Şimdi Ara

biontech mi sinovac mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • annem 57 yaşinda kanser öyküsü var biontech aşi randevusu aldım fakat mutasyonlu virüse karşi çin aşisi kadar korumuyormuş diye duydum ne yapmalıyım iptal edip çin aşisi mi olalım yoksa biontech mi




  • çin aşisi seçiyoz hayırlısi bakalim

  • Hayırlısı olsun ben çin aşısı oldum bir zararını görmedim çevremde olanlar ve benden gördüğüm kadarıyla hastalığa yakalanmadık
    Ek olarak test yaptıran kişilerin antikorlarında güzel bir yükselme gördük .
    Geçmiş olsun .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Empirewashere

    Hayırlısı olsun ben çin aşısı oldum bir zararını görmedim çevremde olanlar ve benden gördüğüm kadarıyla hastalığa yakalanmadık
    Ek olarak test yaptıran kişilerin antikorlarında güzel bir yükselme gördük .
    Geçmiş olsun .

    Hocam geçmiş olsun, çevrenizden kaç kişi antikor testi yaptı?

  • Biontech aşısı için alerji durumu vs olmaması gerekiyor !!!

    Sinovac randevusu aldık. Doktora gidip tam değerlendirme yapamıyoruz Pandemi nedeni ile o yüzden Sinovac tercih ettik.

    Muayene imkanınız varsa doktorunuza danışınız.

  • funny00 kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla beraber 4 ya da 5 sonuç gördüğümü söyleyebilirim . Fakat antikor oluşumu için 2-3 hafta gerekiyor 2 doz aşıyı da olup .
    Ablam maalesef ilk doz aşıdan sonra corona geçirdi . Belki ilk doz bile yeterince etkilidir ama kendisi doktor ve inanılmaz viral yüke maruz kalıyordu onla bağıntılı gibi gelmişti şahsen bana .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: polat.abdulkadir

    Hocam sinovacta "hastanede yatışı engelleme oranı ise yüzde 100 olarak tespit edildi."yaziyor fakat bikaç gün önce 2.aşiyi olduktan sonrada ölenler olduğunu dinledim radyodan bu oran çok mu düşük





  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Biontech aşısı olduktan sonra Avrupada 23 kişinin öldürüldüğü de bildirilmişti daha önce. Bu tarz durumlara esasen şöyle bakmak gerekiyor. Ölümün tahminen yüzde kaçından korona sorumlu? Diğer bir ifade ile, sağlık durumu son derece kötüleşmiş her an ölebileceği düşünülen biri kabız olduktan sonra ölüm nedeni kabızlıktır denir mi?


    Korona aşıları acil kullanım onayları ile bütün dünyada uygulanmaya başladı. Sonuç olarak etkinlikleri kesin olarak bilinmiyor. Sinovac aşısının etkinliği Endonezya'da farklı açıklandı Türkiye'de farklı..


    Hangi aşı daha iyi kesin olarak bişey söylemek bizim için henüz mümkün değil. Radyo ve televizyon için ise "sen köpeği ısırırsan haber olur" yaklaşımını unutmamak lazım.


    İki aşı arasındaki farklar kesin olmasa da mutlaka aşı olmak gerekir. Hangisini olmak gerekir? https://hekimimyanimda.com/klinik/enfeksiyon-hastaliklari/sinovac-cin-mi-biontech-alman-mi// burda detaylarıyla yazdı doktor arkadaşım bakmanızı öneririm.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.