Şimdi Ara

binance kimlik ehliyet yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar bu borsaya böyle belgeler yüklemek ne kadar doğru , sonuçta imzalarımız falan bulunuyor belgelerde, çalınma gibi durumlarda riskli olmaz mı ? başımız ağrımaz mı ?




  • Kimse kişisel verilerinin veya içinde tuttuğun paranın çalınmayacağının garantisini veremez. Daha yeni yemek sepeti olayında da gördük büyük şirketlerde çok rahat kullanıcılarının kişisel verilerini çaldırabiliyor. Yani Binance büyük bir borsa diye kişisel verilen %100 güvende kalacak diyemez kimse.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 4 Nisan 2021; 18:26:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zenmate

    Kimse kişisel verilerinin veya içinde tuttuğun paranın çalınmayacağının garantisini veremez. Daha yeni yemek sepeti olayında da gördük büyük şirketlerde çok rahat kullanıcılarının kişisel verilerini çaldırabiliyor. Yani Binance büyük bir borsa diye kişisel verilen %100 güvende kalacak diyemez kimse.

    hocam peki ehliyetimizin çalınması ilerde bize ne gibi sorunlar çıkarabilir ?

  • En basitinden adına yabancı e cüzdanlarda hesap açıp o cüzdanları yasadışı para trafiğinde kullanabilirler. Bu durumda cüzdan senin adına olacağı için sıkıntı olabilir.

  • Hocam kim napsın senin tc kimliğini ehliyetini ya yükle gitsin 5 senedir kullanıyoz bişey olmadı

  • isterseler her türlü pisliği yaparlar o kimlikle,ama uğraşmazlar parayada hiç ihtyaçları yok para akıyor tüm borsalara,hepsinede yükledim seviye 2 yim tüm borsalarda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam internet kullanmaya başladığınız günden beri ayak numaranıza kadar bütün bilgileriniz zaten ele geçirilmiştir. Kimlik bilgilerime nolur sorusunu kafanıza takmayın.

    Kullandığınız her internet uygulaması, devletle olan ilişkileriniz vesaire bir şekilde bilgilerinize erişiyor ve Big Data'da bu bilgiler tutuluyor. Yani siz kimlik bilgilerinizi verseniz de vermeseniz de o bilgiler zaten o datada yer alıyor. Zaten ellerinde olan kimlik bilgilerini sizden isteme amacı şudur, sizin gerçekten bu kimliğin sahibi misiniz değil misiniz? İşte bunu kanıtlamak zorunda olduğunuz için sizden isteniyor.


    Yani şöyle bir örnek vereyim. Siz kimlik bilgilerinizi verdiniz diyelim.

    Siz belirli algoritmalar ve şifreleme yöntemleriyle her işlem yaptığınızda bu bilgileri teyit ediyorsunuz.

    Birgün herhangi birisi sizin kimlik bilgilerinizle kayıt yaptırdığında bu algoritma ve şifreleme yöntemleri o kişinin siz olup olmadığını öğrenmek isteyecektir. Mesela sizden kimlik ile birlikte çekilmiş selfie istemek gibi.


    İşte bu yüzden kimlik bilgileri çok önemlidir. Güvenliğine inandığınız şirket, kurum ve sitelere bu bilgileri vermekte bir sakınca yoktur. Tabi internet ortamında hiçbirşeyin güvenlik garantisi olamaz.





  • hic kimse istemez kimlik paylasmayi ama malesef her borsada kimlik onayi mecburi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.