Şimdi Ara

Bir Sitede birden Fazla Hesap Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar çoğu sitede multi account yasak bildiğiniz gibi..ama mesala atıyorum güzel bir torrent sitesi üye alımını açmışsa.. ben ilk hesabımı normal biçimde alıp sonra hesabı direk park moduna soksam, sonra bütün çerezleri silip, regeditten ve windows arama zımbırtısından aratıp sitenin bulabildiğim bütün dosyalarını silsem, snra pcye restart atıp yeniden başlatsam ve yeni bir account alsam sitenin bunu çakıp benim 2 hesabımı da banlaması mümkün müdür ???????????????(ayrıyetten dns,proxy veya anonim siteler fln onları da kullanabilirm )

    ayrıca pcde Jap Anonym de yüklü ve, 2. hesabı aldıktan sonra 1. hesabı açmıycam tabi ki...bnu sorma nedenim ise malum takas olayında avantaj oluyor o bakımdan 1 tanesi dursun yedekte diyorum..


    evt tüm bu önlemlere rağmen yer miyim arkadaşlar sizce?????







  • amacın ne olck peki sorması ayıptır dostum ilerde site çok meşhur olur üye alımı paralı falan olurda satarım belki diye mi istiosun 2.accunt???
  • @persona

    mesajımda ztn 2. hesabı takas için aldığım yazıyor..yazdığımı doğru düzgün okumadan kendince laf sokmaya çalıştığın için de tşk ederim acayip yardımcı oldun
  • amacım laf sokmak olsa öle gülücükler falan yapmazdım dalgaya vurdum sadece yanlış anlama bu siteler bunun takibini yaptıklarını sanmıyorum yüzlerce üyeleri var her birinin ip lerine falan mı bakacaklar ancak sakat bi durumla karşılaşıldığı zman falan ihtiyaç durumlarında kontrol ediliyordur diye tahmin ediyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.