Şimdi Ara

Bir Kaç Gün İçerisinde İntihar Ediyorum(Giderayak Dertleşme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
5
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

    İnan ben de şanslı hissediyorum. Diğer türlü işler biraz zora girer. Daha doğrusu diğer ölüm şekilleri midemi bulandırıyor. Silah en temizi. Geri dönüşü yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size sonsuz derecede sevgiler yolluyorum hocam. Ben de mermiyle hayatıma son verecektim fakat yapamadım. Şimdilik biraz hayata karşı direnme durumunu elde edebildim fakat ne kadar dayanırım bilmiyorum.

  • Adama intihara teşebbüs ettim ben de diyorum, bak bu yaptığın suç, konuyu açan ölürse pişman olmıcak mısın diyor. Olacaksa olsun, dünya cehennem yeri olsun umrumda mı? Sizin gibi ruhsuz adamlar anlayamaz dertlileri. Ki git intihar et demedim zaten. Hayatta istediklerini yaparsın umarım dedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 24 Ocak 2022; 18:53:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pozitif düşünelim ne olursa olsun, kendimizi üzmeyelim. Konu sahibi arkadaşım bu meseleleri düşünme, canının istediğini yap, kendine göre plan yap. Herkese söylüyorum, negatif düşünmekten şartlar ne olursa olsun kesinlikle uzak durun, sadece keyif almaya odaklanın, ne böyle konuları açın, ne de böyle konularda fikir alışverişi yapın, olumsuzluktan insan kaçmalı. Hayatı yaşamak gerekiyor, hissetmek gerekiyor.


    @Solo Revolution




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Ocak 2022; 23:56:41 >
  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt

    video nun başlığına değil içeriğine baktın mı yaşlı amcayı dinle süper şeyler anlatıyor

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    Adam "İntihar edeceğim." diyor. Sen "Bu yaptığın" suç diyorsun.

    Sence intihar edecek kişinin yasalar umurunda olur mu?

    Keşke hukuk kadar psikolojide bilsen.

  • meola147of kullanıcısına yanıt

    Ben de size sevgilerimi yolluyorum hocam. Daha önceleri sizin gibi teşebbüsüm olmuştu ama ben de yapamamıştım. Gerçekten yapacağına karar verdiğin anda elin o tetiğe gitmiyor. Her şeyi düşünmeye başlıyorsun. Acaba ne hissetcem, kaç saniye içerisinde ölcem. Ne kadar acı çekcem.. Ona rağmen tetiği yarısına kadar çekmiştim(Bu şekilde silahın ateş almaya yeteceğini düşünüyordum   ) Bu sefer sonuna kadar çekicem. İçten içe bir mucize beklemiyor da değilim... Bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

    Mutsuz değilim, bu zamana kadar da hayata hep pozitif baktım. Psikolojim yerinde. Sadece işlerimi yerine koymak, düzenlemek için çok fazla çalışmaya, çok fazla iyi şeylerin bir anda gerçekleşmesi lazım. Bu s.... hayatı için bu kadar mücadele yeter diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kunglao K kullanıcısına yanıt

    La ne videosu   Yine de sağol kardeşim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam salın şu mevzuları. İsteyen istediğini desin. Bu dünyada herkesin sorunları var. İntihar işi zaten birilerinin lafına bakılarak yapılacak iş değil. Herkesin sorunlarına saygı duyuyorum. Allah herkese yardımcı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Umarım sorunlarını bir şekilde çözersin hocam. Herkes istediğini söyleyebilir. Sorun yok. Sadece kendimi sorunlu görecek kadar bencil değilim. Allah yardımcın olsun. Umarım istediğin hayatı yaşarsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    Bu konudaki hiç bir yorum kararlarım üzerinde etki sahibi değildir. İntihar eylemi tamamiyle kendi irademe aittir...

    Böyle bir şey iş görür mü hocam  Güzel düşünceleriniz için sağolun. İsteyen istediğini söylesin. Boşverin, önemli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen intihar ediyorsun millet ise tecavüz etmeye, dolandırmaya, çalmaya doyamıyor.


    Üç kolu dört bacağı olan insanlar bile sekiz çocuk doğurup bir tane averaj insan üretmeye çalışıyorlar sen yine intihar.


    Millet davşan gibi çocuk yapıp bütün aklı eksiklerini askere yolluyor sen de intihar edicem..


    Millet cahil aklıyla 16 yaşında evlenip 30 çocuk yapıp sürüne sürüne yaşıyor sen de intihar edicem..


