Şimdi Ara

Bir Genç Daha İntihar Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
18.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
266 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Sabıkasını bende çok sordum soruşturdum ama öğrenemedim hocam silahı evden bulduğu söyleniyor ama bende hiç sabıkası olduğunu bilmiyordum kimseye zararı olmayan bir insandı inşallah bir an önce kurtulur.
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt

    Aynen bazıları resmen saçmalıyor, adama diyor kısacası git katil ol, kötü insan ol, git can al diyor, artı sanki birini alacakta sanki o biri yerine hemen başkası bulunamayacak. Deniz Baykal bir kaset ile gitti yerine hemen birini bulamadılar mı buldular hem de 10 seçim kaybettiği halde yerini bırakmayan birini aynı şekilde iktidar içinde geçerlidir, x i alırsın yerine y yi koyarlar. O yüzden de bazıları resmen sıyırmış gibi saçma saçma cümleler kuruyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım kardeşim anneni en çok sen üzdün ama!
  • Aynen bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama yazınca hükümet savunucu oluyoruz hepimizin başından bunlar geçiyor, aç kalayım cebimde para olmasın gider çöpleri karıştırim yine de intihar etmem, bu kadar basit olmamalı, ekonomiden intihar eden güruh var onlara göre İsviçre mi İsveç temi ne insanlar orada da intihar ediyor onlarında mi ekonomileri bozuk deyince hemen bik bik ediyorlar, neyi anlamıyorsunuz intiharın x y z si olmaz, bir insan çıkmaza girmişse ve bunu aşamamissa bugunlerinde geçeceğini göremiyorsa kolayı seçer gider. Kolay herkesin tercih edeceği bir şeydir zor ise azınlığın kazanabildigi bir şeydir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hocam bu meseleler çok karışık. X, y ayağı değil kaset işi değil sorsan o amaçla söylemedim der zaten yazan kişi.. Tek şikayette silivri gerçekten soğuk olur arkadaş için. Yazarken bile geriliyor insan.
  • Tanrı ne la



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlusEx -- 16 Ocak 2021; 19:16:20 >
  • işssizlik kadar zor bir durum yok az çekmedim.işssiz oalnlara Allah sabır versin iyi bilirim.bende bu yollardan geçtim.

  • Abdullah Kiriş , kim olduğunu bilmiyorum , seni çok iyi anlıyorum.İnsanlar sana öldü ve bitti diyor , ben öyle demiyorum.Seni içten anlıyorum.28 yaşın sanırım.En bahtı olmayan nesil biziz.

    Bizden öncekiler memur , bizden sonrakiler sosyal medyacı oldu.

    Düşünüyorum bugün kafama neden sıkmadım ? Büyük ölçü ailem.Sayısız iş başvurusu yaptım ve dönüş yok.Zar zor bir işe girdim koronadan işsiz kaldım.

    Aç değilim , az çok param var.Bugün istediğim yemeği yiyebilirim ama ben bu değilim.İnsan çalışıp 0-0’a sıfır geçinerek mutlu olabilir.Ama bugün de ölmedim diyerek ailesine yaslanması kaldırlacak yük değil.

    Sonuç olarak boşa geçmiş bir ömür.Bizden eskiler 20 yaşın da çocuk yaparlardı.Şimdi evlenme yaşı 30 bile değil insanlar parasız.Duygu saygı yerine paraya bıraktı.

    Abdullah Kiriş , seni saygı ile anıyorum.Gittiğin yer de buradan mutlu olacağın kesin 🙏🏼 Elbet görüşeceğiz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alovera01

    işssizlik kadar zor bir durum yok az çekmedim.işssiz oalnlara Allah sabır versin iyi bilirim.bende bu yollardan geçtim.

    Şu an çalışıyor musun ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alovera01 kullanıcısına yanıt

    Devlet memuru olduguysan ne mutlu aleocugum. Yoksa sinavlara gir uzman cavus ol git suriyede 8-10 bin tl kazanirsi .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Abdullah Kiriş , elinde silah var iken , kahverengi montlu adam çocuğa vuruyor.Bu adam kim ? Bu adam olmasa Kiriş hayatta olabilirdi.

    !!!!Lütfen video izleyin ve önce çıkarın.


    https://www.google.com.tr/url?q=https://tele1.com.tr/haklarinizi-helal-edin-deyip-sokak-ortasinda-kendini-vurdu-iste-o-anlar-308118/amp/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ecevite yazar kasa atıldığında 7/24 bunla ilgili yayın yapan medya bugün nasıl üç maymunu oynuyor... İyi ki evimde tv yok bunları izleyip para kazandırmıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 16 Ocak 2021; 22:13:11 >
  • Yakini sanirim. Bu sekilde bilgi verildi polis degil.
  • Dun aksam icin yasiyordu. amelityattan cikmis. Durumu yinede kritik.
  • Dünyada 7 milyarın üzerinde insan var. Herkesin yaşam standartları aynı olamaz. Tabiatın tümünde sistem ; yaşamak için mücadele edenin hayatta kalmasıdır. Mücadele edemeyen hayattan kopar , tüm canlılar için aynısı geçerli. Dillerden düşmeyen Kanada , Isviçre ve Norveçte de çok yüksek intihar oranı var. İntiharın sebebi maddiyat olmaz , psikolojik buhranlar olur genellikle. Parası olmayan para kazanır , doğada yaşasan kimi suçlayacaksın gidip avlanacaksın karnını doyuracaksın.
    Şu anki sistemde de avlanmak çalışmak oluyor.
    Bu genç için yapmıyorum bu yorumu bu gibi haberler üzerinden algı yapan nankör , millet düşmanları için yapıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.