Şimdi Ara

Bir daha stada gs taraftarları alınmamalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başkanımız o kadar uğraştı gs taraftarı da gelebilsin maça diye. Çırpındı adam resmen ama şu rezilliğe bakın. Ki aynı şekilde kendi başkanları Dursun Özbekte çabaladı.

    Yani şunlar yapılır mı? İnsan yapar mı şunu. Yok abi bir adam tuvaletteki sensörü sökecek kadar düşmansa bize gelmesin bir daha stadımıza. Tavandaki spot aydınlatmayı sökebilecek kadar nefret ediyorsa gelmesin bir daha. Bizim çocuklarımızın ayakkabılarını çıkarıp çıktığı koltuklarımızdan ne istemişler. Ne yaptık biz bu adamlara, analarına mı bişi yaptık. Nedir bu kin öfke.

    Hayır varsayalım bir kaç dengesiz yaptı. Diğer gs taraftarları "dur kardeşim napıyorsun, ayıp değil mi" diyemedi mi? Kimse bana savunmasın şu görüntüleri.

    https://twitter.com/mawoix/status/779789642572980225



    Mobildeyim fotoları buraya koyamıyorum. Bir arkadaş koysun lütfen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 25 Eylül 2016; 2:17:58 >



  • Şu konuda yazdım olacakları.

    https://forum.donanimhaber.com/m_120512413/tm.htm

     Bir daha stada gs taraftarları alınmamalı
  • bunlar küçük şeyler. Büyük olay olmadı bunlarda düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

    bunlar küçük şeyler. Büyük olay olmadı bunlarda düzelir.
    bunların gs taraftarıyla alakası yok ikinci yarı bjk taraftarı gelsin aynı şeyi onlarda yapacak. fb de yapacak gs de gidecek orda yapacak.. İnsanları bir kalıba sokmayın, bizim futbol seyircisinin hepsi böyle maalesef..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

    bunların gs taraftarıyla alakası yok ikinci yarı bjk taraftarı gelsin aynı şeyi onlarda yapacak. fb de yapacak gs de gidecek orda yapacak.. İnsanları bir kalıba sokmayın, bizim futbol seyircisinin hepsi böyle maalesef..

    Alıntıları Göster
    bu olayları küçük olay diyen taraftarın zihniyettide dar bunun savunulacak yanı yok.yapmıyacaksın kardeşim nefrete ortak olup yapana göz yummayacaksın,yaptırmayacaksın sen yaparsan bjk de yapar,fenerde yapar önünü alamazsın.
  • Çok boş konu. Derbi atmosferinde şu zarar diye koydukların hiçbir şey. Türkiye'ye yeni taşındın falan sanırım bugünkü derbide iki taraftar da gayet iyiydi, insanlar öldü saha koltuklarla doldu bu ülkede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: F355 Challenge

    Çok boş konu. Derbi atmosferinde şu zarar diye koydukların hiçbir şey. Türkiye'ye yeni taşındın falan sanırım bugünkü derbide iki taraftar da gayet iyiydi, insanlar öldü saha koltuklarla doldu bu ülkede.
    Beşiktaş Taraftarının sesi duyulmadı heralde ondan istemiyorlar.
  • Kardeş emin ol bundan daha büyük hasarı Beşiktaş ın kendi taraftarı vermiştir. Avrupa'daki gibi maçların oturarak izlendiğini falan düşünüyorsun herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tom Marvolo Riddle Burnu

    Beşiktaş Taraftarının sesi duyulmadı heralde ondan istemiyorlar.


    ua dan zerre haz etmemde resmen kendi evlerinde deplasman yaşattılar adamlara,spikersiz linkten izledim ligtv ne kadar verdi taraftar sesini bilmiyorum ama durum buydu, helal olsun ne diyelim
  • Toplasan 50 TL'lik zarar yok ortada. Bende bişey oldu sandım.
  • Bunu Galatasaray oder zaten de bu ne abi? 2 bin tane fanatik geliyor oraya ve şunu paylasiyorsunuz utanmadan. Bana şimdi eski deplasman tribünlerinin özellikle de BJK'nin paylastirmayin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Bunu Galatasaray oder zaten de bu ne abi? 2 bin tane fanatik geliyor oraya ve şunu paylasiyorsunuz utanmadan. Bana şimdi eski deplasman tribünlerinin özellikle de BJK'nin paylastirmayin.
    Altı üstü iki plastik bir seramik falan olsun klüpler için çerez parası ki ödeyende Galatasaray olacak yani bu neyin kafası çözemedim ben.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bir Sevdadır Türkiye

