Şimdi Ara

Bilgisayarin beklemesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.. bilgisayarimda bir problem var fakat cözümünü bulamiyorum. Sistemim imzadaki gibi. problem nerede kismina gelirsek.. Söyle izah edeyim..

    Bir dosya indirmek istiyorum mesela opera ile. hattim 50 mbps. indirme baslamadiysa tiklayin butonuna basiyorum herhangi bir sitede bekliyor.. o sirada arkaplanda acik olan islemlere geri dönebiliyorum herhangibir donma belirtisi yok.

    Windows 7 kullaniyorum ( 10 Benim bilgisayarimda performansimi düsürüyor ) Mesela dün. ayni linke defalarca bastim bekledi bekledi bekledi bekledi 10 dakika sonra hepsi bi anda cikti.. farkli kaydet olarak.

    Bunun harici olarak. indirdigim dosyayi üzerine tiklayip ac derken calistir secenegine bastigimda anlik olarak bi ekran siyahlasiyor ve mausum bile donuyor. fakat o anda cpu kullanimina baktigimda %6 7 gibi degerlerde 30-35 derece düzeyinde gittigini görüyorum.

    Sistemim SSD de kurulu. fakat bu neden oluyor anlamadim. ve bu konuyu baska birisi sormustur diye düsündüm ama herhalde böyle sacma sapan sorunlar bi benim basima geliyor. sistem ssdsinin icinde olan dosya niye 10 dakika sonra acilir hemde sistem bosta sayilir düzeyde iken?







  • herhangibir program açarkende böyle kasıntılar oluyormu ? veya bilgisayarı açarken bir yavaşlık belirtisi varmı ? sorununuz tam emin olmamakla birlikte ssd niyadını doldurmuş gibi görünüyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senolince

    herhangibir program açarkende böyle kasıntılar oluyormu ? veya bilgisayarı açarken bir yavaşlık belirtisi varmı ? sorununuz tam emin olmamakla birlikte ssd niyadını doldurmuş gibi görünüyor
    Program acarken hayir fakat. bu bir programin install ini acarken sürekli oluyor. bilgisayari acarken yavaslik belirtisi yok 7 saniye. ssd life ile health in %95 oldugunu gördüm.
  • dediğim gibi benimki sadece varsayım. temiz bir kurulum yapmayı dene bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.