isteyecek şekilde önünü kesmesi, tüm niyetini açık bir şekilde ortaya koyuyor zaten. Kendinizi Emenike yerine koyun. Daha maçın başında taraftarlardan ağır bir tepki almışsın, herkes senin oyundan çıkmanı istiyor. Uğultular-yuhlamalar-küfürler havada uçuşuyor. O psikolojideki bir oyuncu, anlık sinirle her şeyi yapar. ''Bir an evvel kendimi soyunma odasına atayım da, yemişim maçını'' kafasıyla kenara koşan bir oyuncunun ne diye önüne çıkarsın ki ? Biliç' in orda ne işi var, teselli mi edeceksin adamı ?
    Birçok oyuncu orada omuzu koyup geçerdi. Sonra ortalık karnaval alanına döner, maç falan da yalan olurdu. Fakat Biliç istediğini alamadı, Emenike arkasından dolaşıp soyunma odasına gitti. Biliç' in amacı da oydu zaten. Tuzak kurdu, Emenike ise yemedi. Fenerbahçe camiası, sırf o tuzağa düşmediği için bile tebrik etmeli Emenike' yi. Orda yaşanacak olası bir çarpışmada, Emenike o sinirle her şeyi yapardı. Sıradan bir gerginlik yaşanmazdı yani öyle bir durumda. Zaten sahaya inmeye epey meyilli bir milletiz. İş sadece bir kıvılcıma bakardı yani orada

    Artık insanların olan bitene biraz objektif bakıp, gerçekleri görmesi gerekiyor. Geçen sezon bu hareketleri pek yapamadı, uslu durdu, millet efendi adam sandı. Zaman geçtikçe baktı ki istediğini alamıyor, baktı ki Beşiktaş kariyeri bitmek üzere.. kontrolü tamamen bıraktı ve eski Biliç' e geri döndü.

    Açın izleyin Euro 2008' deki milli maçı. Maç boyunca yaptığı çirkeflikler dün gibi aklımda. ''Biliç Beşiktaş' a gelmiş'' dediklerinde, aklıma ilk gelen şey o maç olmuştu.
  • Gs maçında Bilic'in tahrik etmek için yanına gelen Melo'yu eliyle ittirip haddini bildirdiği için Gs'liler de Bilic'e tavır almış. Gsli ve Fblileri yine dost etmişiz iki dakikada.
    Kendileri Beşiktaş'ta da aynı kendi t.direktörleri gibi maç kenarında tiyatro izleyen bir t.direktör olmasını istiyor ama Bilic öyle değil, Bilic maçı yaşayan ve maç sonunda yenilgide kulübede ağlayacak kadar maçı yaşayan bir t. adamdır. Maç içinde rakibine ettiği bir tane küfür ve tahrik edici futbol dışı davranışı yok iken, ülkede çirkef futbolcu dendiğinde iki tane adamın ismini getirip Bilic ile kıyaslamaya çalışmak büyük bir ezikliğin psikolojisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike olayı bile yeter. Adam bir sinirle dışarı çıkma derdinde Biliç'in orada ne işi var ??? sırf adam bana belki o sinirle çarparda badana fırsat doğar derdinde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.