Şimdi Ara

Bir TürkNet Rezaletide Benden (Vdsl geçemeyiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30.09.2017 Tarihinde online işlemler teklif kısmında 100 mb'e kadar olan pakete geçiş yapabileceğimi gördüm ve geçişi onayladım. 01.10.2017 tarihinde geçiş yapılacağı bilgisi mail ve sms olarak geldi.Arkasından web sayfasından hız sorgulaması yapmak aklıma geldi ve adsl 16 mb alabileceğim görünüyordu müşteri hizmetlerini arayıp durumu söyledim basvurumun alındığını 04.10.2017 tarihine kadar geçişin yapılacağını sorun olmadığını söyledi.

    Aklıma takıldığı için twitter desteğe canlı desteğede sordum, canlı destek geçişin sağlanacağını twitter kontrol edilip bilgi verileceğini söyledi, bu arada hâlâ aklımda şüphe olduğu için Türk Telekomu aradım altyapımın sadece adsl desteklediği söylendi, tekrar müşteri hizmetlerini aradım Türk Telekomun verdiği bilgiyi söyledim biraz bekletip sorun olmadığını ve geçişin tamamlanacağını söyledi, bende ona göre modem alacağımı söyledim ve alabilirsiniz dendi.

    Dünde twitterdan geçiş için hattımın uygun olduğu müşteri hizmetlerini arayıp onay vermem gerektiği mesajı geldi, zaten başvurum vardı, yinede aradım temsilci arkadaş baktı ve bugün için geçişin sağlanacağını söyledi, bende son kez modemi alabileceğim teyidini aldım ve sahibinden.com dan favorilerime eklediğim modemlerden birini aldım. Bu arada forum TürkNet Destegede yazmıştım ordan da arkadaşlar baktıysa geçişiniz sağlanır mesajı geldi.

    Ve bugün TürkNetten aradılar teklifin sistemde yanlışlıkla göründüğünü hattımın vdsl desteklemediğini geçişin yapılmayacağını söylediler, 4 gündür ulaşmadığım kanal teyit almadığım kanal yok, 10 defa teyit aldım yanlışlık olduğunu bugün geçiş günü mü anladınız diyorum cevap yok sadece haklısınız Serkan Bey.


    Bir TürkNet Rezaletide Benden (Vdsl geçemeyiş)e]


    Bir TürkNet Rezaletide Benden (Vdsl geçemeyiş)


    Bir TürkNet Rezaletide Benden (Vdsl geçemeyiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 4 Ekim 2017; 10:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dogal turknet bu telekom yok derken var demeleri

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan aynı sorunu ben yaşıyorum 100mbpsye kadar tarifesine geçtim maxsimum 12mbps hız var ve hala hat adslde bende bu sorundan şikayetçiyim
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    Ben 7 mb alabiliyorum Hocam, hâlâda online işlemelerde tekliflerde 100 mb'lik pakete geçebileceğim görünüyor, boşuna modem aldırdar bana

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknete geçip hayal kırıklığının dibini gördüm

    ŞİKAYETLER
    - Türknet vdsl yerine adsl veriyor (15/08/2017 16:30:01)
    Türk Telekom'dan almış olduğum internet hizmetimin adsl altyapısında ve düşük kotalı olmasından dolayı Türknet internet sağlayıcısının VDSL 2altyapısı 75 mbs hız olarak bana sunmuş olduğu teklifi kabul ettim. Ön görüşmelerimizde altını çizerek benim adresime bu hizmeti ulaştırıp ulaştıramayacaklarını sordum. 24 ay taahütlü aboneliğimi iptal edip (6 aylık) Türknet VDSL2 hizmeti satın aldım. Tarafıma 273 tl taahüt cesazı gönderildi. Bunun üzerine yaklaşık 180 TL ödeyerek VDSL destekli modem satın aldım. Aboneliğim 25 Mayıs 2017 Tarihinde başladı. Fakat bir önceki servis sağlayıcısının sağladığı hız 12-14 mbs olmasına rağmen türknet yaklaşık 6-7 mbs hızda idi. Müşteri hizmetlerini aradım bana adsl hizmeti verildiği söylendi. Defalarca şikayet etmeme rağmaen her seferinde kaydınız oluşturuldu denilip hiç bir dönüş sağlanmadı. Vaadedilen hız için 273 TL ceza 180 TL modem ücreti ödememe rağmen hızım düştü. Son olarak bana 2 fatura yolladılar. Arayıp sorduğumda önden ödemeli olduğunu önümüzdeki ayın faturasını yansıttıklarını söylediler. Müşteri hizmetleri hiç bir sorunuma çözüm bulmuyor. Maddi zararımın telafisini veya vaad edilen hızın tarafıma verilmesini talep edilen hızın bir an önce sunulması hususnda gereğini arz ediyorum.

    İlgili Abone, Hizmet veya Telefon Numarası :
    912342
    Gönderen Cevap

    Sayın Cihan Sevencan,

    Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

    Hizmet talebiniz 25.05.2017 tarihinde taahhütsüz “ 75 Mb e Kadar KOTASIZ + TurkNet Sabit Telefon Hizmeti Tarife heryöne 1000 dk Aylık 59,999 TL” kampanyalı olarak alınmıştır.

    Ancak bulunduğunuz bölgede VDSL boş portu bulunmaması nedeniyle hizmetiniz 25.05.2017 tarihinde ADSL olarak aktif hale getirilmiştir. Bulunduğunuz bölgede VDSL boş port olması durumunda hizmetiniz VDSL’e geçirilecektir.

