Şimdi Ara

Binance Yeni Ödeme Uygulamasının Deneme Sürümünü Kullanıma Açtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kripto para borsası Binance, “Binance Pay” adlı yeni ödeme uygulamasının alpha sürümünü piyasaya sürdü.


    Kripto para borsası Binance, “Binance Pay” adlı yeni ödeme uygulamasının alpha sürümünü piyasaya sürdü. Temassız eşler arası (P2P) ödeme özelliğine sahip olan uygulama kullanıcıların Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimlerini gönderip almasına olanak tanıyor.


    P2P ödemeleri için uygulamayı ilk olarak Şubat 2020'de piyasaya süren Binance, 250 bin kişi ile kapalı bir test çalışması yürüttü. Binance, geçen hafta uygulamanın alpha sürümünü tüccarlar için getirdiği yeni özelliklerle birlikte herkese açık bir şekilde kullanma sundu.


    Bir Binance sözcüsü Cointelegraph'a verdiği demeçte, uygulamanın belirli bir yargı bölgesi ile sınırlı olmadığını ve Binance’e üye olan ve kimlik doğrulaması yapan tüm kullanıcıların uygulamayı kullanabileceğini söyledi.


    Binance sözcüsü sözlerine şu şekilde devam etti:


    "Kullanıcıların, Pay hizmetini kullanabilmesi için Binance uygulamalarında Pay işlevine gitmeleri gerekiyor. Hizmet etkinleştirdikten sonra, kullanıcılar Pay cüzdanlarını spot cüzdandan para taşıyarak finanse edebilir.“


    Bitcoin, Ether (ETH), Binance Coin (BNB) dahil 30'dan fazla kripto para birimini destekleyen Binance Pay; avro, İngiliz sterlini, Avustralya doları, Brezilya reali ve Türk lirası ile kullanılabiliyor.


    Binance CEO'su Changpeng Zhao, sıfır işlem ücretli yapının kripto sektöründe itibari tabanlı ödeme ağlarının eksikliğini ortadan kaldıracağını öne sürdü:


    “Geleneksel ödeme altyapısı hizmetleri, yüksek işlem ücretleriyle dolu; Pay ürününü, geleneksel finansın birçok sorununa ve sınırlamasına bir çözüm olarak görüyoruz. Finans sektörü, merkezinde kriptonun olduğu ve daha büyük bir küresel nüfusa fayda sağlayan dijital bir dünyaya ve ekonomiye doğru ilerliyor.”


    Binance ile birlikte önde gelen geleneksel ödeme şirketleri de geçtiğimiz aylarda kripto para konusunda önemli adımlar attı. Geleneksel finans alanında dünyanın en büyük şirketlerinden Mastercard ve Visa, 2021 yılı için kripto para planlarını açıkladı.


    Ayrıca, Kasım 2020'de ABD’de kripto ticareti hizmeti vermeye başlayan dijital ödeme devi PayPal, geçen ay platformundaki kripto hizmetlerini genişletmeyi düşündüğünü duyurdu.


    Haber detayı: https://www.bfmedia.io/haberler/binance-yeni-odeme-uygulamasinin-deneme-surumunu-kullanima-acti-9065.html


    - bfmediaio Telegram Group








  • Papara iyi valla

  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.