Şimdi Ara

Bir Defalığına Steroid Kürü Yapsam Birşey Olur Mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
72.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Steroidler aslında epey uzun bir konu.

    Bir kişi eğer yetişkinse, yani 20 yaşını geçmişse benim için o kişi kendi bacağından asılır. İster kullanır, ister kullanmaz fakat özellikle yaşı küçük çocukların özendirilmesine karşıyım.

    Bir kere steroid kürü yapsam birşey olur mu? Arkadaşlar öncelikle steroidlerin zararları kişiden kişiye değişiyor. Yani herkesin biyolojisi, vücudunun verdiği tepki farklı. Kimisinde tansiyonu yükseltiyor, kimisinde tansiyona etkisi kolestrolü yükseltiyor. Bu ikisi de kalp krizi sebebi ve yüksek miktarda steroid kullanan Prolardan ölen birçok kişi var.

    Dolayısıyla vücudun nasıl tepki vereceğini denemeden bilemeyiz fakat mutlaka yan etkisi var. Kısa vadeli yan etkisi var, uzun vadeli yan etkisi var.

    Kısa vadede kolestrolü veya tansiyonu yükseltebilir, kırmızı kan hücrelerini yükseltebilir.
    Uzun vadede kalpte büyüme yapıyor. Kalp duvarında kalınlaşma yapıyor, dolayısıyla bunlar da uzun vadeleri etkileri.

    Şimdi bir kür yapsam birşey olur mu sorusuna gelirsek. Bir kür ile otuz kür yapmak arasında fark var. Dolayısıyla bir kürü yaparsan otuz kür ile kıyasladığın zaman, yıllarca yapan adamla kıyas yaparsan tabii ki de senin zarar görme ihtimaliniz daha az. Ama bu demek değildir ki bir kürden zarar gelmeyecek.

    Bir kür muhtemelen sizi öldürmeyecek, kas kütlesi de yapacaksınız. Fakat problem şurada bir kür yaptınız, kas kütlesini yaptınız. Zaten en büyük kazanım ilk kürdedir, ondan sonra çok düşer gelişim. Büyüdün, hoşuna gitti ondan sonra ne olacak biliyor musunuz? Kür bitecek. Bir ay içinde, fazla değil bir ay içinde aldığınız kilonun kafadan yarısını vereceksiniz.

    Ondan sonra iki üç ay içerisinde o aldığınızı da vereceksiniz arkadaşlar. Belki bir kısmını tutarsınız. Ondan sonra ne olacak söyliyeyim size... Kürü yaptınız, şiştiniz etraftan çok güzel tepkiler aldınız ''Ooo moruk süper yaptın kollar böyle oldu, göğüsler şöyle falan ooo'' size bir özgüven geldi, egonuz ortaya çıktı. Çünkü siz artık büyüksünüz, yürüyüşünüz bile değişmiş olabilir. İşte kürü bıraktınız, dediğim gibi gidecek bütün kütle, tekrar küçülmeniz sizin psikolojinizi bozacak. Çünkü o kadar kendinizi büyük, iri görmeye alışmışsınız, etraftan o kadar iltifatlar aldınız egonuz tavan yaptı. Siz şimdi tekrar eski halinize döndüğünüzde sizin psikolojiniz bozulacak dolayısıyla tekrar kür yapacaksınız.

    Bir kür, bir kür ile kalmayacak. Size garanti veriyorum, sürekli yapacaksınız bunu. Yapacaksınız küçüleceksiniz tekrar yapacaksınız falan. O sürekli kocaman gezen vücutçular sürekli kür yapıyorlar arkadaşlar yoksa öyle bir kere yapsam, yaptığım kalsa falan hadi riske girersin. Ama işte öyle olmuyor.

    İkinci dezavantajı ise kürü bitirdiğinizde siz dışarıdan testesteron almaya başladığınızda sizin vücudunuzun ürettiği testesteron azalıyor. Vücut artık testesteron üretmeyi bırakıyor ya da çok az üretiyor. Çünkü diyor ki dışarıdan zaten testesteron geliyor...

    O yüzden steroid kürlerinde birçok kişinin yumurtaları küçülür. Şimdi siz testesteron alımını kestiğinizde diyelim ki kürden önce testesteron seviyeniz 800ng. Küre başladınız sizin testesteronunuz tavan yapacak, belki 1500'lere çıkacak fakat sonra ne oluyor biliyor musunuz testesteron alımını kestiğinizde sizin testesteronunuz 400'e düşecek belki 200'e düşecek. Yani siz ilaca başlamadan önceki testesteron seviyeniz artık olmayacak.

    Testesteron, ilacı bıraktığınızda yerine geliyor. Fakat o süre çok uzun oluyor arkadaşlar. Ne kadar sürüyor derseniz ilaca göre değişir. Testeron ilacında yarılanma ömürleri uzundur.

