Şimdi Ara

Bir Şikayet ! D-Smart... (İşgüzarlık, keyfiyet, oyalama içerir!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Defalarca şikayette bulundum ... Hergün aradım ... Hakaretler ettim ... Tehditler savurdum ... Yok abi. Manda derisi gibi suratı var şirketin. Çağrı merkezindeki insanları bir nevi Kemal Sunal'ın oynadığı Şark Bülbülü filminde ki "Mazlum" olarak oraya oturtmuşlar sanki. Abonelerden hakaret, baskı, küfür, tehdit yemek için bu çağrı merkezi elemanlarını kullanıyorlar. D-Smart yetkilisinden hiç kimseye ulaşamıyorsunuz. Hiçbir müdürüne, tam yetkili şahıslara. Şikayetinize muhatap bulamıyorsunuz. Sanki bulutlar üzerine gizlenmiş, gayiplere karışmış, oralarda biryerler de olduğunu bildiğiniz ama asla ulaşamadığınız bir şirket yapısı... Ellerinizi açıp dua edebileceğiniz, kaderdir deyip geçiştirebileceğiniz, isteklerinizi bir adak kurban ile dileyebileceğiniz bir şirket D-Smart sanki. "İlgili birime mail attık" diyen, halkın şikayetini dinleyen, Video oyunlarında ki NPC'ler gibi hep aynı şeyi tekrarlayan, "En kısa sürede işleminizi hallledicez" deyip 5 aydır bunu beceremeyen bir gariplik abidesi, "İlgili Birim" dedikleri var olduğu veya olmadığı kanıtlanmamış bir şirket!..


    BTK, CİMER, TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ ve ŞİKAYETİM VAR.COM' a kadar şikayette bulunduğum, sanırım bulunmaya da devam edeceğim, yediği önünde yemediği arkasında, Abonelerine zulüm çektiren bir oluşum, kabile şirketi... Para verip paranız ile kesinlikle rezil olacağınız bir heyula kabilesi... Efendim gelelim bu şirketle aramdaki sıkıntılara. Hangi birinden başlayayım bilmiyorum. Her defasında sıkıntıya düştüğüm, internet kesintileri, hız düşüklüğü, verdikleri hizmet anlayışı; Aslında bir anlayışları yok. Hizmette vermiyorlar zaten... En son yaşadığım artık burama kadar getirdikleri olayı anlatmak yerine, az önce üst tarafta sıraladığım ve şikayette bulunduğum, tüketicileri koruduğuna inandığım kamu ve özel kuruluşlara yazdığım dilekçeyi paylaşıyorum.


    "1.vekili oğlu olarak birlikte kullandığımız, "3354****" Abone numaralı "P*** K*****" adına ve kayıtlı olan (0)536 6****** hat ile aboneliğim ve müşterisi olduğumuz, DSMART internet hizmetinde 19.05.2021 Tarihinde 50 Mbps paket hız yükseltmesi yapmıştık. 24 saat içerisinde onaylanacağı tarafımıza iletilmişti. Fakat aradan geçen yaklaşık 5 ay boyunca hızımız yükselmedi. Ben 24 saatlik sözlerine istinaden streaming servislerinde yayıncılık işimi yapmak için 10.000 TL tutarında bir bilgisayar, ses ve yayıncı ekipmanı alarak yatırım yaptım. Fakat 5 aydır ne yayıncılık işimi yapabiliyor ne de internet servisini sağlıklı bir şekilde kullanabiliyorum. Müşteri hizmetlerini aradığım da sürekli ilgili birime bilgilendirme mail'i attıklarını, yetkili kişilerin arayacağını, çağrı merkezindeki müşteri temsilcisinin "Bizzat ben ilgileneceğim." diyerek oyaladılar. Fakat 5 aydır 19.05.2021 tarihinde paket hız yükseltmesi yapacaklarını söz verdikleri tarihten, bugün 08.10.2021 şikayet tarihine kadar gerçekleştirmemişlerdir. İş bu konu üzerine şikayetimin gerekli görüldüğü hususta tarafınıza bildirmiş ve gerekenin yapılmasını arz ederim."


    Sayısız kez bu tarz durumlar yaşadığım ve yaşadığımız bu şirkete yüklü bir miktar tazminat davası açmak, belki de Türkiye topraklarında bu tarz bir şirketin var olmaması için imza toplamayı düşünüyorum...


    Bundan önceki meselelerimizde de Anneciğimi arayıp 2022'ye kadar taahhüt yapmışlar. Vermedikleri hizmet için !.. Bu konu ile alakalı yine BTKya şikayette bulunmuştum. 10 Mbps interneti kullanamıyorduk. 5ler de falan geliyordu. Taahhütü sonlandırıp yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorduk artık. Çünkü bıkmıştık!!. Neyse efendim, şikayetimizi yaptık. Fakat ne görelim. Neymiş efendim osuruktan internet aslında 200 TL imiş, bize kampanya yapıp 70 TLye vermişler. Eğer taahhütten ayrılırsak yaptıkları kampanyadaki fiyatı bize kitleyip 2000 TL para ödemek zorundaymışız ! Eskiden "CAYMA BEDELİ" dediklerini alıp değiştirmişler "KAMPAMYA BEDELİ" yapmış uyanık köftehorlar!.. Ah sizi gidi köftehorlar!.. Üstelik BTKya yaptığımız şikayete ezberden bir uzun yazı ekleyip bana göndermiş bu D-Smart. BTK ise size cevap gönderdi diyerek sonuçlandırmıyor haklılığımı! Çünkü cevap göndermiş.


    BTK'ya D-Smart hakkındaki şikayetimi ve D-Smart'ın bana NPC gibi tekrar tekrar attığı mailleri paylaşıyorum. D-Smart, şikayet askıda kalsın, yazışmalar dönsün diye, aynı maili bana defalarca tekrarlayıp tektrarlayıp attığınıda burada belirteyim.


    Bir Şikayet ! D-Smart... (İşgüzarlık, keyfiyet, oyalama içerir!)



    Ben ise buna istinaden Bir mail daha attı BTK üzerinden. Attığım mail ise şu şekildeydi;



    Bir Şikayet ! D-Smart... (İşgüzarlık, keyfiyet, oyalama içerir!)



    Ama yok olur mu? Bunlar kurallardan, Yasalardan üstünler değil mi? Sözde beni yanıltacaklar...


    Bir Şikayet ! D-Smart... (İşgüzarlık, keyfiyet, oyalama içerir!)



    Size dediğim gibi... Cezai şart ödemiyorsunuz! Yapılan Kampanya parasını ödeyeceksiniz yazıyor :D Komedi resmen... Ben susuyorum. Siz konuşun istiyorum artık. Sesimizi yükseltmez isek bunlar bir kelimeyi değiştirip halkı dolandırmaya devam edecekler. Konuşun! Susmayın !!


    Konuyu Change.org 'a taşıdım. En azından bir imza verirseniz çok sevinirim. Herkese görünmesi için 5 imza gerekiyor. Bu benim ve sizin için çok önemli arkadaşlar.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir0515 -- 8 Ekim 2021; 12:44:27 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.