Şimdi Ara

Bir kadına otobüste yanlışlıkla dokunursanız Kadir Şeker gibi meriçler sizi bıçaklayabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ve sizi canavarca hislerle öldürüp 12 yıl gibi küçük bir ceza ile yırtabilir. Zaten yarısını yatmayacak. Bir de çeşitli erkek düşmanı feminist gruplar ve erkek düşmanı ünlüler twitter da ve çeşitli sosyal medya sitelerinde katilinizin serbest bırakılmasını isteyebilir.


    İşte böyle erkek düşmanı bir ülkede yaşıyoruz. Bir kadına kolunun değmesi, hafifçe temas etmesi, ya da belki ayağına basman öldürülmene neden olabilir. Artık bu korkuyla yaşamak zorunda kalacaksınız hayatı. Ve bunu bu hale getiren, ya da buna göz yuman siz meriç kılıbık erkeklersiniz. Mazoşistleşeceksiniz, kadınların birer k*lesi olacaksınız, fetişlere sahip olacaksınız. Zaten hali hazırda milyonlarca k*le erkek var dünyanın her yerinde. Erkeklerin bu hale gelmesine feminizm ve medya neden oluyor. Beyinleriniz yıkanıyor. Ama farkında değilsiniz. Ruhunuz bile duymuyor. Çünkü kadınların oyunları çok sinsice. Abartma, yamanma, yancı olma, manipülasyon, hipnoz ve bir çok psikolojik teknik kullanıyorlar ve çok fazla propaganda yapıyorlar.


    Erkeklerin sonunu hiç iyi görmüyorum. Böyle giderse ya kıyamet kopacak, ya dünya tamamen sadist mazoşist bir hale gelecek. Ve bu hastalıkların çözümü de yok. Söylediklerim pek anlaşılmıyorsa twitter a girin vr arama kısmına finansal k*le yazın. Milyonlarca tweet atıldığını göreceksiniz. Erkeklerin son zamanlarda nasıl bu hale geldiğini, feministlerin feminizmi bir silah olarak kullanarak erkekleri nasıl mazoşistleştirdiğini anlamadığınız sürece bir milim yol alamayacaksınız.


    Cinsiyet eşitliği için. Kardeşçe, nefretten ve kinden uzak huzurlu ve mutlu bir hayat için feminizm, femd@m ve finansal k*lelik gibi saçmalıkların yasaklanması ve bunlarla sert bir şekilde mücadele edilmesi gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.