    Yani bu ilaçların vücuttan atılması uzun sürüyor. Siz mesela Deca denilen ilacı vücudunuza alın, vücudunuzdan atılması aldığınız miktara göre değişmekle birlikte 1-2 sene vücutta kalıyor. Bu sefer siz dışarıdan aldığınız testesteronu kestiniz, e vücutta da yok. Kayıp başlıyor, bunun kas kaybının yanında cinsel performans gibi birçok etkileri var.

    Dolayısıyla bir küre diye birşey yok arkadaşlar. Bir kürü yapacaksınız kocaman olacaksınız, bu arada diğer tarafı da var cinsel olarak aktif olacaksınız. Sürekli ereksiyon halindesiniz, sürekli ayaktasınız. Fakat sonra testesteron alımını keseceksiniz ''Ayakta'' oluyor size ''?'' :)

    Ereksiyon olamıyorsunuz, psikolojiniz bozuluyor ondan sonra arkadaşlar, kazandığınız kas kütlesini de kaybediyorsunuz. İşte o zaman tekrar kür yapacaksınız. Başka yolu yok.

    Dolayısıyla bir kür yapsanız ölmezsiniz muhtemelen belki çok fazla zarar da görmezsiniz ama size garanti veriyorum o bir kür ile kalmayacak. Devam edeceksiniz, devam edeceksiniz ondan sonra olayınız kür olacak. Ya da komple bu işlerden soğuyacaksınız çünkü bir daha kür yapmasanız küçüksünüz, testesteronun yenilenmesi zaman alıyor, kaslarınızda kayıp olacak, bir anda dev iken, cinsel olarak aktifken bir anda cinsel olarak deaktif olamazsınız psikolojiniz bozulur.

    İster kullanın ister kullanmayın ama bunları bilin.

    Ayrıca Türkiye'de ilaçlar çok bilinçsiz kullanılıyor. Onu da araştırmanız lazım. Türkiye'de bu ilaçların kimyasal yapılarını bilerek kullanan belki vardır, belki yoktur bilemeyiz.

    Steroid ile ne kadar gelişim gösterebileceğiniz ise genetiğinize bağlıdır... Adamın genetiği iyidir vücudu ilaca tepki verir çabuk büyür fakat bu adamı steroid uzmanı yapmaz. Ya da adam vücut yapmış ama ne kadar sağlığına zarar vermiş. Bu ilaçları kullanırken, ilaçların yan etkilerini de minimuma indirerek kullanmak lazım. Şimdi bu adam vücudu yaptı da belki böbreği bozdu, belki adam tansiyon hastası. Yani bunları yaşayan adam kalkıp size bunları anlatmaz. ''Ooo ben ilaç kullandım böbrekleri bozdum falan'' demez.

    Hep size buzdağının üst kısmını gösterirler, onun altında vardır daha büyükleri... İşte onları söylemezler. Bu bağlamda iyi düşünün arkadaşlar.

    Ama doğru bir şekilde kullanırsanız sonuç alırsınız. Orası da kesin. Tavsiyeler bunlar, herkese bol şans.

    Dipnot: Bu makalemde Savaş Cebeci'nin ''Bir Kür Yapsam Birşey Olur mu'' başlıklı videosundan faydalandım.

    KAYNAK:https://www.derinlerden.com/2018/08/bir-defalgna-steroid-kuru-yapsam-birsey.html Steroid ve yan etkileri



  • "Al knk bi kereden bi şey olmaz"
  • bir defa kullanıp bırakmış biri tanımıyorum arkası gelecektir eminim bu iş hastalık işi herzaman daha iyisini istiyorsun bence hiç bulaşma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankestainMonster67 -- 20 Ağustos 2018; 0:32:55 >
  • Profesyonel olunmadıktan sonra 2 karı kız ve çevrem beni kaslı görsün diyerek kullanan kişinin özgüveni düşüktür ve tembel ve başarısızdır.Azimle çalışmak yerine kendine verdiği zararı düşünmeden güzel gözükmek uğruna bitecek bir spor aşkından başka bir şey değildir.
  • bir defa kullandım. bıraktım. merak ediyorsan kullan. beni cok agresif yapmıştı bunu fark edince bıraktım.
  • büyük bir hata yaparsın..
  • 😂😂 dostum 1 defalık kür diye birşey yok şunu yapabilirsin sadece testo alırsın yanında östrojen baskılayıcı vs çünkü o aldığın sentetik testotu vucut kullanmaz belirli kısmı östrojen olur onuda baskılaman lazım uzun iş ben hiç kullanmadım ama özelden yardımcı olurum
  • Spor sağlıklı yaşamak için yapılır. Tabiki fit bir görünüm neden olmasın. Yıllarca düzenli yaparak ulaşmak mümkün. Ama sabırsız gençler Hızlı şekilde Hacim kazanmak için, hava atmak için Streoid kullanıyor..

