Şimdi Ara

Bir doğalgaz kombi sorusu yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar evimizde mevcut kalorifer sistemi var (Kat kaloriferi) Şu an doğal gaz sistemi geldiği için doğalgaza geçiş yapacağız. Bu yüzden sizlerden bir kombi tavsiyesi bekliyorum. Evimiz triplex 3 katlı 16 metre petek mevcut. Kombiyi orta katın balkonuna kuracağız. Peteklerinde genlede hepsi aynı anda çalışmıyor genelde , hatta en çok 8-10 metrekaresi çalışıyor. Kullanılmayan odalarınki kapalı kalıyor. HAngi kombi sistemini öneririsiniz (marka ve kaçlık kombi) şimdiden teşekkürler



  • Bizde 3 dairemize araştırark takmıştık tabi daireler 100 m2 idi, biz 2000kcal idi yanlış hatırlamıyorsam. Sizsa bunun üzerinde olacaktır. Biz birisine demirdöküm vinto taktırdık, sonra başka bir öneri ile ferrolinin bir modelini sizede ben ferroli diyeceğim. Hem fiyat hem kalite hem servis hemde ilerdeki yaygınlık bakımından. wepten modellerini aratırsınız. Bayilerdende m2 olarakta sorarsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oguz1

    Bizde 3 dairemize araştırark takmıştık tabi daireler 100 m2 idi, biz 2000kcal idi yanlış hatırlamıyorsam. Sizsa bunun üzerinde olacaktır. Biz birisine demirdöküm vinto taktırdık, sonra başka bir öneri ile ferrolinin bir modelini sizede ben ferroli diyeceğim. Hem fiyat hem kalite hem servis hemde ilerdeki yaygınlık bakımından. wepten modellerini aratırsınız. Bayilerdende m2 olarakta sorarsınız.

    verdiğiniz bilgiler için Teşekkür ederim. Burda genelde viessmann 200 diye bir model önerdiler, dediklerinizide araştıracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.