Şimdi Ara

BioNTech mi Sinovac mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar babam Sinovac aşısı oldu.Sıra anneme gelince seçim ekranında iki aşıyı da sunmuşlar. BioNTech'in yan etkisi vs nedir tam bilmiyorum. mRNA olması sıkıntılı vs diyen, alerjisi olana yan etkisi çok oluyor diyenler çıkmıştı.Çok kararsız kaldım etrafında yaptıran vs var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    İnsan tereddüt ediyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Myhres7

    İnsan tereddüt ediyor

    E NTV olunca haliyle.  

  • babamda benzer durumu yaşadık, aile hekimi kronik hastalıktan dolayı sinovac daha uygun olabilir dedi ama biz yan etkileri göze alarak biontech yaptırdık koruyuculuğu daha fazla olduğu için. ilk dozun üzerinden 1 hafta geçti ertesi gün kol ağrısı dışında yan etki olmadı şimdilik.


    bir de düz mantık olarak: abd, israil ve ab ülkelerinin yaptığı aşı vs. üçüncü dünya ülkelerinin yaptığı aşı olarak insanda bir algı oluşuyor ister istemez :D


    burada koruyuculuk, yan etkilerden vs. detaylı bahsediliyor





  • sinovac aile hekimliğinde yapılabiliyorken biontech sadece hastanelerde yapılıyor (-diye biliyorum). haberlerde de öyle çıkmıştı bir ara.


    biz bu dönemde hastaneye girmeye korkumuzdan babama sinovac aşısı yaptırdık. ikinci dozu olacak 11 mayıs'ta. bir yan etkisi olmadı. kronik hastalıkları var babamın doktor sinovac önerdi bu sebeple.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.