    Ayrıca 30.06.2017 tarihinde diğer ISS tarafından düzenlenen erken fesih faturasının da 120 TL’lik kısmi hizmetinize indirim olarak tanımlanmıştır.

    Bildiriminize istinaden 15.08.2017 tarihindeyapılan telefon görüşmesinde detaylı bilgiler sizinle paylaşılmıştır.

    Tüm soru, görüş, öneri ve istekleriniz için 7 gün 24 saat hizmet veren 0850 2888080 nolu Çağrı Merkezi’miz ile iletişime geçerek de bilgi alabilirsiniz. Ayrıcawww.turk.net web sitemiz üzerinden Tüketici Şikayetleri bölümünden şikayetlerinizi tarafımıza iletmeniz durumunda kısa süre içerisinde tarafınıza geri dönüş sağlanmaktadır.

    Bilgilerinize,

    Saygılarımızla.


    Ve hızım şu an 3 mbs kadar düştü.. sürekli kopmalar oluyor.. dün gece internetim hiç yoktu.. bu gün sabah da yoktu




  • cihansevencan kullanıcısına yanıt
    Sizin durumunuz benden de kötüymüş Hocam, ben en azından cayma bedeli ödemedim, müşteri temsilcilerinin hiçbir şey bildiği yok gerçekten. Türk Telekoma sordum vdsl altyapısı yok dedi diyorum, adamlar hâlâ geçişiniz saglanacak vdsl modeminizi alın diyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 4 Ekim 2017; 22:22:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, sizin işlem biraz daha farklı gibi duruyor. Çünkü abonelik başvurunuzu yaptığınız anda bağlı olduğunuz santral dolabınızda boş VDSL portu gözüktüyse siz VDSL hizmetimizden yararlanıyor olarak gözükürsünüz. Aboneliğiniz tamamlanana kadar muhtemelen boş olan VDSL portu dolduğu için sistem sizi otomatik olarak ADSL portuna yönelndirmiş ve ADSL hizmetimizi kullanmaya başlamışsınız. Eğer bağlı olduğunu santral dolabınızda VDSL portu boşarlırsa, sizi VDSL hizmetimize geçirebiliriz. Bunun takibini birlikte sağlayabiliriz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Web sayfanızdan kontrol ettiğim de 16 mb de kadar adsl alabileceğim görünüyor, dün arayan ekip arkadaşınız teklifler kısmında 100 mb'lik paketin sistem hatası yüzünden göründüğünü söyledi, vdsl geçişimin mümkün olmadığını da ekledi ama online işlemeler kısmında hâlâ paket teklifi aktif.

    Dün şikayet kaydıma istinaden bugün bir arkadaş aradı geçişi yapabileceğini söyledi, sonra sistemden tekrar kontrol etti adsl destekliyor görünüyor dedi ekip arkadaşlarıma durumu bildirip size geri döneceğim dedi, sisteminizde kimsenin farkında olmadığı bi karışıklık var. Herkes geçişiniz tamamlanacak diyor 3 iş günü dolunca sistemde hata olmuş deniyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konunuzla arkadaşlarımda ilgileniyor. Bende buradan ilgileneceğim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, bilgi bekliyorum sizden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 5 Ekim 2017; 11:50:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 gündür ne arayan var ne soran var, destek kaydıda hâlâ açık duruyor, Dükkanı kapatıyor sanırım Turknet?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerÇel -- 14 Ekim 2017; 22:6:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durum çözülmedi mi ? Türknete geçecektim ama böyle şeyler 10 gün 15 gün çözülmüyor vs çok can sıkıcı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok Hocam, 4 ekimde biri aradı ben sizi öğleden sonra tekrar arayacağım dedi bir daha aramadı, 6 ekimde başka bir bayan arkadaş aradı, teknik ekiple görüşüp döneceğim dedi oda dönmedi, aldığımız modemle kaldık, 2 tane adsl modem varken vdsl'ye geçecez diye bi modem daha aldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayrına up ve takip.
  • Yok yav ben böyle olacaksa geçmem. Sizin gibi evde ki modem adsl 2 tane var biri tplink biri Asus tutup birde vdsl almam gerekecek. Şuan alsak en kötü 200 tl modem parası gidecek birde benim adres bilgisiyle bakınca 16 numarayla 35 çıkıyor sitesinde ama ne tt nede sol 16 üstümveremeyiz diyor türknet nasıl var diyor aklım almadı. Böyle 10-15 günü bırak 2 gün 3 gün sonra benim sabrım taşar her işim internetle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 14 Ekim 2017; 23:23:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turknette 16 üstü veremez Hocam tt ne diyorsa o. Memnunsanız hiç bulaşmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hattımın değeri ortada sol da Tt de 16 deri ne hikmet se turknet 35 diyor :) değiştirecektim ama iyice soğudum burayı biraz daha takip etmem gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

    şuraya göre numara ile ne çıkıyor ?

    https://www.milleni.com.tr/fiber-nerede

    buraya göre adres ile ne çıkıyor
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Vodafone kod kısmı görünmüyor mileni 45 yazıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ev telefonum var demiştiniz vodafone dan numara ile sorgulama yaptığında çıkması lazım şimdi sorgulama yaptığımda çalışıyor. Bence dsl de sol a geçilmez küfür gibi tarifeleri var dsl de bana gelme diyor. TT de vdsl port vermek istememiş olabilir. Milleni de 45 diyor diyorsunuz bence türknet denenebilir. Davet kodunuz yoksa yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.