Şimdi Ara

Binance buluşmaları bu kez Ankara’da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Avrupa’nın en çok kripto para kullanıcısına ev sahipliği yapan Türkiye’ye yabancı borsaların ilgisi de bir hayli fazla. Geçtiğimiz aylarda İstanbul’da bir organizasyon düzenleyen Binance borsası şimdi de Ankara’ya geliyor.


    Bu kez Ankara


    13 Temmuz tarihinde Söğütözü Koç Towers binasında yapılacak olan buluşmaya Binance Avrupa Başkanı Mariana Gospodinova katılıyor ve bu açıdan üst düzey bir buluşma olacağını söyleyebiliriz.


    Ayrıca Bkz.HQ Trivia kapanıyor mu?

    Mariana Gospodinova buluşmada Blockchain teknolojisinin finans üzerindeki etkisi, Binance Jersey ve Binance'in mevcut blockchain ortamındaki rolü hakkında konuşacak. Ayrıca Binance Angel’ları ekosistemin nasıl çalıştığı, Binance Launchpad'e katılım ve Binance DEX'in nasıl kullanılacağı hakkında bir oturum da düzenleyecek.


    Etkinliğin ardından katılımcıların Mariana Gospodinova ve diğer yetkililerle sohbet edebilecekleri bir yemek servisi de sunulacak. Etkinliğe biletler tükenmiş durumda.


     







  • Yeni tosunlar yolda desene

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim görüşüm en iyi borsa binance 2 yıldır kullanıyorum ama yinede bir binance eğitimine ihtiyacım var keşke bende katılabilsem

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.