    Senin gibi düzgün insanlar tuttuğunu koparma moduna girip daha azimli davranmadığı için ipsiz sapsız hırsız tipler her yerde


    mevki makam yapabiliyor.


    Ekliyim, askere gitsen görürsün bir sürü andaval tip kendini dev aynasında görüp yaşıyor sen intihar. Ne disiplin var, ne klas var, ne eğitim var, ne izan var..


    Kafalar bile işsiz güçsüz bir sürü saçma sapan insan, yok ittirme, yok kaktırma yok dürttürme videoları...


    youtube'da boş boş video çekiyor ve para kazanıyorlar sen de intihar edicem. Şimdi bakıyorsun evlenmişler, kimi çocuk bekliyorlar meslek de rezil rüsva olmak.


    Bir tanesinin eşi avukat üstelik, sen askere git gör intihar etme fikrinden utanırsın.


    Varsa ekran kartını bana yolla bari.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 25 Ocak 2022; 10:17:27 >




  • Neden bu dünyada olduğunu biraz sorgulasan intihara girişmezsin zaten sorgulamadığın için oluyor bunlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Solo Revolution S kullanıcısına yanıt

    Bu şekilde düşünme, vazgeçiyorum deme, hayatının geri kalanını da keyifle, neşeyle, huzurla yaşarsın. Canını sıkacak konulardan uzak dur, yaklaşma, canını sıkma, yüzün geri kalan ömründe de güler. Olumsuz kararlar alma, hayata tutunup keyif almaya bakmak en güzeli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 24 Ocak 2022; 23:35:27 >
  • kafan mı iyi adamı orada intihara sevk ediyor konu sahibini

  • Canlıların biyolojik olarak nihai amacı hayatta kalmaktır. Açıkçası böyle bir şey olursa adınıza çok üzülürüm. İntihar etmek bence olacak olanı erkenden yaşamaktan başka bir şey değil benim için. Elbette neler yaşadığınızı bilmiyorum. Büyük ihtimallede yazacaklarım böyle bir psikoloji içerisindeyken size tatmin edici gelmeyecektir.
    En azından bu tarz konularda ben nasıl düşünüyorum, onu aktarayım. Hayat bir şekilde son bulacak. Bundan kaçışımız yok. Mücadele etmek işin eğlenceli kısmı zaten. Bir de hocam benim çok sevdiğim bir söz vardır: "Umudun olduğu yerde mucizeler çiçek açar.." bence umudunuzu kaybetmeyin. Şahsen üzücü bir durumda olduğunuzu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lasse-Matberg -- 25 Ocak 2022; 1:10:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabır kardeşim sabır aynı durumdayım ama inançlı insanlarız inanmıyorsan bile yapma çünkü gerçekten değmez zaten ne kadar yaşıyacağımız belli değil yarına çıkacağımızın garantisi yok veya yarın öbürgün başımıza ne geliceği belli değil.herkes sıkıntıda yani inanki ama dünyada erken yaşlarda vefat eden insan sayısı çok fazla öyle düşün birde yani ondanda ziyade allahın verdiği canı allah alır intihar akıl işi değil kendine kıyma çokta kapalı alanda kalmamaya çalış biraz sosyalleş madde ve alkol kullanımından uzak dur.bazı insanlar çok sıkıntılı şeyler yaşıyor çıkmaza giriyor ama intihar çözüm değil.bir kere ölümden dönmüş biri olarak söylüyorum sana bunu.arkandan bir hafta ağlarlar sonra unutulur gidersin bir tek ailene ve gerçekten seni sevenlere yas bırakırsın o yüzden yapma.

  • Koks34 kullanıcısına yanıt

    Pardon, beni konu sahibine dediniz sandım. Kusura bakmayın.

  • dostum yaşam çok güzel 250 yıl yaşamak ister misin deseler hayır demem sana bahşedilen tek bir kullanımlık bir hayatın var nefes aldığın her dakika


    şükür et elin ayağın sağ aklın yerindeyse elin de sahip olduğun mucize olan bir yaşam var ve bu fırsat eline bir kere geliyor kalıplarını yık ve yaşamaya


    devam et kendine 5 sene gibi bir zaman tanı bak gör her şey nasıl değişiyor kendi hayatını düzenini kurmaya bak ve kendini sev


    çoğu mutsuzluğun sebebi mutlu olma arzusudur mutlu olmaya çalışma yaşamaya keyif almaya bak kendine bir dünya yarat

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.