Şimdi Ara

Bir diş hekimiyle görüştüm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
5.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Diş, tıp falan yazmayın arkadaşlar. İstiyorsanız yazın ama para içinse yazmayın. Çünkü para falan yok. Etrafta gördüğünüz çok kazanan dişçiler doktorlar nadir örnekler. Çoğunluk ayı zor tamamlıyor, 3 günlük tatil için bile 40 takla atılıyor.

    İstediğiniz mesleği yazın çünkü bu ülkede artık hiçbir meslekte para yok. Torpil, miras vs ihtimaller dışında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kötü tıp en iyi dişten her zaman daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişte cerrahi müdahale etmeyen bölümler var. Aslında cerrahi sayılacak bir işlem yaptığın 3 4 bölüm anca vardır. Mesela radyoloji bölümü herhangi bir müdahale yapmıyor, ortodontide çene sana sağlıklı olarak geliyor.kan vs çok nadir görebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armutyus A kullanıcısına yanıt
    Eğer aylık 7-10 bini az görüyorsan haklısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliği bitireyim 2 dolgu 1 kanal yapayım zengin olayım devri bitti. Ancak implant, gülüş tasarımı, lamine, sinus lift, greft ve ön bölge estetik uygulamalarını hakkıyla yapanlar hala çok iyi para kazanıyor. Kusura bakmayın da elinizden anca basit bir dolgu yapmak geliyorsa gidip teknisyen yanında çalışırsınız anca ve asgari ücret alırsınız. Tel tedavisi yapan ortodontistler asgari ücret mi alıyor? İmplant, 20 yaş diş çekimi, kist cerrahisi yapan çene cerrahları asgari ücret mi alıyor? Lamine, zirkonyum, gülüş tasarımı yapan protezciler asgari ücret mi alıyor? 1 lamine diş olmuş 1000 lira, 1 implant olmuş 3000 lira, 1 tel tedavisi olmuş 6000 lira. Kendini geliştirip işini iyi yapanlar hala çok para kazanıyor kendinizi kandırmayın.
  • Devlette zaten maksimum puanlarla falan o civarda olur. Özelde de %70i falan o paraları göremiyor(belki daha da fazladır oran). Hatta yeni başlayanlar asgarinin bir tık üstü falan yani. Özelde bir sermayeniz çevreniz falan yoksa öyle paralar (10bin üstü) hayal yani. Milletin parası yok ki diş yaptırsın özelde. Çoğu zaman millet birkaç iyi kazanan hekimi görüyor ve herkes öyle sanıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sen ne yazdın
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt

    Tıp


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.