Şimdi Ara

BİM'e gelecek olan Dijutsu tv/ Hi Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu cuma Bim'e önceki haftalarda olduğu gibi Dijitsu tv geliyor Djt42 modeli. Bu cihaz nasıldır, ps4 performansı iyi midir acaba, tek kişilik ve çok oyunculu oyunlarda sorun yaşatır mı? Djt43 modeli de önceki haftalarda gelmiş fiyatı daha uygunmuş aralarında ne fark var bilmiyorum ama. Alıp almama konusunda kararsızım bir ara 1799 TL'ye 4K olan modeli satılmıştı o fiyatlara tekrar düşse bütçe arttırıp alma şansım var ama euro dolar durmuyor fiyatlar artacak diye düşünüyorum.A101'e de Hi level televizyonlar geliyor onlar mı iyidir dijitsu tvler mi? Bütçe olarak 1500ler diyebilirim eğer biraz daha bütçe koy şu televizyonu al derseniz ona da yönlenebilirim. Bir de bu fiyat aralığındaki televizyonların smart özelliği nasıldır? Biraz karışık oldu ama kusura bakmayın :)



  • Yorumlarınızı bekliyorum :)
  • hocam bu tvlerden ne smart nede görüntü performansı beklemeyin ucuz bişey arıyorsanız tavsiyeforumu var oraya bakın orda bu modellerin panel anakart bilgileri paylaşılıyor güncel anakartlı samsung va panelli bi model denk getirmeye bakın bu fiyatlara daha iyisi zor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    hocam bu tvlerden ne smart nede görüntü performansı beklemeyin ucuz bişey arıyorsanız tavsiyeforumu var oraya bakın orda bu modellerin panel anakart bilgileri paylaşılıyor güncel anakartlı samsung va panelli bi model denk getirmeye bakın bu fiyatlara daha iyisi zor..
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Dediğinize göre Samsung panelli ürün denk getirirsek işimizi görecek gibi. Onu da nasıl bileceğim konusunda bilgiyi dediğiniz konuya yazarak sorayım en iyisi sizi yormadan:)
  • sasa_iliç kullanıcısına yanıt
    o forumda daha modeller bim e a101 e gelmeden haberleri panel bilgileri çıkıyor hocam favori yerli modellerinde bilgileri sitede var zaten yazarsanız yardımcı olurlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    o forumda daha modeller bim e a101 e gelmeden haberleri panel bilgileri çıkıyor hocam favori yerli modellerinde bilgileri sitede var zaten yazarsanız yardımcı olurlar
    Hocam ben bizim forumdaki diğer konu zannetmiştim kafam gitmiş. Bahsettiğiniz siteye bakacağım. Ayrıca başka öneri de gelirse bizim forumdan ona sa bakabilirim. Ne kadar pahalı cihaz aramasam da insan bir anda alıp geçemiyor:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.