Şimdi Ara

Bir sorum olucak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet beyler bayanlar oyunda yeniyim arkadaşim cok şanslisin dedi bana 4 legendry kartim oldu :) hangilerini dust yapayim çıkanlar leeroy jenkins - wilfred fizzlebang - emperor thaurisson - alexstrosza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • PulsefireSoraka kullanıcısına yanıt
    içlerinden golden olanı var mıdır? varsa alex ve emperor dışındakileri dust yapabilirsin ama golden değilse o zaman da oynayıp oynamama ihtimaline göre karar vermek lazım. Uzun zamandır leeroy metada yok wilfred de eğlencelik bir kart çok oynanabilir değil gibi o yüzden dustlanabilir. emperor dust yapılabilir bir kart değil zaten geriye alex kalıyor, o da en güzel kartlardan biri kesinlikle dursun derim.

    Sonuç: sadece wilfred ;)

    ama tabi ileride wilfred metaya girerse senin yüzünden dustladım deme sakın :D
  • o an belirli bir şey craftlamak istemiyorsan elindeki kartları dust değil de kart olarak tutmak her zaman daha iyidir. kartlarına gelince, thaurissan zaten adventure'dan gelen bir kart, onu dustlayamazsın. leeroy jenkins günümüzde her ne kadar çok kullanışlı bir kart olmasa da tempo storm son meta snapshot'unda face hunter deckinde bulundurmuş, dustlamadan önce onu düşünebilirsin. alexstrasza freeze mage'in temel taşıdır, aynı zamanda kullanan control warrior deckleri de olması lazım, her ne kadar freeze mage için daha nice dustlara ihtiyacın olacak olsa da dustlamanı tavsiye etmemm. wilfred fizzlebang'in ise göründüğü kadarıyla şimdilik metada yeri yok.
  • Alex kalsın diğer ikisini dustla. Emperor ı istesen de dustlayamazsın zaten.
  • Wilfred'i dustla gerisi kalsın. Her sorun için ayrı konu açacağına ana konuya yaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.