Şimdi Ara

BİM KLpro(Kale) Şarjlı Tornavida 99 TL Uygun fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiyat/performans oranı gayet iyi olmuş, ihtiyacı olan düşünmeden alsın,ev kullanımı için fazlasıyla yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cihazın hedef kitlesi farklıdır. Kullanıcısı için bu marka li-ion ürün bu fiyata gayet uygun. 2-3 sunta dolap, 3-5 kapı kolu tutturmak için saçmasapan meblağlar ödemeye gerek yok. Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIM 99TL ye satıyorsa aynısı bir yerlerde kesin 89 tl drn satıştadır..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypericum kullanıcısına yanıt
    Aa öyle mi gerçekten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Li pilli olan ürün kalitelidir. Herkes ebatına bakarak 25 liralık dandik ürünlerle kıyaslıyor.

    Bu ürünün asıl albenisi küçüklüğünde. Sıkışık alanlarda daha rahat kullanılabilir. 3nm tork her zaman yeterli olmayacaktır tabi. Daha fazla güç gerektiren işlerde 10.9 v tercih edilmeli. Ortalama bir ev kullanıcısına fazlasıyla yetecektir. Fiyatı da çok iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafasc kullanıcısına yanıt
    Tam da bunun için konuyu açtım. Benim küçük ebatlı ve kaliteli bir ürüne ihtiyacim vardı. Zaten büyük işler için matkap vs var bende. Kale firması arkasında zaten. 100 TL ye bence fırsat..cunku en uygun fiyat Bimde gördüm. Heber vermek istedim. Yine de almak isteyen daha güçlü makine bakar tabi..benim her türlü işimi görür bu alet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler.

    Cuma ve c.tesi BİM'e gidememiştim, bugün çıkmışken bakayım dedim, 3 şube dolaştım ama hiç birinde kalmamıştı. Nasip değilmiş.

    Alabilenler güle güle kullansınlar.
  • El feneri ve katlanabilir olması güzelmiş.
  • Kardesim slm bende bu ürünü sırf merakimdan aldım.Bir tane kalmıştı.Yoksa hitachi bosch atlas gibi markalar elimde var.Fiyat olarak piyasanin en ucuzu diyebiliriz.Ancak kafama takılan iki sey var 1. si tork 4.cü kademeye kadar çatır catır calısiyor.5.kademedede biraz torkluyor. 6.ci kademede torku hiç zorlayamiyor.Direk stop edip korumaya aliyor.Tamam 3.6 volt gücünü biliyoruz ama 6.torku zorlayamayacaksa neden koydular.Yoksa benim aldigim üründemi bir sorun var.Ben pimapen balkonlarin arasina atilmış vidalarda test ediyorum.Acaba siz 5. ve 6.torklarda denedinizmi bilgi verebilirmisiniz.Yoksa iade edeceğim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıldır kullandığım ürün aşırı iyi fiyat

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürüne lafım yok muhakkak işinizi görür ama benim prensibim bu tür cihazları alıyorsak ağız tadıyla kullanmak için biraz daha güçlü olanını almalıyız.Her zaman ufak tefek iş olmayabiliyor. Daha önce de yazıp övmüştüm.Gittigidiyor'dan birkaç ay evvel 160 küsüre aldığım DBK marka 10.8 volt çift akülü cihaz benim yukarıdaki tarifime uyuyor. Şimdi baktım 175'e satılıyor fiyat hala uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun yerine üzerine biraz daha ekleyip daha büyük şarjlı ürünleri alın daha rahat edersiniz yada gidin bosch yeşil seri el tornavida setini alın daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alembizim

    bunun yerine üzerine biraz daha ekleyip daha büyük şarjlı ürünleri alın daha rahat edersiniz yada gidin bosch yeşil seri el tornavida setini alın daha iyi.
    Bende 14.4 volt yeşil bosch var ama ufak islere ağır ve büyük kalıyor.Bunu kuçük işler için aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3nm tork var neresi iyi, migrosda 40 TL'ye aldığımda bile 8nm tork vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat1971

    Kardesim slm bende bu ürünü sırf merakimdan aldım.Bir tane kalmıştı.Yoksa hitachi bosch atlas gibi markalar elimde var.Fiyat olarak piyasanin en ucuzu diyebiliriz.Ancak kafama takılan iki sey var 1. si tork 4.cü kademeye kadar çatır catır calısiyor.5.kademedede biraz torkluyor. 6.ci kademede torku hiç zorlayamiyor.Direk stop edip korumaya aliyor.Tamam 3.6 volt gücünü biliyoruz ama 6.torku zorlayamayacaksa neden koydular.Yoksa benim aldigim üründemi bir sorun var.Ben pimapen balkonlarin arasina atilmış vidalarda test ediyorum.Acaba siz 5. ve 6.torklarda denedinizmi bilgi verebilirmisiniz.Yoksa iade edeceğim....
    tork ayarı niye vardır ? vidalama yapacağınız ürüne göre,vida zorlanmasın,kafası yalama olmasın diye güç azaltmadır.ayarına göre zorlanmaya başladığında gücü keser.
    normal durumda atıyorum 1-10 arası tork ayarı varsa,1 en düşük tork,10 en yüksek tork'tur.
    anlattığına göre sende tam tersi yada 4'ten sonraki torklarda bir arıza var ( dediğin gibi 4 te sıktığı vidayı 6 da sıkmıyorsa).
    elinde olupta kullanan arkadaşlar bir kontrol ederse (1 en düşükmü,en yüksek torkmu) ona göre sendeki durumda anlaşılır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.