Şimdi Ara

Bir bilgisayarda birden fazla WiFi adaptör ile çalışma.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler. 10 tane WiFi adaptoru bir bilgisayara 1 yada daha fazla hub ile veya usb portaları ile bağlamak istiyoruz. Denedim aynı anda eternet ve wifi ile internete çıkılamıyor. Çıkılsada neler olduğunu bilmiyorum. Sorunum şu:

    1 den fazla cihazla internete çıkmak için ne yapmam gerekir? Yani bir pc ye usb wifi adaptorler bağlamak ve aynı anda hepsinden internete çıkmak istiyorum. Yada 30dk birinden daha sonra diğerinden çıkmak istiyorum. Bunu otomatik yapmak istiyorum.

    Denetim windows 10 da sağ alttan istediğim ile manual olarak çıkıyor ama benim otomatik değiştirmem lazım. Yardımcı olacak arkadas varmı? Kolay bir yolu varmı? Bilgi işlemdeki arkadas dos ta script yazmalısın dedi ama ben bu konulara uzagım.




  • LinuXMint ile 2 adet wifi bağlantısı kurulabiliyor ama nasıl bilmiyorum kardeşim 2 adet ağ bağlantısı kuruyordu... bir anlamı yok ama... neden 10?

  • böyle birşey benim bildiğim kadarıyla mümkün değil,aslında bunu yapmakdaki amacınız nedir.ayrıca bu cihazlarda elektrikle çalışıyor böyle bie düzenek çalışacaksada öyle sadece ms-dos ayarı yetmez usb hubunuzun harici yani adaptör beslemesi olması gerekir.yani bu iş olsa bile maliyetli olur.değermi bilmiyorum,amacınız nedir.çünkü normalde dahili wifi varsa wifi adaptör takıldığında çakışma olduğu zamanlar oluyor.wi-fi adaptörler öyle çok güvenilir cihazlar değil.iyi para verip iyisini alırsanız o zaman durum farklı olabiliyor.onlarda bir repeater fiyatına satılıyor,yani gerek kalmıyor.




    saygılar..............................




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 1 Nisan 2021; 23:14:32 >
  • sanal makineler içinde boğulmak istiyorsan deneyebilirsin.  


    yalnız şöyle bir link buldum senin için. işine yarayacağını düşünüyorum.


    https://superuser.com/questions/262799/how-to-launch-a-command-on-network-connection-disconnection

  • The souls migration kullanıcısına yanıt

    Windowsta çözüm zor oldu ama çözdük. Kali linuxta python ile daha kolay oldu. Herkese teşekkürler.

  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Sanal makinelerle mi yaptınız hocam Windows'ta nasıl çözdünüz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windowsta uzun sürdü. Problemleri çöze çöze gittik. Ama sanal kalide öğrencime söyledim ertesi gün pythonda yaptı getirdi. Aslında sorun windowsun herşeye izin vermemesi ve farklı şeyler yapması. Herşeyi gizlemesi. Yeni bir adaptör taktığınızda yada değişiklik yaptığınızda kayıtları silmezseniz adaptör anahtarlaması çalışmıyor. Linuz öyle değil. Linux tarafında matlab da da yapabiliriz diye düşünüyorum.

  • Nasıl yaptığınızı biraz daha detaylı anlatsaydınız biz de faydalanırdık belki...

    Bir de derdiniz 10 adaptör ile aynı anda farklı modemlere bağlanmak mı onu anlamadım? Connectify yazılımı bu konuda çözüm sunuyor Windows tarafında.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.