Şimdi Ara

Bioxcin Şampuan Kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
106.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim saçlar uzadıktan sonra çok dökülmeye başladı bende Bioxcin kullanmaya başladım ama sanki Bioxcin'den sonra daha fazla dökülmeye başladı?



  • o zaman kullanma.. bende kullanıyorum.. dokulme durmadı.. ama yavasladı sanki.. yani 2-3 yıldır kullanıyorum... ben kullanmaya cok gec basladım aslında... yanlar açılmıştı biraz..

    en azından elimden geleni yaptım diyorum kendime... psikolojik olarak rahatım...
  • Şimdi mesela annemin saçları dökülüyordu kullanmaya başladı tak diye kesti çook az dökülüyor artık ama bana etki etmedi ben de dökülmeyle beraber kepeklenme vardı Head and Shoulders kullanmaya başladım çok iyi geldi kepek 0 a indi.Yani denemen lazım hocam bioxcim işe yaramadıysa özelliklerine bakarak başka bir şampuan denemelisin sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bonobopanzer

    Şimdi mesela annemin saçları dökülüyordu kullanmaya başladı tak diye kesti çook az dökülüyor artık ama bana etki etmedi ben de dökülmeyle beraber kepeklenme vardı Head and Shoulders kullanmaya başladım çok iyi geldi kepek 0 a indi.Yani denemen lazım hocam bioxcim işe yaramadıysa özelliklerine bakarak başka bir şampuan denemelisin sanırım.


    Head and Shoulders'ı çok övüyorlar...Bu bioxcin bitsin kesin deneyeceğim!
  • Benim arkadaşım kullandı hiç fayda görmedi ve saç ektirdi.
  • valla ne yalan söyleyeyim ben bıoxcinden oldukça memnun kaldım ve kime önerdiysemde kimse olumsuz bişi demedi. yani anlayacağın saç yapısı ilede bağlantılı bir durum sanırım. eğer saç köklerin ölmemiş ise mutlaka sonuç alıyorsun.
  • Rogain harici diğerleri hiçbi işe yaramaz Rogain'inide Türkiye'de satmıyolar
  • Rogain tarzı ürünler 2. yani ileri düzeyde dökülmelerde kullanılır. Uzun saç zaten dökülür. Günde 100 tele kadar normaldır. Benimde saçım uzun+ince... Dediğim gibi dökülüyor.

    Bioxcin Şampuana gelince; Bende 2 haftadır kullanıyorum. İlk kullanımlarda normalden fazla dökülme görülür. Nedeni ölü saçları köklerinden ayırıyor. Ve düzenli kullanımda yeniden saç oluşmasını sağlıyor. Ölü saçları deriden ayırması güzel bir şey, çünkü deriyi yani kökü tazeliyor. Yeniden oluşumuna katkı sağlıyor. Bu yüzden ilk kullanımda biraz fazla dökülme yaşanır.

    Şunuda bilmek lazım. Bioxcin her insana uycak diye birşey yok! Kullanan arkadaşlar; ''Ben kullrandım, hiçbir işe yaramıyor, boşa para vermesin.'' Gibisinden konuşmasın... Her cilte uycak diye bir şart yok. Denemeden bilemezsiniz.

    2 haftalık kullanımda birazda olsa dökülmede hafif azalma olduğunu hissetdim. Yeniden saç oluşumunu daha sağlayamadım. Çünki 2 hafta gibi bir süre oldu... Daha yeniyim.

    Birde arkadaşlar saç dökülmesine karşı en en en önemli olay, moralimizi düzgün tutmakdır... Neden derseniz; Moralimizi yüksek tutar, stresden birazda olsa uzak durursak eğer faydasını çok görürüz. Ve emin olun daha iyi olur. İnsan kendini daha iyi hisseder ve bunun yanında Bioxcin veya herhangi bir ürün kullanır ve inanırsak bu kullandığımız ürüne daha faydasını görürüz. Biraz daha basite indirirsek psikolojik bir olay.

    Bu dediklerimin tam tersini yaparsak eğer, daha cok saç dökülür... yani psikolojik durumumuz bizi çok etkiliyor.
    Moralimizi yüksek tutmalı ve tedaviye inanmalıyız... Moralimizi yüksek tutup ve yanında tedaviye inanırsak emin olun daha faydası görülür.
    Erkek tipi saç dökülmesinden saç şekil cizgisi değişmeye başlar. Ve alından arkaya doğru yanlarda açılma gözükür. Bunu gibi durumlar işde... Bence birçok kez dediğim gibi moralimizi yüksek tutup stresden uzak durmak en güzel çözüm yolu...Faydasını daha çok görürüz. Tabii bunun yanında bir bakım ve düzenli beslenme gibi kurallarada dikkat etmemiz gerekir. Zaten moral yüksek oldumu gerisi gelir...

    Benim durumuma gelince; Tepe bölgesinde seyrelme yok denecek kadar az. Uzun saçlıyım. Ama alın kısmında yan taraflara doğru biraz açılma gördüm. Bu açılan yerlerde gene ufak sarı tüyler var, yani bunların saça dönüşümü ileride gerçekleşir mi? O bölgede yeniden saç oluşumu ve eski haline geri dönüş ileriki zamanlarda olurmu acaba???