    Gereksiz..
  • zaten eleman steroid alacam dememiş. bilgilendirici bir makale paylaşmış.

    savaş Cebeci'yi 2014-15 yıllarında çok severdim her videosunu izlerdim daha sonra çizgisini inanılmaz bozdu. şu an gereksizler listesinde.
  • Herkes zararlarından diye böbrekten karaciğerden bahsetmiş asıl sorunu yazmıyorlar; asıl sorun hadım bırakması erkekliğin bitmesi birdaha penis sertleşmiyor eskisi gibi, tek doz bile doğal hormon üretimini bozar ömür boyu cinsel olarak pasif kalır asla birdaha eskisi gibi peniste sertleşme olmaz , benim çevremde kullanan çok insan var keyiften kullanmıyorlar cinsel olarak aktif olmak için kullanıyolar , eroinden 100 kat daha kuvvetli bağımlılık yapar, aslaha kurtuluşu yoktur. Steroid ve doping satan yasadışı sitelerde kür sonu 1.5-2 aylık cinsel isteksizlik olur diye pazarlıyorlar sakın inanmayım almayın kullanmayın hadım kalırsınız. Savaş cebeci video yapmış ( bir kür yapsam bişey olurmu ) yukardada alıntı vermiş konu sahibi savaş cebecinin orda diyor savaş bey 1.5-2 senede cinsel olarak düzelir iyileşir diye kesinlikle yalan bilgisizce demiş resmen gençleri teşvik etmiş. Bu böbrek kalp krizi ciğer problemleri uzun kullanımlarda olur ve uzun kullananlarda hadım gezmemek için kullanır sonunda böbrek vs. Bi Yerleri patlar. Çok tehlikeli eroin metamfetamin gibi kimyasal uyuşturuculardan 100 kat daha çok bağımlılık yapar, bir defa kullanan ömür boyu hadım kalır şakası yoktur bu işin. Piskolojiyi bozma sebebide sürekli penisinizi düşündüğünüz için sonuçta bidaha çalışmıycak onun farkına varıyor önce uyku problemleri baş gösterir sonundada ya intihar eder yada antidepresan ve doping bağımlısı olur. O bişey olmaz diyenler bu steroid bağımlısı kişilerdir kendi bataklığına adam çekmeye çalışanlardır. İnanmayın kimseye sakın kullanmayın yazık olur gençliğinize. Mesela tecavüzcü tacizcilere hadım cezası verilsin diyolar nedir peki bu hadım cezası; mahkuma 3-4 ay boyunca 15 günde bir anti androjen içeren iğne vurulur bu iğnenin içindeki ilaç lh-fsh hormonlarını sıfırlar baskılar cinsel istek ve sertleşme kabiliyeti ortadan kalkar ömür boyu, işte anabolik steroidlerde tam burada anti androjen görevi görüyor siz vücuda testosteron esterli sentetik bir hormon ilaç enjekte ettiğiniz anda bir kaç saatte lh-fsh baskılanıyor sonra geçmiş olsun hadımsınız çünkü vücut doğal üretimi bırakıyor nasılsa dışarıdan geliyor diyor. İlaçtan uzun yıllar 3 sene yada 7 sene sonra kan seviyenizde doğal testosteron seviyesi 300-400 ng/dl bandında da olabilir doktorda piskolojik der gönderir referans aralığında diye çünkü sabah üretimi yarıda 400ng bandında bide öğlen 1-2gibi ölçtürün kandaki değeri 100 yada 200 ng/dl çıkar yani üretim durmuştur. Zaten sabah 9 ölçümünde dht de alt sınıra yakın serbest testosteronda alt sınırda çıkar o bile üretimin tamamen durduğunun göstergesidir. şu bi gerçek yine hadımsınız çünkü giden geri gelmez asla sağlıkta. Ben doktorum bu hastalıktan muzdarip 100 lerce hastam oldu bnm ve çaresi olmayan bir hastalık bu hastalığın adı hipogonadizim dir. Tedavi ettiğimiz oldumu yok hayır olamadı maalesef tam düzeldi diyoruz hastanın piskolojide düzeldi diyoruz yine adamın alet çalışmayı bırakıyor gelgit diyoruz bizde buna iyileşmeyen hastalarım 7 yıl oldu ve hiç bir gelişme yok üzücü bir olay bu insanlar için. Sakın ola kimseye inanmayın bu tip doping steroid ilaçlarında arkanıza dahi bakmayın kaçın oradan hatta size önerene haddini bildirin, çok tehlikeli maddeler bu ilaçlar. İnanmayın sahtekar simsarlara sakın, internette steroid satan sitelerine girip inanmayın ordaki yazılara. En basiti forumlar var anabolik steroid kullananların bilgi paylaşımı yaptığı o sitelere bakın binlerce kendini hadım bırakmış insanlarla dolu çare arayan .Demeyin bnm bu hayattan amacım yok kullanırım ömür boyu çünkü bugün intihar için denize atlayanda suyun içindeyken çırpınıyor yaşamak için yani bugün yaşamınızı beğenmezsiniz yarın biri çıkar seversiniz mahvolursunuz. Çok genç bu maddeler yüzünden canına kıydı intihar etti sizde bunlardan biri olmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.