Şimdi Ara

Bir kadini ele gecirmenin yollari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
6
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaslar simdi size ekside gordugum bir listeyi paylasacagim. Konu basliginda bir kadini ele gecirmenin yollari dedim ama bunlari kadinlar erkeklere de uyguluyor. Benim de basima geldi bizzat. 2 yil onceki kiz arkadasim bu duygusal siddeti bana da uyguladi. Maddelerin altina yaptiklarini ekleyecegim.

    1) intermittent reinforcement ( aralıklı sıcak-soğuk davranışlar): karşıdaki kişinin dopamin salgısını arttırıp, serotonin düzeyini azaltarak bağlılıkta artışa neden olan davranışlardır.

    kendimden ornek : sevgilim iliskinin baslarinda asiri ilgi gosterip sonrasinda ilgiyi kesip mesajlarima aramalarima cevap vermeyi birakiyordu.

    2) negative reinforcement: istemediğiniz bir davranışta bulunan kadına karşılık olarak ona verdiğiniz ilgi ya da seks gibi ödülleri geri çekmektir. bu da karşıdaki kişinin sizin istediğiniz yönde davranmasını sağlar.

    kendimden ornek : sevgilim mesajlarima cevap vermemeye basladiginda kizmistim ve kizmakta hakli oldugum halde ilgiyi daha da azaltmisti. ben daha fazla arayip sormaya baslamistim.

    3) love bombing: kadına çok ilgili davranıp, onu hediyelere boğmak, sürekli ilgilenmek, o ne isterse yapmak, sürekli sarılıp uyumak gibi davranışları içerir.

    iliskinin baslarinda yapmisti bunu cok guzel hediyeler vs almisti bana.


    4) triangulation: karşıdaki kadının güvensiz hissetmesine sebep olacak 3. kişi ya da objeleri ilişkiye sokmak demektir. bunlar eski eş, eski sevgili, yakın arkadaş hatta bir eşya olabilir.

    kendimden ornek: evet 2. aydan sonra sacma sapan buna acilan erkek vs olmustu.

    buradaki kilit nokta bunu uygulayan kişinin '' kurban ve mağdur'' rolünü bürünmesidir.

    5) blame shifting: herhangi bir konuda karşı tarafı suçlamaktır. etkili olabilmesi için ardından bir geri çekilme ve sessizleşmek gibi ortadan kaybolma gereklidir.

    kendisi beni gram umursamadigi halde beni suclamistir.

    6) gaslighting ve brain washing: karşıdaki kadının gerçeklik algısını bozmayı amaçlayan bir yöntemdir. yavaş yavaş yapılır.

    örnek; sevgiliyi grup sekse ikna etmek için kurulan '' beni sevdiğini görmek istiyorum. başkasıyla aldatmak yerine senin yanında biriyle birlikte olmayı tercih ederim'' demek.

    7) silent treatment: en güçlü yöntemlerden biridir. çünkü kadınlar sessizliğe pek dayanabilen canlılar değildir. işinize gelmeyen herhangi bir şey söylendiğinde( haksız olsanız dahi) uygulayabilirsiniz. emosyonel olarak geri çekilme ve sessizleşmeyi içerir.

    kendimden ornek : sevgilim en ufak tartismada dahi yapardi bunu. konusmayi tamamen birakirdi benimle. igrenc

    8) doğruyu söylemek : ilişkide doğrular eğer size faydası olacaksa söylenmelidir. kıskandırılmak isteniyorsa ve bir kadınla görüşüldüyse bunu söylemek.

    9) doğruların bir kısmını söylemek: bazen tamamen doğruyu söylemek kişinin sizden tamamen ayrılıp gitmesine sebep olabilir. bu durumda olan bir hadiseyi eksik veya yanlış olarak aktarmak gerekiyor.

    örnek; ayşe'yle buluştum; ama o benim arkadaşım. beraber kaldık ve sadece uyuduk demek.

    10) yalan söylemek: tamamen yalan söylemenin gerektiği durumlar oluşabilir. örnek; ''ben aşka ve sevgiye çok değer veriyorum'' tadında cümleler kurmak.

    11) değersizleştirmek: kadının özgüvenini tamamen yok etmek amaçlı kullanılır.
    örnek; zayıfsa kilolu kadınları, beyazsa esmer kadınları hoş bulduğunu ima etmek, zayıf ve aciz bir karakter olduğunu ima eden cümleler kurmak.

    offf bunu anlatmaya kalksam zaten.

    12) denial( inkar): acil durum çıkış kollarından biridir. ne yaparsanız yapın her şeyi göz göre inkar edebilirsiniz.


    evet arkadaslar bunlarin hepsi eminim ki hepinize tanidik gelecek. ya siz yapmissinizdir ya da size yapmislardir. ben bunlari uygulayan insana saygi duymam kusura bakmayin. hayatimda hicbirini yapmadim, bana yaptilar ve gercekten psikolojim bozulacak duruma geldi bir donem zor toparladim cunku eger karsinizdakini seviyorsaniz anlayamiyorsunuz, boyle seyleri yapacagina inanmiyorsunuz ve otomatik olarak kendinizi sucluyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 7 Aralık 2019; 9:51:25 >







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karı kız umrumda değil şu dersler bir yoluna girsin yeter ya başlıcam artık
  • sen kadın mısın
  • Tip para yoksa boş bu yazdıkların %99una yaramaz dhdekilerin normalde de yaramaz PUA - pikc up artist yerin dibine sokulup çıkarılıyor zaten redpill incel vs de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazdıkların Türkiye için geçerli Türkiye'de kızlar sözde sert alfa erkeklerden hoşlanır çünkü çoğunda aşağılık kompleksi vardır kendilerini koruyabilecek güçlü zengin bir erkekle birlikte olmak ister birazda karaktersiz vurdumduymaz olmaları işlerine gelir özgüvenleri yoktur illa yanlarında güçlü erkek isterler kızın her dediğini yapıncada ay bu ne biçim erkek hiç sert değil diyip trip atar değişik hareketler yaparlar.Kısaca çoğu Türk kızı kendine eziyet edilmesinden hoşlanır aslında.yabancı kızlarda böyle bir şey yok 2 sene önce rusya Saratova gitmiştim oradaki kızlar daha duygusal kendileriyle ilgilenen naif erkeklerden hoşlanıyorlardı sert erkeklerden hoşlanan fazla kız yoktu çünkü bizim kızlar gibi aşağılık kompleksi yok onlarda
    Zaten çoğu Rus kızı Rus erkeklerini sevmez Rus erkekleri duygusuzdur kadınla ilgilenmez tatil günlerinde bütün gün votka içip kafayı bulurlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkin blade -- 7 Aralık 2019; 20:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ollmm sadece konusacaksiniz normal bi sekilde neyin cabasi bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Manipüle edilmemek için bunları öğrenmek çok önemli, güzel konu. Mesela "gaslighting" kavramını ilk ilişkilerimden önce idrak etseydim, çok daha sağlıklı ilişkiler yaşardım. Sonunda öğrendim ama çok şey kaybettikten sonra öğrendim.
  • Darkin blade D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bunlar Türkiye için geçerli. Ancak Türk kadınları da uyguluyor bunları. Bana uyguladılar ve bilmiyordum böyle bir şey olduğunu. Psikolojim bozulma noktasına gelmişti. Eminim ki bir şekilde bu liste onlara ulaşmış ve kasıtlı olarak uygulamislar, çünkü bu kadar tesadüf olamaz. Düşündüğümde hepsi sırasıyla kademeli olarak uygulanmış resmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.