Şimdi Ara

Bios donuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI B350 PC MATE Anakartım var.Biosta Virtualization'u açmak istiyorum ama bios hiç bir şekilde kendine müdahale ettirmiyor.Easy mod ile advanced mod arasında bile geçiş yaptırmıyor.F7 tuşuna basıyorum donuyor,F12'ye basıyorum donuyor.Mause ile herhangi bir yere tıklıyorum donuyor.Nasıl yapmalı acep?Konu hakkında bilgisi olanlar,lütfen yardım edermisiniz?



  • Bios pilini çıkar 5 dk bekle sonra takıp tekrar dene eğer düzelmezse muhtemelen bios da sıkıntı var yeniden yazılması ya da güncellenmesi gerek bir bilgisayarcıya götür baksın. Teknik bilgin olmadığı için yapabileceğini düşünmüyorum.
  • Pili çıkardım, yarım saat sonra tekrar taktım, prizi takımdan önce güç düşmesine yeterince bastım, sonra açtım ama açılmadı. Daha önce de böyle olmuştu, bios kendini kilitliyormuş. Ancak yarın açılır.

    Bundan önce OC yapmak içinde kurcalamıştım ama gene böyle olmuştu. Servisteki arkadaş beklememi söylemişti, uzun bir süre bekleyince açılmıştı. Bios güncelleme yapıldı ama gene de bios'ta hiç bir müdahale yapamıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün gene servise götürdüm.Yeni Bios yüklediler,açıldı.Servisteki arkadaşın dediğine göre,kendisi Bios'a girmiş,Overclock yapmış,menüler arasında gezinmiş,sonra herşeyi normaline döndürmüş.Ben aldım eve getirdim,gene aynı,bir tık ve donuyor.Elektirik sistemimden olsa diycem ama daha yeni bir sürü para verdim şu voltaj düzenleyen prizlerden aldım.Anlamadım gitti.Bir fikri olan varmı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.