Şimdi Ara

BİR YABANCI DİL NASIL ÖĞRENILIR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıktada dediğim gibi bir yabancı dil nasıl iyi öğrenılır? Kendimden bahsetmem gerekirse a2-b1 arası gidip gidip geliyorum günlük konuşmalarda konuşma yapabiliyorum bazen takılıyorum (türkçe düşünmeden kaynaklı) bazense direk çıkı veriyor düşünce birde buaralar bir huy oldu kafamdan ingilizce cümle kurmaya başlıyorum,ama bu işin sonu nereye varır bilemiyorum onun harici İngilizce kelimelere, ingilizce sözlük bakıyorum ama şöyle bir hata yapıyorum türkçe anlamaya çalışıyorum bazılarında başarılı olsamda bazılarında olamıyorum ( Türkçeyede hakim olamadıgımdan olabilirmi ) birde insanlara bakıyorum bazıları 3-4 dil biliyor ve anadilleri gibi konusuyolar bu süreçleri nasıl aşıyorsunuz ingilizce harici bir dili nasıl yada ingilizceyi nasıl takılmadan seviyeye çıkartıyorsunuz.. yene kendımden söz edersem ingilizce hikayeler okuyorum okuduklarımı gayet anlıyorum (türkçe olarak) ama bazıları diyolarkı ingilizcede çogu zaman türkçe karşılıgı olmuyor ama anlıyorsun, anlıyorsunda anladıgını nasıl anlıyorsun( birine türkçe olarak anlatmak istediğinde) Son olarak bugün DR NUTUK kitabı gördüm ingilizce çevirili onu alıp okumakta istiyorum,sizce ne gibi yol izlemeliyim sadece ingilizce olarak değil ingilizce ile beraber yabancı dilleri öğrenmenın yolu nedir.. türkçedeki cümleleri anladıgım gibi ingilizceyide anlamak istiyorum. ama bu konuda hala bir yol bulamadım bulamadıgım içinde kendıme program yapamıyorum.

    BU KONUDAKİ TAVSİYELERİNİZ PROGRAMINIZ ŞU OLMALI YAHUT 3 TANE DİLİ ŞU ŞEKİLDE ÖĞRENEBİLİRSİNİZ DİYE TAVSİYELERİNİZ VARMIDIR, GEÇMİŞE BAKTIGIMDA GEÇMİŞTE YAŞAYAN İNSANLAR 3- 4 DİL BİLİYOR VE HAYRET EDİYORUM AÇIKCASI BU İŞİN YOLU PROGRAMI NEDİR ACABA , BİR YABANCI DİL NASIL ÖĞRENILIR



  • Merhaba,

    @rat.planet hocanın dediğine göre seviyen henüz upper değil yani upper seviyesine gelmeden B2(Upper-İntermediate) yeni bir dil öğrenmeyin yoksasorun yaşarsınız diyor.

    Öneri:Her ay kendinize online seviye tespit sınavı yapmaya çalışın;
    quote:

    https://learnenglish.britishcouncil.org/content

    Yararı:Bu öneriyi uygularsanız ne kadar sürede ne kadar bilgi öğrendiğinizi belirleyebilirsiniz.

    der @rat.planet hoca.
  • oradakı teste göre b1 im 6 ay öncede çözmüştüm ordan yene b1 im bazılarında a2 çıkıyor bazılarında b1 o sitede dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.