Şimdi Ara

Bir dönemin popüler Neo Geo oyun kabini masanıza geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yıllar öncesinin popüler oyun konsollarının elden geçirilerek benzer bir konseptte yeniden piyasaya sürülmesi moda haline geldi. Sayısız retro konsol bugün oyun tutkunlarının masalarını süslüyor. Şimdi sırada kabin tipi oyun makineleri var.


     


    Neo Geo Mini özellikleri


     


    1990 yılında piyasaya sürülen ve büyük ilgi gören SNK Neo Geo MVS kabin tipi oyun makinesi minyatür tarzda yeniden piyasaya sürülüyor. Makine alt kısımdan kesilmiş gibi bir hava uyandıran yeni uyarlama entegre ekran barındıran ilk konsollardan biri olma özelliğine sahip.


     


    Ayrıca Bkz.Kavisli ZTE Nubia Z18 sızdırıldı

    Neo Geo Mini olarak pazarlanacak konsol, 3.5 inçlik bir ekran ve önünde kontrol tuşlarına sahip. İstenirse HDMI ile harici ekranlara bağlanabiliyor ve iki kontrolcü daha eklenebiliyor. Böylece büyük ekranlarda iki kişi rahatlıkla oyun oynayabiliyor.


     


    Konsol 135mm × 108mm × 162mm ölçülere sahip ve 600gr ağırlığında. Bununla birlikte bataryası olmadığı için sürekli enerji kaynağına bağlı kalmak zorunda. Toplam 40 adet popüler Neo Geo oyunu barındıracak olan konsolun ne zaman piyasaya çıkacağı açıklanmadı.


     







  • 15 yıldır sakladığım emulatörü var arada açıp oynarım ne günlerdi be.

  • Tasarım böyleyse gerek yok. Eskileri bırakın artık teknoloji nerelere geldi.

  • 3.5 inç nedir karınca mıyız!

  • Ben resmi görünce en azından masanın üzerine konup monitör/tv boyutunda bir şey olmuş sanmıştım fakat 3.5" ekranı okuyunca şaka yapıyorlar sandım.

    Zaten bu işler için orjinal içerik üreticileri geç kaldı. Eski tarz yüzlerce atari konsol oyununu bir araya koyup arcade konsollar halinde satan bir sürü oluşum var. Hadi o olmadı sadece arcade joystickler var bu oyunlar için, hemde tüm konsollar ve pc'de bile çalışıyor. Açıyorsun emülatörü tüm oyunlar hizmetinde. Kısacası orjinal içerik üreticileri 3. şahıs üreticiler kadar özenli değiller işlerinde. Steam ve mobil platform da The King of Fighters oyunlarını ücretli satın alan biri olarak hiç bir zaman tam randıman alamadım. Hep bir optimizasyon sorunu oluyor.
  • En azından 7 inç olsaymış keşke.

  • MAME den fazla ne verebilir ki! Her türlü ayar var 24" monitörde oyunlar çok iyi duruyor. En son 28000 oyunu destekliyordu.

  • 3.5 değildir ya o yanlışınız var.

  • Günümüzün gençleri bunları nereden bilecek? 90ların popüler oyunlarıydı. 90da doğmuş biri bugün 28 yaşında doğra doğmaz bunlarla tanışamayacağına göre 90larda en azından 15-16 yaşında olması lazım ki bir atari salonuna gidebilsin. Öyle olduğunu varsaysak bun teknolojileri kullananların ysşını ve ilgisini çekebilecekleri kesimi siz hesap edin. Benim ilgimi çekiyor mesela çocukluğumda çok oynardık. Hala da emülatörle oynarım. Şimdiki oyunlardan bence zevkliler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snk firmasi resmi olarak faal degil..snk oyunlari tarihin en pahali oyunlariydi snk isim hakkini elinde tutanlarin son dakika golu bu cihaz ancak kullanilabilirlik disinda bir kolleksiyon urunu..eski snk oyle oyunlarini kolay kolay piyasaya dagitacak bir firma degildi...hdmi ile buyuk ekrana baglanmasi guzel ama bu kucuk joystick ne kadar vahsi yarim daire ataklariniza dayanir o belli...ekstra kontrol cihazi iyi bir durum ..oyunlarin cozunurlugu zaten dusuk kucuk ekranda siritmazsalar da 3.5 inch iyi olmamis..fan urunu neo geo x ten sonra eger bu urunu sunanlarin icinde bir tane bile eski ekipten biri varsa iste o zaman cebinizi iyi kollayin derim...snk oyunlarini bilenler onlari ucuza oynamanin yollarini da biliyordur zaten.snk japonya su anda playmore urunleri disinda uretemeyen bir durum da teknoloji nin oldukca gerisinde ve tam anlamiyla ne yapacagini bilemez halde....snk ruhu mame de yasiyor ancak geri doner mi bilinmez..iyi bir ceo ile bile yeniden dogma ihtimali oldukca dusuk..gercek te doksanlar efsanesi olarak kalmis halde.

    BU ARADA NINTENDO NUN TURKIYE YE DONMESI KESINLESTI..

    https://forum.donanimhaber.com/nintendo-turkiye-ye-donuyor--132958289

    https://m.youtube.com/watch?v=irjDZqpIBlM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Mayıs 2018; 16:10:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok ufak..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.