Şimdi Ara

Bios sifirlamadan boot yapamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Çok garip bir sorun yaşıyorum. Imzamdaki sistemi kullanıyorum. Format attıktan sonra bazen biosta Windows boot manager gözükmüyor ve boot etmiyor. Bios default ayarları yükleyince o zaman gözüküyor ve oradan başlatınca sistem açılıyor. Sistemi yeniden başlat diyince de tekrar başa dönüyor her şey. Sorunu bir türlü çözemedim. Başka pcden yeni USB hazırlıyorum. Elimde Manjaro isosu vardı. Onunla da denedim bütün sorunlar onda da aynı. Bazen başlarken siyah ekranda kalıyor ve sağ alt köşede A2 yazıyor ve tepkisiz kalıyor. Kapatıp, diskleri sökük şekilde açıp kapatıp, diskleri takınca bu ekrandan kurtuluyor. Biraz araştırdım fakat pek bir şey de bulamadım. Herhangi önerisi olan var mı? Anakartım daha bir buçuk senelik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bios default ayarları işinizi görüyorsa bios pilini çıkartın, her açılışta default ayarlarda çalıştırması lazım o şekilde mantıken.
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Biosu internetten indirip tekrar yükledim anakarta. Şimdi tekrardan Windows yüklemeye çalışacağım. Sadece sistem için olan disk takılı, diğer diski söktüm. Komple temiz kurulum yapmaya çalışacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne alaka bilmiyorum. Fakat varolan bios sürümünü tekrar anakarta yazdırdım bios update aracılığıyla. Sorunum şu an çözüldü sanırım. Defalarca yeniden başlattım bir sorun yok şimdilik.
  • Pili değiştirin.Yanılmıyorsam söz konusu anakart 5_6 yıllık var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.