Şimdi Ara

Bim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
8
Favori
35.161
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunu alayım diyordum. Burayı okuyup Hepsiburada kampanyasından Q10 aldım az önce. Q10 özellikleri açısından daha güncel bir modele benziyor. Hızlı şarj ve type c girişide hoşuma gitti. Ayrıca sabah bim teyzeleri çöküyor ne bulurlarsa alıyorlar. Onlardan kalmaz bana kadar diye düşündüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xiamen

    Bunu alayım diyordum. Burayı okuyup Hepsiburada kampanyasından Q10 aldım az önce. Q10 özellikleri açısından daha güncel bir modele benziyor. Hızlı şarj ve type c girişide hoşuma gitti. Ayrıca sabah bim teyzeleri çöküyor ne bulurlarsa alıyorlar. Onlardan kalmaz bana kadar diye düşündüm.

    Hocam ben de q10 aldım, ama dışarı ses çok veriyor, hem de ses geriden geliyormuş gibi bir his var.

  • Arkadaşlar eğer sesin dışarıya vermemesini istiyorsanız kulakiçi kulaklık almalısınız, çünkü birçok kulaküstü ürünün yorumlarına baktım, hepsi sesi dışarıya veriyor, eğer kulaküstü kulaklığın sesi dışarı vermesini istemiyorsanız düşük ses seviyesine getirmelisiniz, bu da zevk vermiyor, en iyisi kulakiçi bluetooth kulaklık.

  • Farede kaç tuş var acaba ?
  • Arkadaşlar sakın bim den almayın, üst modeli q10 hepsiburada da daha hesaplı, 19 TL fark var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 26 Kasım 2020; 19:13:16 >
  • Arkadaşlar bu nasıl bilgi kirliliğidir. Q10 vortexin üst modeli kesinlikle değildir. Basları şişirilmiş bir modeldir q10 ayrıca vortexi denemeyip yorumlarda kötü olduğu için q10 daha iyi diyen arkadaşa da selam olsun kesinlikle vortex daha iyidir yorumları daha iyi açıp okuyun. Hepsiburada gibi bir sitede 70 yorum içinden 4 puandan az yorum olmaması bile bambaşka bir evre. Ayrıca tam bir oyuncu kulaklığına dönüşebiliyor vortex. EVET! Kobalosuyla birlikte bilgisayara bağladınız anda kablosunun üstündeki mükemmel mikrofon ve 0 gecikmeyle zaten masaüstü kualklıkların içinden geçer vortex. Q10 un mikrofonu var mıymış varsa ne kadar iyiymiş arkadaşlar yapmayın etmeyin milleti yetersiz bilginizle q10 a yönlendirdiniz gelmişler vortex in üst modeli q10 diyor millet. Ayıp diye bir şey vardır!


    Ayrıca 250 liraya q10 bulursunuz ama bir daha vortex bulamazsınız haberiniz olsun. Siz q10 alın üstündeki bas tuşuyla patlayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simekmustafa -- 26 Kasım 2020; 19:23:3 >




  • Bim'de 27 Kasım'da Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık 249 TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simekmustafa

    Arkadaşlar bu nasıl bilgi kirliliğidir. Q10 vortexin üst modeli kesinlikle değildir. Basları şişirilmiş bir modeldir q10 ayrıca vortexi denemeyip yorumlarda kötü olduğu için q10 daha iyi diyen arkadaşa da selam olsun kesinlikle vortex daha iyidir yorumları daha iyi açıp okuyun. Hepsiburada gibi bir sitede 70 yorum içinden 4 puandan az yorum olmaması bile bambaşka bir evre. Ayrıca tam bir oyuncu kulaklığına dönüşebiliyor vortex. EVET! Kobalosuyla birlikte bilgisayara bağladınız anda kablosunun üstündeki mükemmel mikrofon ve 0 gecikmeyle zaten masaüstü kualklıkların içinden geçer vortex. Q10 un mikrofonu var mıymış varsa ne kadar iyiymiş arkadaşlar yapmayın etmeyin milleti yetersiz bilginizle q10 a yönlendirdiniz gelmişler vortex in üst modeli q10 diyor millet. Ayıp diye bir şey vardır!


    Ayrıca 250 liraya q10 bulursunuz ama bir daha vortex bulamazsınız haberiniz olsun. Siz q10 alın üstündeki bas tuşuyla patlayın.

    Eminsin demi kral vortex yapıştırcam bende online ders için mic önemli onun dışında önemli değil zaten kabloyla video izlesek gecikme olmuyor değil mi yine




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey

    Arkadaşlar sakın bim den almayın, üst modeli q10 hepsiburada da daha hesaplı, 19 TL fark var.

    link var mı?

  • Yündalanlı Y kullanıcısına yanıt

    Eminim kral Xiaomi Hybrid PRO HD kulaklığım bozuldu sanıp almıştım mikrofonuna çok daha iyi dediler. Kabloyla bağlayınca şarj sorunu da gecikme sıkıntısı da kesinlikle yok hem bluetoothla da gayet 10 metre 2 duvar da çekiyor, şarjı da iyi ayrıca basları da gayet gümbür gümbür kabloyla bağlayıp pcden ses ayarından aç. Denemeden bilmeden sallamış millet.

  • simekmustafa S kullanıcısına yanıt
    Kesin alıcam o zaman kodu değişik olayını da ankere yazdım yanlışlık olmuş aynı ürün dedi sağol kral
  • simekmustafa S kullanıcısına yanıt

    Q 10 kullanıyorum. Kablolu ya da kablosuz kullanılabiliyor. Mikrofonu var. Olmadığını mi söylüyorsunuz anlamadım. İki kulaklığı da kullandınız mı? Ben anker vortexi kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama yarın alırsam karşılaştırırım. Hatta video çekerim.

  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Kral aldığın zaman fikrini yazarsan sevinirim birde q10 da kabloyla laptopa bağlayınca mic calismio deniyo öylemi
  • ABİLER ŞİMDİ VORTEX ALIYOR MUYUZ BİLEN BİRİ BİZİ GAZLASIN ONA GÖRE YARIN ALALIM BU Q10 MUHABBETİ BENİM DE KAFAMI KARIŞTIRIYOR.. BENİM BİR SORUM ŞU 250 TL EDER Mİ BU KULAKLIK MUADİLLERİ VAR MIDIR. BU Bİ FIRSAT MI BİZİM İÇİN ALALIM MI

  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    link var mı?



    Alıntıları Göster




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlbatrosD.IIIFazılBey



    Alıntıları Göster

    teşekkürlerrr





  • Kulaklığım olmasa q10 150 lira bile olsa 250 ye vortex i alırdım bir daha bulamayacağınız değecek bir fiyat.


    Aklında soru işareti olan googlea anker soundcare vortex yazıp sadece 5 dk dolaşıp neler deniyor bi bakın. 300 e iptal etmiştim 310tl ye tekrar almıştım kulaklığı ve pişman da olmamıştım. İhtiyacım kalmadığından iade ettim. Keşke ihtiyacım olsa diyorum..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simekmustafa -- 26 Kasım 2020; 22:23:52 >
  • o değilde sabah kaçta gitmek gerek tefal tava almayı düşünüyorum. taktikleriniz var mı? şube elemanı kendine alır mı? battaniyeyle mi gitmek gerek sabah?

  • Hepsiburada ve Amazon'da bu kulaklığın kodu 3031 olarak görünürken, Bimde 3131 olarak gösteriyor. Emin miyiz gerçekten aynı ürün olduğuna??

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.