Şimdi Ara

Binance kampanya yaptı MBOX uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance kampanya yaptı MBOX uçtu



    Kripto para dünyasının son dönemdeki odak noktalarından biri NFT ve metaverse oyunları. Bu alana yönelen projelerin kripto paraları adeta uçuşa geçiyor. MBOX NFT oyun projesi bu haftanın yükselen yıldızıydı. 



    MBOX nedir?



    Binance ağında uzun süredir NFT tabanlı oyun platformu işleten MOBOX projesi geçtiğimiz aylarda Binance borsasına girerek büyük sükse yapmıştı. Bununla da yetinmeyen MOBOX şimdi iddialı bir NFT kampanyasına imza atıyor. 



    Ayrıca Bkz.Kripto para dünyasında yeni bir dolandırıcılık vakası



    Binance tarafından da desteklenen MOBOX normalde kendi alan adı üzerinde hizmet sunuyordu ancak bu destek sonrasında Binance uygulamasına entegre edildi. Ayrıca Binance haftaya sonuçlanacak bir Airdrop başlattı ve çekilişle 5000 adet NFT karakteri MBOX hesabı açanlara dağıtacak. Bununla birlikte yoğunluktan dolayı bir süredir Binance uygulamasında MBOX kampanyasına erişilemiyor. 



    MBOX yaşanan bu gelişmeler ile birlikte 4$ civarında gezinirken yükselişe başladı ve önce 8$ sonrasında da 15$ seviyesine kadar yükseldi. Mevcut pazar değeri 1.2 milyar dolara çıkarken 24 saatlik hacim de 3 milyar doları geçti. MBOX şu sıralarda 11.6$ seviyelerinde geziniyor. Kampanyanın sonlanması ile birlikte önemli gelişmeler yaşanabilir. 

     




    Kaynak:https://coinmarketcap.com/currencies/mobox/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.