Şimdi Ara

Bir Oyun Neden Oynanmalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyun oynuyoruz zamanımızı veriyoruz. Zaman bu kadar ucuz mu? Kendimizi geliştirip(eğitim,kurs vs) ,sosyalleşmek, ihtiyaçlarımız gidermek,çalışmak hayatımız kazanmak dışında kalan boş vakit varsa,eğlence süresi içinde olmalıdır oyun. Bir oyun alternatiflerine göre neden eğlenceli olabilir.

    1)Online PvP oyunlar.

    Bunlar aslında eskinin tavlası,kağıt oyunları,satranç katogerinsdedir. Boş vakit öldürülebilir.Strateji ve kollektivite gerektiren olnları daha değerlidir. sosyallşeme ve kafa çalıştırabilir.


    2)MMO bunlar hayatsızlık örneği ,ömrü tüketen oyunlardır. Engelli olup dışarıda hayat süremeyen insanlar dışında oynanması zaman kaybı. Haytta oyuncu olmayan insalar sanalda kendini tatmine t durumudur. PvP oyunlarındaki ranka takılıp saatlerce oynayanlarda bu duruma girer.


    3)Güzel hikayeli oyunlar. Güzel hikayeyi romanda ,diziden filmden alaiblirz. Bir oyun hikayesi diğer saydıklarım kadar derinlikli hikaye sunmyabilir. peki ozaman roman okumak yerine oyun oynanbiliir. farklı sonuçlar çıkartıyor açık dünya içeriyor ve oynanış olarak keyifm verdiyorsa Ozamn terich edileiblir Örneğin witcher 3. God of war cutscenelarle geçen,oynanış olarkoynnaışda çok dark sunmyan etkinizn az olduğu oyunlar zaman kaybıdır. role play içerenleri daha tercih edilesidir.


    4) evreni hoşuna giden oyunlar frpler hikaye taminkarsa oynanıcak oyunlardır. Witcher 3 ,Warhammer, Elder Scrolls, vs.


    5) Spor oyunları, futbol aşığısanız asla yapamıcağınız ahreketleri yapmak,arkdaşlarla yan yan vakit gçirmek açısından güzledir.


    6) strateji oyunlarıda PvP içindeyse oynamsı mantıklı oyunlardır. pvp strateji rpge tmenlerini bir arada sunan oyunlar değerli oyunlardır. Total War Warhammer 2, Daark Souls vs.



    ***kendi görüşlerimdir kimseyi bağlamaz, Oyunu ayırdığınız aman oynadığınız oyun cidden değermi bunu düşünmek gerekir.




  • Bir Türkçe kursuna gitmenizi tavsiye ederim. Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz böylece.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.