Şimdi Ara

Bilim Kurulu Üyesi Yavuz’dan alkol yasağına tepki: Hayretler içerisindeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilim Kurulu Üyesi Yavuz’dan alkol yasağına tepki: Hayretler içerisindeyim

    Tam kapanmada alınan alkollü içki satış yasağına tepki gösteren Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, “Gerçekten hayretler içerisindeyim. Çok yersiz” dedi.

    Tam kapanma kararıyla birlikte alkol satışı da yasaklandı. Yasak hakkında konuşan İçişleri Bakanı Soylu, tekel bayilerinin istisna kapsamında olmadığını belirterek, “İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

    İşte alkol yasağının arkasındaki asıl neden

    Karar büyük tepkiye sebep olurken, Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Habertürk televizyonunda katıldığı canlı yayında alınan kararı eleştirdi.

    “Tüm eleştirilere katılıyorum. Hiçbir akılcı tarafı olmayan nasıl bir uygulamadır anlamış değilim” diyen Yavuz, “Bizim amacımız kalabalıkları azaltmak. Kapalı ortamları azaltmak. Barlar, restoranalar kapalı. Bu ortamlarda alkol içilirse sıkıntı olabilir. İnsanların evinde alkol almasında ne sakınca var? Hiçbir şekilde anlamış değilim” ifadelerini kullandı.

    “HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM”

    Alkol yasağı kararının, salgını önlemek adına alınmasının hiçbir akılcı açıklaması olmadığını vurgulayan Yavuz, “Şöyle bir şey var, ağızın bu tarz dezanfektanlarla, klorheksidin olur, alkol olur; bunlarla çalkalanmasının virüs yükünü azalttığı söyleniyor. Siz kalkıp neye dayanarak böyle bir şey yapabiliyorsunuz? Gerçekten hayretler içerisindeyim. Çok yersiz. Bu inanılmaz bir şey. Ben olsam böyle bir uygulamadan hemen dönerim” diye konuştu.


    Bilimsel,mantiksal olarakta aciklamis erkin kendi sectigi bilim kurulu uyesi.Sonra mayo ile denize girmeye gelir,el ele dilasmaya,yan yana dolasmaya surer gider bu.


    https://tele1.com.tr/bilim-kurulu-uyesi-yavuzdan-alkol-yasagina-tepki-hayretler-icerisindeyim-379539//


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • "Bilim Kurulu Üyesi"


    cak istifayi bu kadar kasma o zaman

  • quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    "Bilim Kurulu Üyesi"


    cak istifayi bu kadar kasma o zaman

    Doğruları söyleyen üyelere ihtiyacımız var istifa etmemeli tabiki

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.