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    beyler gereksiz abartıyorsunuz, bundan öncede böyle şeyler oldu bundan sonrada olacak, yakın geçmişte kadıköy de oynadığınız maçta tribüne sifon astığınız dün gibi hatırlanıyor..
  • Sekiz on gs forması giymiş eşkıyanın yaptığı eşkıyalık yüzünden bu güzel ortam bozulmamalı. Kim yapmışsa kameralardan tespit edilmeli, kameraları kırmışlarsa o grup toptan ifadeye çağırılmalı ve bunları yapanlardan bu masraf tahsil edilmeli. Pire için yorgan yakmayı bırakalım, dün akşam ve geçmişte yaşanmış bütün kin ve nefreti bir kenara koymazsak futbolda şiddet çok kötü noktaya gidecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brandnew

    Tipik gs taraftari insanlik yapip evine aliyosun sonuc bu. Biride deplasman yasatti falan demis 90 dk da 3 dk falan sesleri duyulmistur belki.


    Bir seyi de kabul et be adam 75 dk sesiniz cikmadi golden sonra sesiniz cikmaya basladi ayni konyada oldugu gibi. 2000 kisi 35000 kisiyi susturdu mactan once soyle ezeriz boyle ezeriz diyordun ezilen taraf oldun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 25 Eylül 2016; 11:27:11 >
  • Şu zararı tek kişi bile verebilir. 2000 küsür kişi gitti maça. Ayıptır. Maçtaki önce zaten savaş çığırtkanlığı yaptı millet, maç olaysız bitti hala aynı şey peşindiler.
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Buda bu konuyu acana kapak olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalavar

    Buda bu konuyu acana kapak olsun
    Biz bu ülkede deplasmanda derbi izlemeye hazır değilizzzzz.

    Bizi Almanlar'la, Kuzeyliler'le bir tutmasınlar. Bu ülkede insanlar en basit trafik kuralına bile riayet etmezken, deplasmanda ateşli bir futbol maçını etrafına zarar vermeden izlemek???

    Dün akşamki maç birşey değildi, hele bir FB-GS, TS-FB maçları gelsin bakalım neler olacak?

    Adamlar daha otobüs kurşunlanması olayını aydınlatamadılar 3 sene olacak, neye güvenerek derbileri deplasman tribünlerine açtılar çok merak ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

     Bir daha stada gs taraftarları alınmamalı

    Şu resmi paylaşmamın nedeni deplasman taraftarı değil de Gs taraftarı yazman.Bir de Galatasaray'ı küçük yazmış nefret duygusunu tatmin etmek için saygısız.Senin daha şu konuyu açışın bile falso, staddaki adam ne yapsın?Olay çıktı mı, kavga oldu mu?Zarar neyse öder bizim kulüp olur biter.Boş muhabbet yapmayın.

    1843den örnek verseydin kardeş. Bu çok yeni olmuş bir olay.

    Şu hareketler meşrulaştırılacak şeyler değil. Şu hareketler utanılacak hareketler. Benim taraftarım yapmış olsa utanır mahcup duruma düşerdim.

    Ama siz halen pişkin pişkin siz de daha önceden yapmıştınız. Biz de yapabiliriz tarzı meşrulaştırma.

    Altını çizdiğim sizin algılayamadığınız nokta 5 yıl sonra deplasman yasağı kalkmış bitmiş. 5 yıl deplasmana gidememişsin. Halen daha ne zarar verici hareketlerde bulunuyorsun. Git aslanlar gibi maçını izle evine dön. Ama olmaz bazılarının hayvanlık yapıp bazılarınında onları desteklemesi lazım.
  • Bende stadı yıktılar sandım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.