Şimdi Ara

Bir Binada Kaç Çanak Antene Kadar İzin Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben yıllık sporun yıldızı paketi aldım digitürk'ten. Bugün kurmaya geldiler. Fakat çanak anten çatı haricinde bir yere kurulursa eulstat kurulumu yaplıamayacağını söylediler. Ben de apartman yöneticisini aradım. Bana dediği şu: "Yeni bir yasa çıktı. Artık birkaç çanaktan fazlasına müsade edilmiyor. Bu konuda sıkıntı yaşarsak çanak anteninizi söktürürüm."
    Böyle bir şey mümkün mü? Bir binada kaç tane çanağa kadar izin var?



  • Bi yasa filan yok binanın ön cephesine yapmadıktan sonra birşey olacağını sanmam istersem 50 tane takarım yani.
  • Zaten mantıken diğer kişiler faydalanırken sizin faydalanmamanız ilginç olur. O zaman merkezi sistem olarak Eutelsat eklesinler sisteme
  • Apartman yöneticisi boş konuşmuş. Kurdur hocam hiçbir sıkıntı yok. Çatılar apartmanın ortak kullanım alanına girer. Ya merkezi sisteme Eutelsat anteni ekleyecekler ya da sizin anten kurmanıza müsaade edecekler.
  • bugün kurdurduk bakalım bi sorun olmayacak inşallah
  • Merhabalar herkese



    Kurdurmanda yasal olarak hiç bir sorun yok çatı ortak alandır ve daire 2 çanak kurma hakkı var kimsenin hakkına gaps etmedikce (buda 2 den cok canak kurman demek) sorun teşkil etmez. 2. İse kurdurduğun canak anten apartmana iyilik yapmış olman demektir yani kısacası digitürk alt yapısını getirdin yarın birgün bir komşun daha dıgıtürk almak isterse senin kurdurduğun canaktan almış olucak. Bence yönetici sussun fazla konuşmasın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakDRHN -- 24 Ocak 2019; 18:59:12 >
  • çatılar ortak hem alandır hem değildir, apartmanınızın yönetim kurulu kararına bu hususlar belirlenir, belediyesel yada diğer kamu otoriteleri tarafından bir sınırlayıcı uygulama yoktur. kurulum anında çatıya vereceğiniz zarar sonucu yaşanacak sıkıntılar sadece sizi etkilemeyecektir. bir çok sitede bırak çatıya balkonlara bile kısıtlama var.

    daha önce gelişi güzel kurulan bir çanak antenin dübelleri yüzünden delinen yalıtım malzemesinden sızan su ile zarar gören tüm çatının masrafı anteni kuran kişiden yasal yolla tahsil ettik apartman olarak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.