    Tahminimce o bölgede kökler ölmemiş, ölseydi eğer tekrardan ufak sarı tüyler oluşmazdı... Bu tüylerin saça dönüşümü garantilimidir.
    Son olarakda sadece bioxcin şampuan kullanıyorum. Seruma başlama konusunda kararsız kaldım... :S
    Saçlarım kısa olduğu zaman hiç dökülmüyordu. Ne zaman uzatma sevdası oldum, işde o zaman böyle sorunlarla karşılaşdım. Saçı kısaltmak daha iyi bir çözüm olacak ama alışamam diye yapmıyorum. Hep erteliyorum... İleride saçı kısaltmakda çözüm olmayabilir. Dikkatli olmam lazım.

    Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
    Teşekkür ederim.





  • ? Öneriler?
  • Kullanıyorum , faydasını gördüm azda olsa
  • Head N' Soulders ile yıka,kurula..Ne dökülme ne bişi..Let's Rock N' Roll!!







    Edit:"koparak dökülmelere karşı" olan turuncu tüpü kullan

     Bioxcin Şampuan Kullananlar?
  • 1 yıldır kullanıyorum dökülme durdu. Lakin saç kesiminde bir kaç hafta geç kalayınm yani saçlar biraz uzasın azda olsa dökülme oluyor. Size tavsiyem düzenli olarak Bioxcin kullanın ve saçınızın fazla uzamasına izin vermeyin.

    Kampanyasıda var 3 tanesi 50 tl alın kullanın. 3 kutuyuda bitirin eğer işe yararsa devam edin yoksa başka yolları deneyin.
  • Ben bu şampuanların faydasını görmedim.Bioxcin,biomen,bioblas hepsinden kullandım.Hele en son kullandığım biomeen şampuan saçları fazla uzamadan döküyor.Yastıkta kısa birçok saç görüyorum.
  • 3-4 yılda bu 3. kutu Head and Shoulders.. İlkini kepek için aldım faydasını gördüm.. 2. sini devam ürünü aldım ama bu sefer + olarak koparak dökülmeye karşı etkilisini almışlar kokosu ilk başka hoşuma gitmedi.. Neyse kullandım aynı kepek etkisi devam etti.. Saçlar uzadı bu arada.. çok az saçlarım dökülüyordu.. 2. kutu bitti 3. kutuyu almışlar.. limon ferahlıhı bu sefer.. dökülmeye karşı etkiliyi bırakınca saçlar bir anda dökülmeye başladı.. Şimdi yine dökülüyor seneye şampuan biter saçlar kalırsa 2. kutu yani kepek+ saç dökülmelerine karşı etkili olanından alırım..

    kusura bakmayın uykum geldi anlaatım bozuklukları için affola.. ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shadow006

    1 yıldır kullanıyorum dökülme durdu. Lakin saç kesiminde bir kaç hafta geç kalayınm yani saçlar biraz uzasın azda olsa dökülme oluyor. Size tavsiyem düzenli olarak Bioxcin kullanın ve saçınızın fazla uzamasına izin vermeyin.

    Kampanyasıda var 3 tanesi 50 tl alın kullanın. 3 kutuyuda bitirin eğer işe yararsa devam edin yoksa başka yolları deneyin.



    Öncelikle bütün yorum yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Görüş ve öneriler çok çok önemli.

    shadow006 / Sizde bioxcin kullanıyorsunuz..
    Peki bu benim durumum hakkında görüşleriniz nedir acaba?

    Teşekkür ederim.
  • ben yeni başladım bir hafta oldu. deli gibi önlerde her çıkan teli not ediyorum bir haftada birkaç tel belirginleşti. galiba işe yarayacak.
  • Bioxcin şampuanı kesinlikle tavsiye ediyorum özellikle forte olanını tavsiye ediyorum...
    Saç köklerini besleyerek yoğun saç dökülmesini azaltır.
    İçeriğindeki vitamin ve mineraller ile saçları besleyip saçların canlı, güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar.
    Etkinliği ve güvenilirliği, bitmiş ürün ile yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır.
    Bioxcin Forte Şampuan bitkisel kaynaklıdır ve klinik çalışmalar ile yan etki oluşturmadığı kanıtlanmıştır.
    pH değeri saç derisine uygun olup klinik çalışmalar ile ciltte alerji ve irritasyona neden olmadığı kanıtlanmıştır.
    Renklendirici içermez.
    300 ml Bioxcin Forte Şampuan tüm saç tiplerine uygundur.
    Kanıtlanmış sonuçlar: Yapılan klinik testler sonucunda katılımcıların;
    %80'inde saç dökülmesini önleme,
    %40'ında saç miktarında artış.
    Katılımcıların Bioxcin Şampuan kullanması durumunda, 2.ayın sonundan itibaren gözlenen test sonuçlarıdır.
    Son olarak fiyat konusunda Eczanelerin fahiş fiyatlarına aldanmayın internetten almanızı tavsiye ediyorum...

    http://www.gonyamarket....ispatch=products.search


     Bioxcin Şampuan Kullananlar?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.