Şimdi Ara

Bilmedigim Bir Konu Hakkinda Yardim Lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar merhaba. Aracimin farlarini ic dis olarak temizletmek istiyorum. Aracim astra j, farlar cosmo afl tip olanlardan.

    Endisem farin normalde presli olmasi ve acilamamasi
    Kesip acacaklar, afl zarar gorur mu bilemiyorum ama mercegim cok kirlendi ve yolu goremiyorum. Ayrica ayarinda da sikinti var. Bunlari farciya gosterdigimde 15 bin tl lik mercedes fari da temizliyoruz abi geri guzel kapatiyoruz farlari birsey olmaz diyorlar. Bu konuda fikri olan ve bu islemi daha once yaptiran var mi?

    Aracim 1 gun kalacakmis 2 far icin. Tampon sokuluyormus. Araci tampon farlar sokulu geri almak mi mantikli yoksa birakmali mi ne onerirsiniz tavsiyeniz ne olur? Sanayi ev arasi araci o sekilde getirsem sorun olur mu?



  • nzm_turkey kullanıcısına yanıt
    Aman hocam farcılar güvenebileceğiniz insanlarsa verin derim, kimse bir şeyin garantisini veremiyor
  • Burada yaptirandan cok daha onemli olan gidilen yerde tecrubesi olan var mi..?Hangi il hangi servis veya dukkan derseniz daha yararli olur.
    Orjinal hic acilmamis , ampulu bile degismemis farlar bile bugu yapiyorsa kesip acilacak far normalde sökülmemesi gerektigi icin butun yapiliyor.Bence su farlarin bir fotosunu ekleyebilir misiniz buraya..?
  • götüreceğiniz yerin yorumlarına bakın öyle götürün. işi bilen bir kişi için problem değil eskisi gibi kapatır.
  • Önce kendiniz sadece dıştan temizleme uygulayın, internetten izleyip, sonra hala ihtiyaç varsa iç temizlik yollarına bakın derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.