Şimdi Ara

Bill Gates: 25 yıl daha yaşamayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bill Gates: 25 yıl daha yaşamayı planlıyorum



    Yazılım devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, Bill & Melinda Gates Vakfı'nda en az çeyrek yüzyıl daha hayırsever projeler üzerinde çalışmayı planladığını söyledi.



    Ayrıca Bkz.GTA 6 sızıntısının şüphelisi 17 yaşındaki hacker tutuklandı



    Gates'e göre, eski eşiyle birlikte geliştirmeye devam ettiği organizasyonda aktif olarak 25 yıl daha yaşamayı planlıyor. Forbes 400 Philanthropy (hayırseverlik) Zirvesi'nde konuşan işadamı, bu tarihe ulaştığında vakfı kapatmayı planladığını da belirtti.



    Gates konuyla ilgili olarak: "Vakfın amacı 25 yıl daha varlığını sürdürmek. Önümüzdeki çeyrek yüzyılın hedefi nedir? Dünyayı adaletsiz bir yer haline getiren hastalıklar. Bunları büyük ölçüde ya ortadan kaldırarak ya da hastalanan insan sayısını çok düşük bir seviyeye indirerek sona erdirmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.



    Bill Gates: 25 yıl daha yaşamayı planlıyorum



    20 milyar dolarlık bağış yapmıştı



    Gates 25 yıl sonra 91, eski eşi Melinda ise 83 yaşında olacak. Milyarder hayırsever sözlerini şöyle tamamladı: "Bu muhtemelen Melinda ve benim her şeyin plana uygun gittiğinden emin olmak için etrafta olacağımız bir dönem olacak."



    Yaklaşık iki ay önce Gates, hayırseverlik tarihindeki en büyük bağışlardan biri olan 20 milyar doları vakfa bağışlamış ve birkaç yıl içinde aynı miktarda bağışta bulunacağının sözünü vermişti.




    Kaynak:https://www.forbes.com/sites/giacomotognini/2022/09/23/exclusive-bill-gates-reveals-the-bill--melinda-gates-foundation-aims-to-run-for-25-more-years/







  • Şaka mı bu konu? Okumadan çevirdiğiniz haberde vakfın 25 yıl daha aktif olarak işleyeceğini ve bu süreçte planladıkları her şeyi tamamlayacaklarını söylediğini yazmışlar. Bill Gates 25 yıl daha yaşamayı düşünüyor ya da 25 yıl daha aktif olarak çalışacak gibi bir şey yok. 25 senelik sürede varlıklarının tamamını planlarının yolunda gitmesi için harcayacaklarını ve bu süreçte de ellerinden geleni yapacaklarını söylemiş. Clickbait de değil artık bu yaptığınız bambaşka bir şey. Yorumlar çok daha bambaşka bir seviye.

    Laflara bak, 25 yıl sonra kapatmayı planlayabilir sana mı soracak? Çünkü adam tüm malvarlığını 25 yılda bitirmeyi planlıyor, yıllık az paralar harcayarak 1000 yıl tutmasını o da bilir değil mi?


    Nasıl bir cesaretiniz var ya adama akıl veriyorsunuz, kendinizi nasıl bir seviyede görüyorsunuz bir yazında gülelim hahaha

  • Azraille anlaştın demek. Sırrını duymak isteriz.

  • kankan david rockefellarda 200 diyordu, bak 102 de vındıragandi bitti gitti

  • ben de seneye kadar bu ekonomide ölmemeyi planlıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tam tersini diyor aslında, 25 sene içinde ölümsüzlüğü bulacağım kimseye çaktırmadan diyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haber ne kadar doğru bilemiyorum yalnız şunu iyi biliyorum.kimin ölüp kimin kala ağına Allah c.c karar verir birileri sadece umut eder karar yüce mevlamındır.

  • "Bu tarihe ulaştığında vakfı kapatmayı plandığını belirtti..." Neden ölünce vakıf kapatılıyormuş ki? Ondan başkası devam ettiremeyecek mi? Bill Gates için zengin diyoruz ama kendinden sonrasını belirleyemeyecek kadar fakir veya da kendini beğenmekten, kibirden sağlıklı düşünemiyor.

    Ne kadar büyük olursanız olun, yeri gelince küçüklüğünüzü bilmelisiniz.

    "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." - M. Kemal ATATÜRK

  • Senin ölmemeni sağlayamayan paranın … koymak lazım billi geyts



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 25 Eylül 2022; 14:26:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle oluyor muymuş bak seennn

  • okhe

  • cenin ömür uzatıyor demek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdide kaderi değiştirmeye çalışıyor Aklı sıra bi ona müdahele etmediği kalmıştı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam o kadar zengin ki, 25 yıl daha yaşamayı planlayabiliyor, yani kuvveti oralara kadar gidiyor, böyle bir şey söyleyebiliyor yani. İşte bunlar hep para.

    Tırreğe bak.

  • tm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İstediğin kadar planla, istediğin kadar paran olsun, vaden doldu mu iş biter bakiye de sıfırlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25 yıl daha yaşamayı garantileyebilmesinin tek yolu hafızasını bir yapay zekaya aktarmasıyla mümkün, yoksa istediğin kadar planla, nefes sayın bitti mi o beden ölümü tadacak. Umarım planladığından önce gidersin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dünya'ya şu adamın tırnağı kadar yararı olmamış insanlar ne yorumlar yapıyor.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.